Bokes 3061 Napisano Jun 6, 2020 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Eve ih, mene nema, nisam lep... E sad ko je ko? Vitezovi okruglog stola :-)Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jun 6, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan To su bile hiljade pitanja, o hiljadu problema, šrafovi, žbice, pločice... A vremena malo. Moramo da organizujemo neko ozbiljnije skupljanje da razrešimo misterije koje nas muče hahahaha. Uglavnom, nesto smo i saznali: Bigor umesto bromazepama rastura i sastavlja motor, Panta ne zna ni plastike kako se skidaju, Biker71 preferira horologiju a deki295 se žestoko napržio na harleya. Kao sto se iz prilozene slike i vidi kako Voji objasnjava kolku zadnju gumu ima road king Poslato sa SuperTénéré 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2121 Napisano Jun 6, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za Pantu nešto nisam iznenađen, bez uvrede samo kolega ljubim te kome ja šta pričam ionako... Znači bradonja sa slike je Deki295, desno je Bigor, a levo Biker71. Panta Zemunac slikao. Kakva ekipa. Baš bi voleo da sam došao. Evo kaže moja žena da bi volela i ona da je bila, i to kad je videla vašu sliku.. ..kako to da protumačim sad 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Jun 6, 2020 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan napravi ljubomornu scenu i nemoj da pricas sa njom nedelju dana. pazi da te ne provali da te je neko savetovao da to uradis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6093 Napisano Jun 6, 2020 Drug član, 4165 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Drugi put ju obavijesti na vrijeme.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roadrockers 10 Napisano Jun 7, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: sefkerin Motocikl: Yamaha xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan jbg ja nisam uspeo ubi me posao sinoc do 22h . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2121 Napisano Jun 7, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, el classico said: Drugi put ju obavijesti na vrijeme. Vozim motor, nisam bajker. Okej ćale Bio sam na poslu, nismo mogli svakako doći, pored sve želje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Jun 7, 2020 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, nešto sam štelovao smešu bila je 1,70 otprilike, ali mi je nešto počeo u većem brdu na terenskoj vožnji da ga guši pa onda pročepi. Posle sam nešto čarkao i naravno napravio još gore, skinuo karburatore proverio sve igle vratio na drugi zarez, smješu 1,5 nakon toga loše radi u brdu i trokira, proverio sam sve izgleda da ništa nije začepljeno, skidao sam i obe igle od sauga nisu puno deformisane. Primetio sam da prilikom štelovanja smeše okretanja šarafića tek oko 2 kruga ima promene Koliko vi nameštate smešu i igle ? (Merio sam nivo u lončićima izgleda ok) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7809 Napisano Jun 7, 2020 Drug član, 2980 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je 2¼, po manualu krece od dva, obicno je oko 2.5, a zimi majstori preporucuju i 3.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 8, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, TENERAS je napisao: Pozdrav, nešto sam štelovao smešu bila je 1,70 otprilike, ali mi je nešto počeo u većem brdu na terenskoj vožnji da ga guši pa onda pročepi. Posle sam nešto čarkao i naravno napravio još gore, skinuo karburatore proverio sve igle vratio na drugi zarez, smješu 1,5 nakon toga loše radi u brdu i trokira, proverio sam sve izgleda da ništa nije začepljeno, skidao sam i obe igle od sauga nisu puno deformisane. Primetio sam da prilikom štelovanja smeše okretanja šarafića tek oko 2 kruga ima promene Koliko vi nameštate smešu i igle ? (Merio sam nivo u lončićima izgleda ok) Ako je sve ostalo kako treba, smeša bi trebalo da se kreće oko 2.5 krugova. Staviš šraf na 2 kruga i kad je motor dobro zgrejan, polako odvrćeš dok motor ne dostigne maksimalan broj obrtaja. Kad prestane da diže obrtaje onda vratiš za četvrt kruga i to je to... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2121 Napisano Jun 8, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Majstori, koliko je zajebano skinuti prednji i zadnji točak? Jel ima nešto gde treba posebno obratiti pažnju? Polako bih to na plastifikaciju da nosim, pa bih da sve sam razmontiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5659 Napisano Jun 8, 2020 Drug član, 2518 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, Novola said: Majstori, koliko je zajebano skinuti prednji i zadnji točak? Jel ima nešto gde treba posebno obratiti pažnju? Polako bih to na plastifikaciju da nosim, pa bih da sve sam razmontiram. Matori, pratim sve sto radis od pocetka. Ostavi felne za zimu, te pare sad sto bi spicko na felne sipaj u rezervoar i vozi. Ja isto hocu da odradim felne al neka ih do zime. