Aćimo 1144 Napisano Februar 25, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim na ideju da prodam ST........... A lepo ti rekoh sinoć da zaobiđeš kupinu. To žene vole da piju pa im svašta pada na pamet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prosperks 10 Napisano Februar 25, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: kosevi,krusevac Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo nekih ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prosperks 10 Napisano Februar 25, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: kosevi,krusevac Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prosperks 10 Napisano Februar 25, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: kosevi,krusevac Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan jos jedne 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 25, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Bezi Acimo nemo si dosadan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prosperks 10 Napisano Februar 25, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: kosevi,krusevac Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan i jos jedne 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 25, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Al moze 2 nandzaraste za mene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 25, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Prosperks jel mozes na onu gore sto sam ja postavio da dodas nekako u pozadili 750? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 25, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan jel moze ova??? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 25, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 25, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze ova??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Februar 25, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zextreme-ova pobedila! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Februar 26, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Ala ga je opravio....... kao Gile sto je ofarbao...... xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Sorry Gile, morao sam, celu noc sam se smejao........ suze su mi isle..... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 26, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre sam je oprao na -2C, ja sam zaljubljen u tu boju majke mi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 27, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Vidjace se po Beogradu Giletovo remek delo.. a ono sto si izgrebao? grom te spoprcio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 27, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan To su ratni oziljci koji se nose sa ponosom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Februar 27, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ko pupuje tvoju tenery Gile, jel neko sa foruma? Nemoj da prodajes nikome ko nece da ide sa njom kod Kepe i da nervira afrikance Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 27, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidjace se po Beogradu Giletovo remek delo.. a ono sto si izgrebao? grom te spoprcio.. obavezno da drugar turi roll barove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sablja1 15 Napisano Februar 27, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Savage, Yamaha XTZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima od malog Perice (od 100kg) iz Jagodine. Nabavih krajem godine Super Teneru pa je sada sredjujem i dovodim u normalno stanje. Nedostaje mi poklopac kutije za alat pa ako neko slucajno ima viska , raspolozen sam da kupim , odgovaralo bi i da mi neko skine na papiru oblik 1:1 da ga mogu napraviti. Jos jednom pozdrav svim Tenerasima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Februar 27, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozz za novog tenerasa,a sto se poklopca tice,sve nas je vise bez istog , Popsy je skoro pravio ,pa ga pitaj ,mozda je zapamtio dimenzije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goksi super tenere 6 Napisano Februar 27, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: beograd zarkovo Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima od malog Perice (od 100kg) iz Jagodine. Jos jednom pozdrav svim Tenerasima pozdrav za malog pericu od goksija dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 27, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima od malog Perice (od 100kg) iz Jagodine. Nabavih krajem godine Super Teneru pa je sada sredjujem i dovodim u normalno stanje. Nedostaje mi poklopac kutije za alat pa ako neko slucajno ima viska , raspolozen sam da kupim , odgovaralo bi i da mi neko skine na papiru oblik 1:1 da ga mogu napraviti. Jos jednom pozdrav svim Tenerasima meni je skoro ispao negde uzput pa sam od lima napravio za 5 minuta ali nameravam da ga uradim malo pedantnoje pa cu napraviti neke slike sa dimenzijama ... poenta je da ima ona dva "jezicka" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 27, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima od malog Perice (od 100kg) iz Jagodine. Nabavih krajem godine Super Teneru pa je sada sredjujem i dovodim u normalno stanje. Nedostaje mi poklopac kutije za alat pa ako neko slucajno ima viska , raspolozen sam da kupim , odgovaralo bi i da mi neko skine na papiru oblik 1:1 da ga mogu napraviti. Jos jednom pozdrav svim Tenerasima Pokusajte kod coveka iz Backog nekog sela... Posaljite sms sa upitom za deo koji vam treba na 063636156 ... ne ocekujte odgovor odmah, ali kroz nekoliko sati ce te saznati da li ima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Februar 27, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima od malog Perice (od 100kg) iz Jagodine. Nabavih krajem godine Super Teneru pa je sada sredjujem i dovodim u normalno stanje. Nedostaje mi poklopac kutije za alat pa ako neko slucajno ima viska , raspolozen sam da kupim , odgovaralo bi i da mi neko skine na papiru oblik 1:1 da ga mogu napraviti. Jos jednom pozdrav svim Tenerasima Sabljo zavrseni su ti nosaci danas. Video sam ih uzivo i izgledaju vrhunski. Eee, bili su stavljeni za probu na mom motoru a ni ja nemam takve. Malo falilo da ih zadrzim ali ne da majstor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sablja1 15 Napisano Februar 27, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Savage, Yamaha XTZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Da , cuh se danas sa Mikijem, sutra mi salje. Slikam ih postavljam fotke. Jos da napravim nosace za al vojne kutije i bice to Ok. Hvala za dobrodoslicu. Iskreno zao mi je da ne vozim vise Savage ali Tenera je Tenera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...