Jump to content

Moto Zajednica

Pomaze Bog

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Kupio sam KLE 500 2007 g.sa predjenih 4780 km. U izvanrednom je stanju.Dosada sam vozio Piaggo- X9 evolution125cc i to samo nekoliko mjeseci.Vozacko iskustvo, dakle, ravno nuli. Prva voznja na KLE-u i naravno... pad ! Nista srtrasno,ali ono sa cime se borim ovih dana, pri pomisli na novu voznju, je prilicna nelagoda-  junacki strah.  Da li da...?  Imam 43 godine.  Svaka pomoc je dobrodosla.  Pozdrav svima .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 80 postova
  • Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125

samo polako i pun gas ;D i naravno dobrodosao ;)

• U prolazu, 10 postova

gorane prvo bajkerski pozdrav imamo mnogo slicnosti,godine kasni poceci igranja sa dva tocka,odlicno poznajem teren na kome zivis itd moj drugarski savet sedni na svoju masinu sam bez ikoga pamet u glavu i dodji do cetinjske raskrsnice pa onda desno prema mauzoleju ali ne idi gore do njegosa nego lagano kreni prema njegusima tu lepo odmori popij jedno pice izduvaj se pa lagano do kotora i resio si problem pozdrav brate i srecno

• Zainteresovan, 707 postova
  • Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r

Bog ti pomogao i dobro došao brate Gorane  ;) , Iskusni ne postoje , svakog dana učimo tako bezz puno brige i što više kilometara . poz

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja