Harry 179 Napisano Mart 30, 2017 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vodi racuna za usrani zadnji prekidac kocnice. Nisam ga odmah stavio i sad se ceskam kako da ga ubacim, a bez da rasturim pola zadnjeg dela To mi je u kutiji sa viškom delova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Mart 30, 2017 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja "maga" za plastike, nema sta nemoze da se uradi. Ako te interesuje javi se. STenera je najbolji motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Mart 30, 2017 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Vodi racuna za usrani zadnji prekidac kocnice. Nisam ga odmah stavio i sad se ceskam kako da ga ubacim, a bez da rasturim pola zadnjeg dela Stavi hidraulični i mirna Bosna. Vozim motor. Nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Mart 31, 2017 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vodi racuna za usrani zadnji prekidac kocnice. Nisam ga odmah stavio i sad se ceskam kako da ga ubacim, a bez da rasturim pola zadnjeg dela Šta je to? Zar to svaki motor mora da ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Mart 31, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vodi racuna za usrani zadnji prekidac kocnice. Nisam ga odmah stavio i sad se ceskam kako da ga ubacim, a bez da rasturim pola zadnjeg dela Pretpostavljam da misliš na prekidač stop svetla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano April 3, 2017 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam kolege, Rasturio sam masinu od moje ST i okrenuo je lezaj na klipnjaci.Jel se imaju negdje kupiti standqrdni lezajevi za ST naravno koliko mogu da vidim okom nije ostetila radilicu sad dok se ne premjeri masina je i dalje radila vukla i samo u vecim obrtajima culo se blago lupkanje.. Kakva je preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano April 4, 2017 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan To oko agregata ja slabo... Meni Shumar reče neki dan da mi se cuju ventili... A eto... Ja mislio to tako treba Nego, zamenio sam lezajeve u glavi kormana, zategao sve uredno, na granici da se lepo pomera volan levo-desno, ali i dalje imam ono taka-taka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano April 4, 2017 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Čekić rešava problem. Provereno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano April 4, 2017 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgledaju ovi lezajevi radilice na mojoj ST gde su strucnjaci da kazu sta dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano April 4, 2017 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan NAdji nekog krštenog mašinbravara da to premeri kako treba. Onda i može neko da ti kaže koju boju da juriš. Koliko vidim lepo je oljustio lezaj.Mozda moze da se malo sredi radilica, pa da uzmesh neki deblji lezaj. Ako je fasovala i radilica onda samo šop ležaji i majstorluk.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano April 5, 2017 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.motorcyclespareparts.eu/yamaha-parts/motorcycles/xtz750-supertenere-1992/crankshaft-piston-701674.aspx Makar pise da imaju na stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano April 5, 2017 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan NAdji nekog krštenog mašinbravara da to premeri kako treba. Onda i može neko da ti kaže koju boju da juriš. Koliko vidim lepo je oljustio lezaj.Mozda moze da se malo sredi radilica, pa da uzmesh neki deblji lezaj. Ako je fasovala i radilica onda samo šop ležaji i majstorluk.. Hvala, nisam jos izvadio radilicu vec sam prisao iz kartera i skinuo klipove da vidim jeli lezaj itd.... Sad cu vidjeti sta dalje, odokativnom metodom ne vidim razliku izmedju radilice, gdje je bio ovaj lezaj i Gdje bio onaj sto je ispravan bio ali to su mikro tolerancije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano April 6, 2017 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Naša san oni crveni givi kojeg san trazija. Sad Iman sva tri Vozim motor. Nisam bajker. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2437 Napisano April 6, 2017 Andragog, 5006 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Naša san oni crveni givi kojeg san trazija. Sad Iman sva tri Vozim motor. Nisam bajker. Kada ih ugradis, daj slike !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano April 6, 2017 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Toće bit tek na lito Vozim motor. Nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 12, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo moram da se rastanem sa mojom ST, pogledate oglas pa preporucite, hvala. https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/117983-yamaha-xtz750-super-tenere-1300e-ili-zamena/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano April 12, 2017 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi prodao nesto sa nje ili ide tako djuture? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano April 12, 2017 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi prodao nesto sa nje ili ide tako djuture?Ja mu poslao vec pp.. Stidi se... Ne odgovara Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 12, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Nisam dobio PP, evo bas proverio. Ne bi nista skidao sa nje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano April 12, 2017 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ok, ako dodje neko da se ciganise i spusta cenu, seti se nas ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano April 12, 2017 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja šmeknuo kofere i nosače, dam moj nosač zadnjeg kofera i kofer, a da uzmem nosace konplet i tri kofera plus da dam $€£... :-D Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 12, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Nebi ti se isplatilo, pregledaj slike, videces da su ovi radjeni posebno da motor bude jako uzak, nosaci ulaze ispod plastika, auspuh ide dole i tako dalje, puno ti je to prepravki zbog nosaca... Ja šmeknuo kofere i nosače, dam moj nosač zadnjeg kofera i kofer, a da uzmem nosace konplet i tri kofera plus da dam $€£... :-DПослато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano April 14, 2017 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba mi mala pomoc- imam višak delova :-D Rasturih STenaru da sredim nešto oko struje i vidim da imam višak delova... Dva tanka kruta creva koja idu negde iza akumulatora tj samo spuštena ali bih se zakleo da nisu bila povezana nigde... Tesko da sam mogao da ih izvučem a da ne primetim... Zna li neko gde idu ova dva komada? :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano April 15, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba mi mala pomoc- imam višak delova :-D Rasturih STenaru da sredim nešto oko struje i vidim da imam višak delova... Dva tanka kruta creva koja idu negde iza akumulatora tj samo spuštena ali bih se zakleo da nisu bila povezana nigde... Tesko da sam mogao da ih izvučem a da ne primetim... Zna li neko gde idu ova dva komada? :-D Ako će da ti bude lakše i meni je jedan spao. Ovih dana ću da podignem STenere na radni sto da vidim gde ide, pretpostavljam na karbove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano April 15, 2017 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan To ti ide na karburatore, na cantre kada prelije da sipa na ulicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...