lalajko 2031 Napisano Mart 15, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Od nedavno radi nemacki sajt preko koga mozete naci polovne delove za svoj motocikl. Pregledao sam neke cene i prijatno sam se iznenadio. Drzava nam je obecala da ce polovinom ove godine konacno proraditi sistem za placanje karticama preko Interneta, tako da ce mnogi uz pomoc ovog sajta resiti neki od problema. http://www.bike-teile.de/ Srecno sa nabavkom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2031 Napisano Mart 15, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih, na sajtu se moze naci i veliki izbor nove odece i obuce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Mart 15, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan drzava objavila placanje karticama ali hoce li nemci slati za nasu drzavu, to je pitanje.. ista ta drzava je zabranila uvoz i prodaju polovnih delova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 15, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cene nisu nimalo povoljne... porucim iz usa i dodje duplo jeftinije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Mart 16, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan cene nisu nimalo povoljne... porucim iz usa i dodje duplo jeftinije.... a sa kojih sajtova porucujes iz USA? Placas kreditnom karticom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 16, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moras da imas paypal, to je problem, ne moze karticom ebay Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Mart 16, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan hvala na informaciji, cekamo paypal :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 104 Napisano Mart 18, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni izgled ovog web sajta ne daje ni malo poverenja. Tipichan izgled za prevarantske sajtove :S Nadam se da greshim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Mart 19, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ja uredno placam Intezinim MasterCard-om i American Express-om na svim sajtovima shto evropski shto americki koji prihvataju ova 2 tipa kartica cak placam i domacim sjatovima poput sajtova za registraciju domena i telenor shop... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Mart 19, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan hvala na informaciji, cekamo paypal :-\ Шта чекаш? Региструјеш се преко хрватског сајта, са адресом у Србији и то ти је то... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2031 Napisano Mart 19, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Meni izgled ovog web sajta ne daje ni malo poverenja. Tipichan izgled za prevarantske sajtove :S Nadam se da greshim Ja sam link dobio od drugara iz Nemacke, u kojeg imam veliko poverenje. Sajt nije prevarantski i potpuno normalno radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Mart 19, 2010 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam sa bike-teile.de stop svetlo za Super Tenere i sve se dogovorio sa prodavcem, sve legalno i korektno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 104 Napisano Mart 19, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Moja greshka, to mi se samo onako uchinilo kad sam bacio pogled na sajt...sve nekako shareno bezveze, a treba biti oprezan A paypal ja otvorio na Bosnu i radi ok, nikakvih problema nisam imao. Samo stavish Drzava BiH, republika Srbija Malo je samo rizik kada se dodaje kartica jer je registrovana na srbiju pa ako to prodje posle sve ide ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 21, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sto mi upalo u oko je maska od R1 1998-1999 godiste po ceni od 199e, a kod mene je ta maska sa sve vizirom 70e. I posle ispade ja skup. Ostale delove nisam ni gledao kada sam video par stvari koje nisu nista posebno povoljnije nego sto mogu da se nabave kod nas, bar ono sto je mene zanimalo. Istina je da ima razlike u ceni za neke stvari ali cimanje preko pay pall-a pa dok stigne, ovo-ono, prodje vreme, ne isplati se, bolje dati i tu malu razliku vise i imati deo istog trenutka u rukama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...