MPKosa 21 Napisano Mart 13, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem par originalnih auspuha za hondu cb 750 seven fifty '92-. U dobrom su stanju, mogu da se upasu i na neki drugi naked motor. Na dodatnim slikama se vidi kao stoje na hondi. Cena: 80e par 064/30-99-525 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Mart 13, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Mart 13, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 13, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, mozda bi meni pasovali...Moji su otisli odozdo mozda jos sezonu-dve jebaga ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Mart 13, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan Hm, mozda bi meni pasovali...Moji su otisli odozdo mozda jos sezonu-dve jebaga ??? pa na tvoju hondu bi pasovali sigurno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Mart 14, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan malo bolje slike postavljene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Mart 18, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ne trazim mnogo ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 18, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je kad biju... Nije mnogo stvarno nego brate ima precih stvari a i u nekim sam pregovorima da prodam boldorku pa da vidim sta ce biti od toga..Zamenio gume, ulje a sace i registracija ..A auspuh se malo cuje jebga bar se svi sklanjaju ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Mart 23, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan ... 75e :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Mart 29, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan 70e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...