Bigor 7665 Napisano Novembar 4, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da se ćeramo do godine Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Novembar 4, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 53 minutes ago, Marko81 said: I to je u planu, i jos puno toga. Crash barovi, novi rukohvati i stitnici za ruke, harmonike, verovatno izduv, a mozda cak i druga farba! U jebem te, ko sebe da slušam, rešavaj prvo mehaniku, kočnice, gumice, karbove, sajle, gume sve što je dotrajalo, a estetika i stil, poslednje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Novembar 4, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne stigoh pisati, ja planiram takodje porucivati gumice za klesta i cilindre, znam da nisu u najboljem stanjuПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Novembar 4, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa rekoh sve je sredjeno osim slavina i tanka. Lanac i lancanici su dobri, sajle i kocnice. Provereno 100%! Buraz ga je pre 4-5 godina malo sredjivao pa je zamenio to sve, ali ga karbovi oduvek jebali pa digo ruke i bacio ga u garaz. Ostalo sam ja resio ove godine, sve ono sto sam naveo u prethodnom postu. Promenio Novembar 4, 2021 član Marko81 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Novembar 4, 2021 (promenjeno) Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde onda sa srećom! Da se vozamo uskoro! Evo i da se jamo ubacim, rešavam polako GoPro nosač za kacigu. @Bigor da ima da snima a ja da nemam, nema smisla. Promenio Novembar 4, 2021 član Novola 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Novembar 4, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam, nece vise da prihvati memorijsku Sad si ti KusturicaПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Novembar 4, 2021 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, kovinac78 said: Bilo bi lepo da je ispravna. Em što je neispravna em što mi se usrala u zivot da nisam znao šta me zeza skoro celu sezonu. Inače imam tih polovnih orginala 3 kom i sve su neipravne na svoj nacin, a lepe sam novce dao za njih. E sad radi inat i stavljam elektronsku. Od pronalaska kvara u pumpi svo vreme vozim na slobodan pad. Autonomija mi je preko 200 km i to mi dovoljno. Stavljati li zadnju gumu 150/70? Čitao sam ranije da su se neki žalili da nesšto nije ugođaj u obaranju. Ma u tim pumpama pre oslave oprugice u nepovrtanim ventilima, nego sto odu membrane. ja vozim na neku s kineskog skutera, placena nova 1000 dinara. Crkla mi pumpa dan pre puta. Tj crkla ko zna kad, nego meni rezervoar uvek pun pa nisam ni osecao, islo gorivo slobodnim padom. Presla kod mene oko 4000km i jos uvek radi Ali definitivno planiram da ugradim elektricnu. Ko je sa TDMom ostajao bez goriva zna sta su muke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 4, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Samo vas gledamSuper Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Novembar 10, 2021 (promenjeno) Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kamerica namontirana! Posle malo peripetija sa kurirskim službama (za promenu) stiglo i kućište kamere. Moto vloger bloger influencer karijera može da počne. Zajebavam se, naravno. Nadam se da će biti kakvih snimaka vožnje, po mogućstvu zajedničke. Ne bih ni ovo turao u ovu našu temu, al ste mi bre neaktivni skroz. Promenio Novembar 10, 2021 član Novola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Novembar 10, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da Kusta izbaci neki vlog Ja sam svoj stigao u nedelju samo upaliti posle vise od 10 dana, ne postizem da ga jasim Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Novembar 10, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, nije baš prijatno vreme.. Ja na posao idem redovno motorom, pokisnem, al nije hladno mnogo. Isplatile se one kišne navlake za čizme što mi @drmilan_ prodao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Novembar 12, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se igrao sa kamerom, treba tu još mnoooogo posla da bi ličilo na nešto. Al eto. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Novembar 12, 2021 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Znači sve je spremno za grupnu sektašku vožnju kad grane proleće. Samo da ne ostane na priči kao ove godine ili da to budu fucking moto skupovi. Promenio Novembar 12, 2021 član Arso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Novembar 12, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda neće Arso, svi smo već željni druženja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Novembar 12, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
magico 47 Napisano Novembar 14, 2021 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citam i ne verujem da neko trazi 150€ za slavine vec sam pisao, slavine sa ali-ja 7€ obe i rade posao kao i one od 150 a upola jeftinije 2 slavine nego jedno pakovanje gumica. Sa slavinama za sad nemam.problema , zadovoljan skroz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Novembar 14, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ni meni nije jasno zasto su tako skupe. U svakom slucaju narucicu iste kao tvoje sa alija. Promenio Novembar 14, 2021 član Marko81 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 14, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam te s alija uzo i dvaput sam okreno rezervu za godinu dana i propisale obe. Sad kad treba nesto da radim oko motora i da skidam rezervoar, zajebancija. Dok ispraznim a ono opet curi gorivo, drz vamo drz tamo.. Nebi se vise zajebavo sa tim sranjemSuper Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima Deki pravo, možeš da imaš sreće da rade, a i ne mora da bude... Nisu ni ti setovi za reparaciju bog zna kakav kvalitet, al opet mi nekako sigurnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Novembar 15, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su moje tenere pre dragocjene da bi na njih stavlja špinu od 7€.Gesendet von iPad mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1025 Napisano Novembar 15, 2021 (promenjeno) Drug član, 1007 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, bavim se štampom na majicama, šoljama, kačketima, teglama,itd. Napravio sam jedan lep dizajn koji se meni mnogo sviđa a mislim da će da bude i vama zanimljiv. Već sam odštampao par majica i šolja Cena šolje je 500 a majice 600 dinara. Majica i šolja zajedno su 1000. Štampam tehnikom sublimacije. Postoji mogućnost da se štampaju i drugi modeli motocikla. Ako ste zainteresovani javite mi se u PP ili na broj 064/533-93-72, može poziv, sms, viber, whatsaap. Promenio Novembar 15, 2021 član Darko 012 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Novembar 15, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koji je materijal majica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1025 Napisano Novembar 15, 2021 Drug član, 1007 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan 100% pamuk.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Novembar 15, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, el classico je napisao: Meni su moje tenere pre dragocjene da bi na njih stavlja špinu od 7€. Gesendet von iPad mit Tapatalk Vidim i ja sad kad pricate o tome da je to sranje. Moram da nadjem neku drugu opciju. Ionako moram da razmonitram ceo rezervoar, pa kada budem skinuo slavine detaljno cu da ih proucim i vidim da li cu ih jednostavno - reparirati. Promenio Novembar 15, 2021 član Marko81 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Novembar 15, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu puno filozofije, samo su se gumice iznutre pojele i njih treba zamjenitiПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...