FreeBird 198 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Potrebno ni je nekoliko delova, pa bi bio zahvalan ako bineko mogao da mi pomogne. 1. Namotaji alternatora 2. Prekidac start/stop ili cela desna rucuca 3. Nosac retrovizora (od rezervoara ka retrovizorima) 4. Imam fabricki crno sivi rezervoar, i menjao bi ga za fabricki zuti sa ljubicastim sarama uz moju doplatu do 50e.... Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam namotaj 35e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 15, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Potrebno ni je nekoliko delova, pa bi bio zahvalan ako bineko mogao da mi pomogne. 2. Prekidac start/stop ili cela desna rucuca Imam jedan juce sam ga nasao, a imam i celu rucku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan imam namotaj 35e Bas mi krivo sto neodgovara.... Meni treba za sc33 a taj je za sc28. Ako neko ima neka se javi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 17, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan imam namotaj 35e Bas mi krivo sto neodgovara.... Meni treba za sc33 a taj je za sc28. Ako neko ima neka se javi... Zar nisi kupio vec namotaje sa deklom ??? Ili pravis kolekciju namotaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan imam namotaj 35e Bas mi krivo sto neodgovara.... Meni treba za sc33 a taj je za sc28. Ako neko ima neka se javi... Zar nisi kupio vec namotaje sa deklom ??? Ili pravis kolekciju namotaja Kupio i vratio. Decko kaze da je od sc33, medjutim kad je stiglo a ono sc28. Ni deklo ni namiotaji nisuu isti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 17, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan imam namotaj 35e Bas mi krivo sto neodgovara.... Meni treba za sc33 a taj je za sc28. Ako neko ima neka se javi... Zar nisi kupio vec namotaje sa deklom ??? Ili pravis kolekciju namotaja Kupio i vratio. Decko kaze da je od sc33, medjutim kad je stiglo a ono sc28. Ni deklo ni namiotaji nisuu isti... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...