zextreme 1286 Napisano April 27, 2011 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan jednom mi je dosla pod ruku staraba da je operem. na zadnjij viljišci gde se kači za ram ima jedno glupo teško pristupačno mesto gde se lageruje velika kolicina blata i koječega, zadržava vlagu i pravi vam problem oko škripanja. Sto to nisi caskom prepravio da valja??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 27, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan jednom mi je dosla pod ruku staraba da je operem. na zadnjij viljišci gde se kači za ram ima jedno glupo teško pristupačno mesto gde se lageruje velika kolicina blata i koječega, zadržava vlagu i pravi vam problem oko škripanja. Sto to nisi caskom prepravio da valja??? to ni copperfield ne moze da izvede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 27, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao tu cast da mi africki Kralj pere tarabu jeste da je non stop nesto njaoke.. ali bio je lep prizor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano April 27, 2011 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam bio u ovlascenom yamaha servisu u Nisu i menjali su mi tube u karburatorima, menjali su mi zice i buksne koje idu do reglera (bile su skoro skroz sprzene) proverili kakvo mi je ulje u kocnicama, zamenili svecice bukvalno pregledali sve na motoru za vise nego korektnu cenu. Ja dugo izbegavao da idem tamo, pomislio da cepaju sa cenama a ono skroz suprotno. Auspuh mi se ocistio skroz od garezi. Jos malo pa ce cvece da izlazi iz njega Siguran sam da mi je i stari regler ispravan ali su zice bile problem. Cim su zice zamenjene napon je skocio. Taman imam originalni regler u rezervi. Napokon sve radi kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano April 28, 2011 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan jednom mi je dosla pod ruku staraba da je operem. na zadnjij viljišci gde se kači za ram ima jedno glupo teško pristupačno mesto gde se lageruje velika kolicina blata i koječega, zadržava vlagu i pravi vam problem oko škripanja. Sto to nisi caskom prepravio da valja??? to ni copperfield ne moze da izvede :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano April 28, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au ljudi ovo je neverovatno, opet dekalamit, otkrio da ima 5 mazalica a ne 3 i ista pesma Nakon toga sam se zavukao ispod motora pristupio rucnom tj "prstnom" podmazivanju svega sto mrda tu dole i molio se da ne padne Teretnjaca preko mene, sam kuci koj" ce me vadi Pa opet nista. E onda izvucem neku Optimu 20-60 (ostalo od stare Tenere) jedan spric sa nastavkom i krenuo redom, po principu; ako je zakaceno za amortizer ili zadnju viljusku podmazuj. "Ako je nauljeno ne skripi" kazu stari ljudi al izgleda da Japanci nisu culi za parolu jer i dalje SKRIPI!!! Dali je moguce da je ovo toliko neresivo??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 28, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jeste rešivo al privremeno... nije problem u mazalicama već u aluminijumskoj podlošci na kraju amortizera ispod koje udje prašina i to cijuče.... rastaviti, očistiti i neće cijukati dok se ponovo ne napuni blatom i vodom (nemam pojma odkud tu blato i voda :nanana: ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano April 28, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jeste rešivo al privremeno... nije problem u mazalicama već u aluminijumskoj podlošci na kraju amortizera ispod koje udje prašina i to cijuče.... rastaviti, očistiti i neće cijukati dok se ponovo ne napuni blatom i vodom (nemam pojma odkud tu blato i voda :nanana: ) Lele Popsy zakaci neku sliku i obelezi mi taj deo, bicu ti beskrajno zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano April 28, 2011 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ako nekom treba krilce za vizir neka se javi. Dobio sam ga na poklon od Zexa ali posto sam ustanovio da mi moj novi vizir odgovara i bez krilca onda bih ovaj poklonio nekom. Necu da ga prodajem posto sam ga vec dobio za dz. Na njemu ima i 4 srafa sa gumicama za montazu. Krilce je zatamnjeno kao i vecina Ivanovih vizira. Kome stvarno treba i prvi se javi ovde krilce je njegovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 28, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ako nekom treba krilce za vizir neka se javi. Dobio sam ga na poklon od Zexa ali posto sam ustanovio da mi moj novi vizir odgovara i bez krilca onda bih ovaj poklonio nekom. Necu da ga prodajem posto sam ga vec dobio za dz. Na njemu ima i 4 srafa sa gumicama za montazu. Krilce je zatamnjeno kao i vecina Ivanovih vizira. Kome stvarno treba i prvi se javi ovde krilce je njegovo. Khm, evo mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 28, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par linkova pa preberi: http://www.super-tenere.net/forum/xtz750-drive/41317-squeaking-from-the-rear-end.html http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=auto&tl=hr&u=http%3A%2F%2Fhome.euphonynet.be%2Fxtz750supertenere_be%2Ftips1.html sa prevodom http://www.xtz750.com/index.php/super-tenere-owners-forum/viewtopic.php?f=45&t=2435 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nica 6 Napisano April 28, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: zaječar Motocikl: YAMAHA XTZ-750; YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ako nekom treba krilce za vizir neka se javi. Dobio sam ga na poklon od Zexa ali posto sam ustanovio da mi moj novi vizir odgovara i bez krilca onda bih ovaj poklonio nekom. Necu