MilošST 3 Napisano Mart 28, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Бар,Црна Гора Motocikl: Yamaha XTZ 750 SuperTénéré Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari Ima li neko link odakle da skinem šemu instalacija za Yamahu ST ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Mart 28, 2013 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan www.motorkari.cz Manual de taller Yamaha XTZ 750 Tenere/Super Tenere CHAPTER 8. ELECTRICAL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 28, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ili evo ti ovde u boji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
letoni 7 Napisano Mart 29, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: xtz 750,R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan ekipa koji akumulator kupit za tenerku,imao sam ovaj unibat CB14l-A2 ali čini mi se nekako slabašan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 29, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A svi su loši manje više.. probaj Yuasu ili vartu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
letoni 7 Napisano Mart 29, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: xtz 750,R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da ču morat yuasu a nije jeftina thx! A svi su loši manje više.. probaj Yuasu ili vartu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 30, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da ču morat yuasu a nije jeftina thx! A svi su loši manje više.. probaj Yuasu ili vartu Imas u Biker Housu Bosh ali bez garancije za 2500din (inače su 4-6000din) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 30, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš li ćoro da je dečko iz Zagreba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Mart 30, 2013 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da ču morat yuasu a nije jeftina thx! A svi su loši manje više.. probaj Yuasu ili vartu Imas u Biker Housu Bosh ali bez garancije za 2500din (inače su 4-6000din) Ja kupio Bosch u Biker Housu pred pocetak prosle sezone, izdrzao celu zimu na motoru, gura i dalje bez problema a nisam ga dopunjavao! Moje preporuke za Miletove akumulatore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 30, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš li ćoro da je dečko iz Zagreba? ne vidi baba sine... :D inače moj glas ide za Yuasu YB14L-A2 i mali savet, ako voziš offroad nemoj da te prevare mangupi pa da ti daju A1. Tu je sve isto, levi minus, veličina ali su kleme takve de se kače kablovi sa strane a ne odozgo pa se tokom vremena razloka klema pa gubi kontakt (od vibracija). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Mart 30, 2013 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš li ćoro da je dečko iz Zagreba? ne vidi baba sine... :D inače moj glas ide za Yuasu YB14L-A2 i mali savet, ako voziš offroad nemoj da te prevare mangupi pa da ti daju A1. Tu je sve isto, levi minus, veličina ali su kleme takve de se kače kablovi sa strane a ne odozgo pa se tokom vremena razloka klema pa gubi kontakt (od vibracija). 'mesto sto pametujes o amburatorima, bolje da si sinoc dosao do Shumija da rmbacis sa nama, bilo je par zahvata gde si nam bas trebao ..A ugradili smo kiklopu i drugo oko sinoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 970 Napisano Mart 30, 2013 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde bih mogao da kupim komplet rucicu kvacila za ST- sa sve nosacem za retrovizor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 'Zna li neko gde kupiti, nabaviti srafove imbus od oklopa za nase tenerife ? treba mi jedanli dva post su postojeci losi jednostavno su se vremenom izblajhali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18666 Napisano Mart 31, 2013 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan ebay Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da nadjem ovo sto meni odgovara, nisu isti imam osjecaj a i nude cio komplet za motocikl a meni ttreba jedan eventualno dva ... ako znas molim te ostavi link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Mart 31, 2013 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U tom slucaju pravljenje kod nekog strugara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 31, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 'Zna li neko gde kupiti, nabaviti srafove imbus od oklopa za nase tenerife ? treba mi jedanli dva post su postojeci losi jednostavno su se vremenom izblajhali Uzmi taj izblajhali i udru po sredini rez bonsekom.. duboko da može lepo da stane šrafciger.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris ST 3 Napisano Mart 31, 2013 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtz super tenera Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da nadjem ovo sto meni odgovara, nisu isti imam osjecaj a i nude cio komplet za motocikl a meni ttreba jedan eventualno dva ... ako znas molim te ostavi link Imam ja nekoliko kom.Jel imas nekoga u N.Sadu da ga posaljes? Ja sam uzeo ceo komplet u Platner u . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 30 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi gde kod nas ima gumeni ublazivaci udara, što stoje kod lančanika? Dali je neko to menjao ili je nasao drugo rešenje tj. budzio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 31, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi gde kod nas ima gumeni ublazivaci udara, što stoje kod lančanika? Dali je neko to menjao ili je nasao drugo rešenje tj. budzio? budženje nije problem isečeš od neke probušene unutrašnje kvadrat u podglaviš ga pored tih "zdenka" guma i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 30 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi gde kod nas ima gumeni ublazivaci udara, što stoje kod lančanika? Dali je neko to menjao ili je nasao drugo rešenje tj. budzio? budženje nije problem isečeš od neke probušene unutrašnje kvadrat u podglaviš ga pored tih "zdenka" guma i to je to Koliko bi to držalo? zvacu sutra pedju i sa njim da se konsultultujem pa ako kaze može super.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 31, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan poenta tih guma je da ublažuju udare koji se dešavaju prilikom promene brzine ili dodavanja ili oduzimanja gasa ( kao kart guma na mercedesima na kardanskoj osovini). Kada se "utabaju" te gume onda ima lufta izmedju njih i nosača lančanika i možeš osetiti cim prilikom šaltanja. E sad jedno pitanje, jesi ti osetio da imaš lufta ili vidi da baš ima lufta ili ... u svakom slučaju ako ubaciš (prilikom vraćanja nosača zadnjeg lančanika) dodatne gume trebalo bi da nema više lufta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 970 Napisano Mart 31, 2013 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan DakleM,od moje rucice kvacila nema nista...fala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 30 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan poenta tih guma je da ublažuju udare koji se dešavaju prilikom promene brzine ili dodavanja ili oduzimanja gasa ( kao kart guma na mercedesima na kardanskoj osovini). Kada se "utabaju" te gume onda ima lufta izmedju njih i nosača lančanika i možeš osetiti cim prilikom šaltanja. E sad jedno pitanje, jesi ti osetio da imaš lufta ili vidi da baš ima lufta ili ... u svakom slučaju ako ubaciš (prilikom vraćanja nosača zadnjeg lančanika) dodatne gume trebalo bi da nema više lufta Ja sam osetio u voznji, a i majstor je video da ima dosta lufta kad je cimao lancanik levo desno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 31, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan DakleM,od moje rucice kvacila nema nista...fala http://www.moto-berza.com/polovni-motori/yamaha-xtz-750-tenere---1992g--oglas-27929/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...