srbac 2446 Napisano Mart 17, 2017 Andragog, 5011 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Danas se malo vozilo ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Mart 17, 2017 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Aj izbijaj to pa premeri duzinu i fi pa da trazimo ako ima gotovo ako ne kod strugara i gotovo.meni volan šetao katastrofa,popnem se preko ivicnjaka i moram da silazim i ko na bajsu da vracam korman. Mislim da cu najverovatnije da odustanem od gume i stavim metalne caure. s mobilnog telefona Podbaci metalne podloske i stegni to ko konj, nema gde ☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6080 Napisano Mart 17, 2017 Drug član, 4157 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Podloške rade posa. Gotove plastične ima kedo.de Najpametnije je napravit od one tvrde plastike koja se koristi u industriji.. Kako se zove? Pratim vas sa Tapatalk-a, a nisam biker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 18, 2017 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Koterm, bar je takav naziv ovde kod dobavljaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Mart 18, 2017 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Probacu sa podloskama da pritegnem pa ako ne upali onda trazimo taj koterm. Harry-se ti ako nesto odradis u medjuvremenu posto si ih vec skino odradi vise komada, nece da se baci Sent from my SP6.2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 18, 2017 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Menjao bih standard sijalice, pitanje. Xenon ili relej i neki Osram i sl.? Vidim da se stavlja bi-xenon, 4300, H4-3 ili mozda ima neko bolje resenje. Jedino me zabrinjava da ne budem mogao da bas ustelujem farove i da pravim sou na putu. A imam nameru da se vozim dosta po rumuniji, madjarskoj,sloveniji.. Kako tamo prolaze motori sa xenonima? Drugo, shema farova, u nekim zemljama te zaustavljaju ako ti rade oba fara, dok kod nas je obratno Misle da ti ne radi far Ajd pricajte, ko sta ima i kako ste zadovoljni. Sad sam skinuo plastike zamenio regler, povezujem uticnicu, grejace rucica, voltmetar, pa bih da odmah prevezem i farove kako valja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6080 Napisano Mart 18, 2017 Drug član, 4157 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Struju direkt sa baterije do releja. 2.5 mm kvadratna kabel. 2xH4 priko releja i svitli ka Betlehem.. Ja sam komplet farove sa dt125 uzeo jerbo imaju 2xH4 stakla. Pratim vas sa Tapatalk-a, a nisam biker..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14906 Napisano Mart 18, 2017 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Koje sijalice idu standardno u far ST? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 79 Napisano Mart 18, 2017 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Koje sijalice idu standardno u far ST? H4, mada sam vidjao farove na teneri gde jedan far nosi H4 a drugi cini mi se kao da je bila h1 ili h7 i samo jedan ood dva fara ima rupu za poziciono svetlo. imam slike tih farova mogu da postavim. Uglavnom standard je H4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 18, 2017 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Evo spiska svih verzija sa podacima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14906 Napisano Mart 18, 2017 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Imam far sa TDM-a gde idu dve BA20D sijalice u oba ide pozicija,zamenio sam ga posto ruzno stoji uvucen je u masku (ni original krivi nije mnogo lepsi),ogledala su kao nova. Ako pase na ST i neko je zainteresovan lako bi se dogovorili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 18, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na TDM-u imam far gde idu obe H4. Montirao sam xenon u levi, a u desni sam stavio halogen H4 da svetli samo dugo...za sada sam zadovoljam radom fara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Mart 18, 2017 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam kolege, zna li neko opisati simptome kad se pojavi luft lezaja na radilici ili osovinice klipa. Posto imam problema na mojoj ST do sad sam dosta stvari odradio ali nisam otklonio kvar jos je to ostalo da otvorim ..... Evo kako izgleda moja ST http://imgur.com/a/Y3iLz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2446 Napisano Mart 18, 2017 Andragog, 5011 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Motor pocinje da lupka pa onda ide sve jače i jače.... pa onda više ne ide. Bilo bi dobro da izmeris pritisak ulja kada je motor vruć. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Mart 18, 2017 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Probacu sa podloskama da pritegnem pa ako ne upali onda trazimo taj koterm. Harry-se ti ako nesto odradis u medjuvremenu posto si ih vec skino odradi vise komada, nece da se baci Sent from my SP6.2 Slaba vajda trenutno od mene...Prešaltovao se na pakovanje zadnjeg dela Tek u ponedeljak cu da stignem da se bavim sa time... Mada... Podloske mi zvuce primamljivo Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6080 Napisano Mart 18, 2017 Drug član, 4157 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Podloške moraju biti toliko velike da pokriju Silent blok, trebaju ti 4 komada. Nisam biker..... Samo vozim motor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Mart 18, 2017 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice sijalica koliko znam najcesce idu balonke one od 35w..... im varijanta i sa h4 a h7 sijalica je na aftermarket faru iz keda.......... farovi koliko znam pasu sa stare kockice bmw-a, silen blokovi mogu i da se prave kod babe kod cvetkove pijace, samo izbijes svoje i odneses, ja sam u ST imao bixenon na oba fara i bio sam prezadovoljan istim, dan u pola noci su pravili........ raspitivao sam se i za diode ali su i rekli da je xenon i dalje top Lupkanje u agregatu od ST je najverovatnije lezaj klipnjace, imam dva agregata sa sim kvarom, uzrok je ostajanje bez ulja...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14906 Napisano Mart 18, 2017 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice sijalica koliko znam najcesce idu balonke one od 35w..... im varijanta i sa h4 a h7 sijalica je na aftermarket faru iz keda.......... farovi koliko znam pasu sa stare kockice bmw-a, silen blokovi mogu i da se prave kod babe kod cvetkove pijace, samo izbijes svoje i odneses, ja sam u ST imao bixenon na oba fara i bio sam prezadovoljan istim, dan u pola noci su pravili........ raspitivao sam se i za diode ali su i rekli da je xenon i dalje top Lupkanje u agregatu od ST je najverovatnije lezaj klipnjace, imam dva agregata sa sim kvarom, uzrok je ostajanje bez ulja...... Ako je tako onda lagano ide onaj sa projektorom + ksenon = savrseno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 79 Napisano Mart 19, 2017 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan A krenuo sam jednostavno da prestelujem karburatore, eventualno nastelujem ventile 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6080 Napisano Mart 19, 2017 Drug član, 4157 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Bitan je početak. Vozim motor. Nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2446 Napisano Mart 19, 2017 Andragog, 5011 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ti si šampion, imas na STeneri dve glave motora, hahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 19, 2017 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan A priznaj da te snimak naterao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano Mart 21, 2017 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 21, 2017 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za snimak, dosta su italijani snimali svoje radove.. inace GAmbinu sam slao snimak svoje bedevije..Otud shala oko snimka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 21, 2017 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da pitam,zamolim.. Ako neko menja dihtunge na svom motoru bilo bi lepo da mi posalje skeniran dihtun, nacrtacu vam vektore i okaciti ovde u temi. Tako da mozete da ih izradite sami, bilo rucno, bilo pomocu lasera( rade po stamparijama).Narucio sam za kvacilo i jos neke pa cu precrtati cim mi stignu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...