da ga prodajem posto sam ga vec dobio za dz. Na njemu ima i 4 srafa sa gumicama za montazu. Krilce je zatamnjeno kao i vecina Ivanovih vizira. Kome stvarno treba i prvi se javi ovde krilce je njegovo. Khm, evo mene. evo i mene, a ja sam naš. ps. dam i pivo kad se vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nica 6 Napisano April 28, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: zaječar Motocikl: YAMAHA XTZ-750; YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Au ljudi ovo je neverovatno, opet dekalamit, otkrio da ima 5 mazalica a ne 3 i ista pesma Nakon toga sam se zavukao ispod motora pristupio rucnom tj "prstnom" podmazivanju svega sto mrda tu dole i molio se da ne padne Teretnjaca preko mene, sam kuci koj" ce me vadi Pa opet nista. E onda izvucem neku Optimu 20-60 (ostalo od stare Tenere) jedan spric sa nastavkom i krenuo redom, po principu; ako je zakaceno za amortizer ili zadnju viljusku podmazuj. "Ako je nauljeno ne skripi" kazu stari ljudi al izgleda da Japanci nisu culi za parolu jer i dalje SKRIPI!!! Dali je moguce da je ovo toliko neresivo??? stavi bolji izduv. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 28, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan stavi bolji izduv. HAhahahah!!! NAJBOLJI SAVET! Imaš + od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano April 29, 2011 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ako nekom treba krilce za vizir neka se javi. Dobio sam ga na poklon od Zexa ali posto sam ustanovio da mi moj novi vizir odgovara i bez krilca onda bih ovaj poklonio nekom. Necu da ga prodajem posto sam ga vec dobio za dz. Na njemu ima i 4 srafa sa gumicama za montazu. Krilce je zatamnjeno kao i vecina Ivanovih vizira. Kome stvarno treba i prvi se javi ovde krilce je njegovo. Khm, evo mene. Joj kako volite da citate nasu temu. Tako i treba. U to ime dobio si vizir Daj salji adresu na pp. Poslacu ti aksom,ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano April 29, 2011 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ako nekom treba krilce za vizir neka se javi. Dobio sam ga na poklon od Zexa ali posto sam ustanovio da mi moj novi vizir odgovara i bez krilca onda bih ovaj poklonio nekom. Necu da ga prodajem posto sam ga vec dobio za dz. Na njemu ima i 4 srafa sa gumicama za montazu. Krilce je zatamnjeno kao i vecina Ivanovih vizira. Kome stvarno treba i prvi se javi ovde krilce je njegovo. Khm, evo mene. evo i mene, a ja sam naš. ps. dam i pivo kad se vidimo. Acimo se prvi javio. Ne bi bilo fer da ne poklonim njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nica 6 Napisano April 29, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: zaječar Motocikl: YAMAHA XTZ-750; YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ako nekom treba krilce za vizir neka se javi. Dobio sam ga na poklon od Zexa ali posto sam ustanovio da mi moj novi vizir odgovara i bez krilca onda bih ovaj poklonio nekom. Necu da ga prodajem posto sam ga vec dobio za dz. Na njemu ima i 4 srafa sa gumicama za montazu. Krilce je zatamnjeno kao i vecina Ivanovih vizira. Kome stvarno treba i prvi se javi ovde krilce je njegovo. Khm, evo mene. evo i mene, a ja sam naš. ps. dam i pivo kad se vidimo. Acimo se prvi javio. Ne bi bilo fer da ne poklonim njemu. pošteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 29, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari. U slučaju da nešto ne pasuje na Ivanov vizir, prosleđujem ga Nici. Bopk, kako si planirao, da se provozamo do tebe ili šalješ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano April 29, 2011 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Acimo je u dusi STeneras!!! :D Elem... nece ti pasovati to krilo, mnogo je uze od tvog vizira, savetujem te daa ga ustupis nekom ko ima ST sa povsenim vizirom Givi ili Ivanov... Na tvojoj Africi bi izgledalo kao na kravi sedlo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano April 29, 2011 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Acimo da saljem Nici? Ipak je to bio Zexov vizir i ako on kaze da ne odgovara onda mu verujem. Ako vam je do voznje do mene i mog kraja to moze kad god hocete i bez vizira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 29, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kaki ste, nikad ništa nisam u životu dobio besplatno, osim batina kada sam bio mali, pa se ni toga više ne sećam. OK, ako zex kaže da ne mere, ja mu verujem. Nica-o čestitam i neka ti je sa srećom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 29, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bezveze su ta zakrilca.. bolje napravi kod Ivana vizir kako ti odgovnara.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 29, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bezveze su ta zakrilca.. bolje napravi kod Ivana vizir kako ti odgovnara.. Ne mere veći od postojećeg. Ma nije bitan vizir, trese glavu kako okrenem, ali rekoh da probam. U svakom slučaju hvala Vam drugari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano April 29, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Ejbg..... uvredi nam se brat Trafikanac....... :P :P :P :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano April 29, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan e a jeste li probali sa teflonskom podloskom...mislim..ja to na poslu koristim pa ih pravim kako nam treba, garant vishe nikad ne bi bilo cijuka... Znam da svaki krevet posle km sex-a mora da zaskripi, ali SUPER Tenera!? ...Nikada! hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...