sasha. 728 Napisano Februar 3, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan kako je izgledalo kad si ga ispustio? novo je gusto skoro kao med.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Februar 3, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bilo kao zejtin... Malo redje... Ma kao voda... Uzasno... E sada jedno pitanje, mozda glupo mozda ne... Ima li neko zabice za plastike i da li se to ima gde kupiti ili naruciti ili sta god vec?! Pisano je davno o tome u ovoj temi, ali ne znam tacno gde a ikoliko se secam nkog resenja nije bilo.... Treba mi da ne bi ostao bez plastika nacisto... Hehe... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Februar 3, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam i set Conti Escape na popustu 16500din, 1150din prednja unutrasnja i 1250din zadnja unutrasnja. Pa sta uradi sa ovom koja je montirana na slici?! Je** si joj kevu!!!!!! :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano Februar 3, 2013 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je, ima da izdrzi sezonu i samo gasss 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano Februar 6, 2013 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Skinem danas prednju gumu i vidim da mi je bandas naprsao udaren na jednom mestu i pored udarenog mesta sa obe strane ruba linijica gde je pukao Deluje kao da je neko vario i lepo obradio mesto, ne znam kako ih prave u fabrici ali mozda je puko na fabrickom spoju. Sada sam u potrazi za tockom ili mozda da nadjem bandas pa da prepakujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Februar 6, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan na ebayu oba obruca 160 dolara..ali su novi i crni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano Februar 6, 2013 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam i o tome, da je skroz pukao bilo bi zanimljivo, bolje sto sam video na vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Februar 9, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan E sada jedno pitanje, mozda glupo mozda ne... Ima li neko zabice za plastike i da li se to ima gde kupiti ili naruciti ili sta god vec?! Pisano je davno o tome u ovoj temi, ali ne znam tacno gde a ikoliko se secam nkog resenja nije bilo.... Treba mi da ne bi ostao bez plastika nacisto... Hehe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Februar 9, 2013 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da li pod zabice mislis na gumice kroz koje se plastike fiksiraju za ram? Ako su one u pitanju njih bar nije problem napraviti, neko je ovde dao telefon coveka u Beogradu koji ih lije. Ne bi trebalo da mu bude problem da ih napravi na osnovu uzorka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 30 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas krenuo da ga upalim i nesto me zeza. Merio sam sam akumulator i uopste ga ne puni. Kada ga ubacim u prvu odmah se ugasi. Kada je na copavoj u leru nece da se upali. Sta bi moglo da bude? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Februar 19, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan to sto se gasi kad ubacis u prvu je verovatno zalepila lamela od stajanja, pritisni par puta kvacilo dok radi i turiraj malo da se odlepi od vibracija pre nego sto ubacis u prvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 30 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da je zalepilo kvacilo ali ne znam zasto nece da puni akumulator.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Februar 19, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan koliko ti pokazuje dok meris? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Februar 19, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan a copava, mozda se zaprljao onaj 'senzor' ili kako se vec zove, ona plasticna 'kockica' sa kablovima na copavoj, mozda bi wd40 resio problem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Februar 19, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan da nije regler vrisnuo čim ne puni? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 30 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan koliko ti pokazuje dok meris? pokazuje mi 12.65 ili tako nesto i ne pomera se kad dodam gas cak padne na 12.2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 30 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan da nije regler vrisnuo čim ne puni? Mozda je regler provericu ovih dana. Posle nekoliko minuta rada motora u mestu on se zagrejao ne bas mnogo ali ne znam dali bi trebalo uopste da se greje. Probacu da vidim da nije do nekih osiguraca i otvoricu onaj prekidac na copavoj a moguce da je usla vlaga u reostat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Februar 19, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan greje se regler, a evo kako da ga proveris, glavni deo pocinje na oko 10 minuta, gledao sam ranije jedan bolji video ali ne mogu da ga nadjem: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 19, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je fabrički regler.. vreme mu je za Joškin.. to smo svi stavili i odlično radi i puni.. beše 50e.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilošST 3 Napisano Februar 19, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Бар,Црна Гора Motocikl: Yamaha XTZ 750 SuperTénéré Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima,nov sam na ovom forumu...da se nadovezem na temu oko reglera.Poslije izvjesnog vremena ,otprilike pola sata od startovanja, motor pocinje slabije da ide.Mislim da je struja u pitanju,jer karburator je skoro sredjen.Kad ugasim svjetla motor def.bolje radi.Dosta sam citao na ovom forumu o regleru kao velikoj mani na Yamahi ST...Kad dodajem gas svjetla se pojacavaju,takodje i sirena jace radi na vecem gasu u odnosu na ler.Mjerio sam napon:na leru mi je 12V ,na 3000 obrtaja ide do 13,5 sa upaljenim svjetlima,kad izgasim svjetla ide i preko 14.Cini mi se da je ovo normalno...Da li je regler neispravan i treba li da kupim taj Joskin.Ima li neko njegov br telefona?Hvala unaprijed. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Februar 19, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ne bi smeo da ide mnogo preko 14, meni na 3000 obrtaja pokazuje 14.1, sa upaljenim farovima 12. nesto.. edit: moj je i dalje fabricki ali imam joskin broj (ako nije menjao), 063 834 73 97 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Februar 19, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih na prvi deo tvoje poruke. meni se praznio akumulator u voznji sa svetlima (skroz, krene da trokira, ugasi se i nema paljenja bez guranja ili kablova), bez svetala je radio normalno, desavalo se i da ne reaguje na dugme za paljenje 2-3 puta pa upali. mislio sam da je regler + mozda jos nesto, ispostavilo se da sam imao neku budzevinu umesto kucista osiguraca i osiguraca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Februar 19, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan @ sasha: nije samo kod ST regler problem vec kod svih japanaca malo vremesnijih. mislim da ce se sve resiti kada budes stavio joskin. kod mene na Kle-u je njegov i redi savrseno. 14 je mnogo za struju na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilošST 3 Napisano Februar 19, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Бар,Црна Гора Motocikl: Yamaha XTZ 750 SuperTénéré Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno za br telefona Sasha Sto se tice mog akumulatora nemam nikakvih problema sa njim.On pali iz prve i poslije 20 dana nepaljenja motora.Tako da mi se cini da je regler ipak ispravan...ali da ne gatamo,stavicemo taj Joskin pa sta bude.Koliko vidim svi na ovom forumu ga imaju,pa hocu i ja :)Zbog cega su slaba svijetla,zbog starih sijalica (H4) ili opet zbog reglera ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Februar 19, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan @ fruitcake, arakis mi je letos sredio taj problem sa strujom, mislim da sam od njega cuo da je 14 ok za st ali mozda gresim, valjda nisam zaokruzio.. razmisljam o voznjama ove godine, taj joskin regler bi mi bas leg'o psihicki.. @milosst, ok mozda ti prepunjava regler, i tad je za zamenu (i meni prepunjava ako je fruitcake u pravu ) sijalice oslabe vremenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...