X3M 26 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Imam kombinaciju da menjam moj motor za yamahu yzf750r(1996god) kojoj je crkao CDI(kompjuter), pa me interesuje koliko bi kostao polovan,njegova ugradnja i gde moze da se nabavi,i naravno da li pase na njega cdi od nekog drugog motora(Fzr-a,thundercat-a,r6,r1)???Vrlo mi je hitno,posto ovih dana idem da pogledam motor pa da znam cemu da se nadam...Hvala unapred na odgovorima ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan pase samo od njega, ja mislim da ga imam samo da ga pronadjem 80e, a montira se jako lako samo izvuces dzek iz starog i stavis novi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Imam, ali ti preporucujem da otklonis uzrok kvara, da se ne ponovi.064/1286963. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...