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2121 Napisano Jun 8, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam još 20ak dana do te saobraćajne, stoji mi u garaži bez veze, hoću da iskoristim vreme, treba da saniram rezervoar, da se priprema za farbanje, plastike da se malo repariraju (neki nosači) i tako još sitnice. Bokilić je prvi za karbove i ventile, i to je onda to, vožnjica čim se završi registracija. Hvala ti što pratiš, drago mi je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5659 Napisano Jun 8, 2020 Drug član, 2518 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Novola said: Imam još 20ak dana do te saobraćajne, stoji mi u garaži bez veze, hoću da iskoristim vreme, treba da saniram rezervoar, da se priprema za farbanje, plastike da se malo repariraju (neki nosači) i tako još sitnice. Bokilić je prvi za karbove i ventile, i to je onda to, vožnjica čim se završi registracija. Hvala ti što pratiš, drago mi je Zaboravih na saobracajnu. Onda radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Jun 8, 2020 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru drugovi, sve sam bio u ubeđenju da je ispod 2 kruga .... Probaću odvrnuti na dva i po kruga za koji dan nadam se da će moći na zadnji :-))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2121 Napisano Jun 8, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeee usro si motku sad s tim zadnjim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jun 8, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dok smo se malo druzili na Uscu, obavesteni smo da se u sledecu subotu, tacno u podne,, da se izjutra krene ka sprema protest motocilista Srbije ispred Skupstine! Ko ce, i koliko ce ih doci ne znamo ali smo zamoljeni da prisustvujemo! Naime, taj skup nije, kako kazu, politicke prirode, vec da ukazemo na problem Srba i Srbije, itd... Plasim se da nam nije bas podobro objasnjeno zasto se bas sada, pred izbore, skupljamo a licno ne bih zeleo da budem zloupotrebljen za podrsku ili protivu neke stranke! Raspitajte se sta se to zapravo sprema! Elem, kako je u subotu i skup na Srebrnom, mogli bi posle protesta nastaviti ka Velikom Gradistu, obici skup, tamo prenociti i ujutro, pravac ka krajnjoj destinaciji a to je Donji Milanovac! Druga varijanta je da se ujutro krene ka Srebrnom 'skupu', malo prosetamo a zatim paljba ka Nacionalnom parku DJerdap gde bi i prenocili, kako ko i u kom aranzmanu (hotel, privatna soba ili sator) otom-potom! KO JE ZA!! Normalno, tek kada saznamo sta se desava vezano za protest ispred skupstine! O samom putu ka DJerdapu imate u emisiji SAT...PRILOG... САТ патрола и авантура у Србији - Доњи Милановац WWW.RTS.RS Док се чека отварање граница према главним туристичким местима у иностранству, екипа емисије САТ коначно креће на своје чувене летње патроле. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7809 Napisano Jun 8, 2020 Drug član, 2980 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam htjeo da polemisem one ispred ali mi se sve cini da je u pitanju nekakva politicka aktivnost. Ne zelim da dam ama bas nikakav doprinos ni jednoj opciji jer kad uvale dupe u fotelju svi su isti. Osim toga cu biti na poslu tako da nista ni od voznje na zalostПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15410 Napisano Jun 8, 2020 moto merkat °°, 4963 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7809 Napisano Jun 8, 2020 Drug član, 2980 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan E to je neka druga stvar koju apsolutno podrzavam, taj lik nam je to tako rekao kao da se sprema nekakav puc. Kao sto rekoh uvalio sam se u posao, obecao vise neko sto mogu stici, pa sad rintam kao konj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jun 8, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Namirisem li bilo sta, sto lici na nekakvo politikanstvo, mene nece videti a za 'hodocasce ka Djerdapu mi smeta prognoza vremena ali do subote ima... @deki295 Zvao Arakisa i u sredu ili cetvrtak progledacu sa LED lampama, ugradice mi i sirene i verovatno neke lampice u kofer! Plasticara Padobranca sam zvao (onog pre Surcina) i dogovorio se za sredu pre podne da stavi var na onu pukotinu...osim ako nisam zvao pogresnog, jer ih imam dva u imeniku! Onda cu izmeriti rupu ispod sedista i u prvoj plasticarskoj radnji kupiti plasticnu, jacu pravougaonu kutiju sa dobrim poklopcem i ugraditi je kao kutiju za alat a ne da se mucim, da idem limaru nositi nacrt, pa to bi me ispalo malo mnogo vise nego bas jaka plasticna, vec gotova kutija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jun 8, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ko zeli mozemo na skup ispred Skupstine...u podne.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7809 Napisano Jun 8, 2020 Drug član, 2980 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Panta Zemunac said: Padobranca sam zvao (onog pre Surcina E jbg kad necu biti tu, a to mi u komsiluku, taman bi mogli opet na kafu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2455 Napisano Jun 8, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Panta Zemunac je napisao: Znaci ko zeli mozemo na skup ispred Skupstine...u podne.. Protest je ispred Vlade u Nemanjinoj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jun 8, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Namirisem li bilo sta, sto lici na nekakvo politikanstvo, mene nece videti a za 'hodocasce ka Djerdapu mi smeta prognoza vremena ali do subote ima... @deki295 Zvao Arakisa i u sredu ili cetvrtak progledacu sa LED lampama, ugradice mi i sirene i verovatno neke lampice u kofer! Plasticara Padobranca sam zvao (onog pre Surcina) i dogovorio se za sredu pre podne da stavi var na onu pukotinu...osim ako nisam zvao pogresnog, jer ih imam dva u imeniku! Onda cu izmeriti rupu ispod sedista i u prvoj plasticarskoj radnji kupiti plasticnu, jacu pravougaonu kutiju sa dobrim poklopcem i ugraditi je kao kutiju za alat a ne da se mucim, da idem limaru nositi nacrt, pa to bi me ispalo malo mnogo vise nego bas jaka plasticna, vec gotova kutija!Kakav bre padobranac, ovaj sto sam ti ga ja preporučio je ronioc, i zivi ti ispod nosa, prve pruge 4 kod kineskog restorana, auuuuuu hahahaha i da svakom mogu da ga preporučim Željko, plastike odlično odradi a kome treba i telefon nek mi posalje pp. Sent from my LG-K420 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...