Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 27, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pero kolko vidim ti se ne zajebavas. Opremas se opasno za pohod na ovu sezonu, nek je sa srecom Pored moje sabljina je 2-ga najlepsa tenera u Srbiji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sablja1 15 Napisano Februar 28, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Savage, Yamaha XTZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Gile. Ma ponekad preterujem ali sta ces bolest je bolest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Februar 28, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Pero kolko vidim ti se ne zajebavas. Opremas se opasno za pohod na ovu sezonu, nek je sa srecom Pored moje sabljina je 2-ga najlepsa tenera u Srbiji Bas umes da me nasmejes Gile..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prosperks 10 Napisano Februar 28, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: kosevi,krusevac Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan kakva vam je to kutija za alat,ja to nemam gde to stoji? da vam se pohvalim da sam nabavio rollbar i nosace zadnjeg i bocnih kofera sa zmigavcima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo sa velikim bolom u srcu danas sam ostavio svoje ljubimce drugome u narucje... Čika Dodo čuvaj je i voli je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo sa velikim bolom u srcu danas sam ostavio svoje ljubimce drugome u narucje... Čika Dodo čuvaj je i voli je Evo jedan se opametijo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Februar 28, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo........ Aj nek mu je sa srecom......... Ja pazario cizme danas........... mmmmmmmmmmmmlogo dobre bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sablja1 15 Napisano Februar 28, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Savage, Yamaha XTZ750 Prijavi odgovor kao problematičan kakva vam je to kutija za alat,ja to nemam gde to stoji? Iza sedista pokriveno poklopcem. Tu menjas sijalice za zadnje stop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sablja1 15 Napisano Februar 28, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Savage, Yamaha XTZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Mazak hvala za informaciju o vakuum membranama kao i Zextremu za informaciju za delove. Verovatno ce sve biti reseno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 273 Napisano Februar 28, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek drugar, a Jagodina nije preko sveta samo da krene lepo vreme pa da se skupimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 28, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo sa velikim bolom u srcu danas sam ostavio svoje ljubimce drugome u narucje... Čika Dodo čuvaj je i voli je I sta ces sad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 28, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kupiće AT! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Pa kupiće AT! neee on je sa AT presao na ST a sada se opametijo !!!!! shvatio je da se serpe ne mogu voziti sad gleda BMW naravno :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ma AT sam vozio kad sam bio mali.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 28, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo gore vam je najbolja fotografija u celoj temi OK, OK, neću više.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sablja1 15 Napisano Februar 28, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Savage, Yamaha XTZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek drugar, a Jagodina nije preko sveta samo da krene lepo vreme pa da se skupimo. Moze, vrlo rado Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni Jagodina nije daleko ako se ide u kafanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Februar 28, 2011 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Okupljanje na tromedji! Leelee kakva sezona nas ceka!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goksi super tenere 6 Napisano Mart 1, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: beograd zarkovo Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni Jagodina nije daleko ako se ide u kafanu ako je neko spominjao kafanu tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 1, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan biće neko okupljanje sigurno.. samo da vidimo gde i kada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goksi super tenere 6 Napisano Mart 1, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: beograd zarkovo Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pero kolko vidim ti se ne zajebavas. Opremas se opasno za pohod na ovu sezonu, nek je sa srecom Pored moje sabljina je 2-ga najlepsa tenera u Srbiji aaaaaaaaaaaaaaaaaaa gubim kosu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goksi super tenere 6 Napisano Mart 1, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: beograd zarkovo Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan biće neko okupljanje sigurno.. samo da vidimo gde i kada ocekujem poziv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Mart 1, 2011 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kujemo Popsy i ja plan za okupljanje... Ako imate neki predlog lokacije bilo bi dobro da ga podelite sa nama.... Ideja je da se okupimo negde gde bi svaki STeneras napravio nekih 100 - 150 km do tacke sastanka.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 1, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Kujemo Popsy i ja plan za okupljanje... Ako imate neki predlog lokacije bilo bi dobro da ga podelite sa nama.... Ideja je da se okupimo negde gde bi svaki STeneras napravio nekih 100 - 150 km do tacke sastanka.... jel` on ili off road ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Mart 1, 2011 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kujemo Popsy i ja plan za okupljanje... Ako imate neki predlog lokacije bilo bi dobro da ga podelite sa nama.... Ideja je da se okupimo negde gde bi svaki STeneras napravio nekih 100 - 150 km do tacke sastanka.... jel` on ili off road ? Moze kombinovano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...