Arso 2454 Napisano Mart 11, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan izgleda ništa od Shumara i amortizera... ako neko ima neki višak a da valja... malo mi ja mačka u džaku da dajem za polovan iz Kanjiže, a ne znam u kakvom je stanju Jesi li kontakirao Elvisa u Zaječaru? Krajnje korektan što se saradnje tiče, znam iz ličnog iskustva a nisam do sada čuo nijednu lošu reč o njemu. Elvis: 0641522492 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 11, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan izgleda ništa od Shumara i amortizera... ako neko ima neki višak a da valja... malo mi ja mačka u džaku da dajem za polovan iz Kanjiže, a ne znam u kakvom je stanju Jesi li kontakirao Elvisa u Zaječaru? Krajnje korektan što se saradnje tiče, znam iz ličnog iskustva a nisam do sada čuo nijednu lošu reč o njemu. Elvis: 0641522492 Elvis je sasvim korektan za saradnju, ali voli malo da prebudži cene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Mart 11, 2017 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Rabljeni štapi 100€ u Austriji na oglasniku. Pratim vas sa Tapatalk-a, a nisam biker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Mart 11, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan izgleda ništa od Shumara i amortizera... ako neko ima neki višak a da valja... malo mi ja mačka u džaku da dajem za polovan iz Kanjiže, a ne znam u kakvom je stanju Jesi li kontakirao Elvisa u Zaječaru? Krajnje korektan što se saradnje tiče, znam iz ličnog iskustva a nisam do sada čuo nijednu lošu reč o njemu. Elvis: 0641522492 Elvis je sasvim korektan za saradnju, ali voli malo da prebudži cene... Ja nemam takvo iskustvo. Da ti nisi možda Elvisa pomešao sa Dekijem? On uši zavrće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 970 Napisano Mart 11, 2017 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Za Elvisa svaka preporuka.Pre neki dan sam uzeo top auspuha,sve po dogovoru,a i ranije sam svašta nešto uzimao od delova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Mart 11, 2017 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uvek kazem sebi necu mnogo, samo malo... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salesvaba 19 Napisano Mart 12, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: BGD Motocikl: KtM 640 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu I ja moje da ti donesem kad si vec zagrejan sve skinute Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Mart 12, 2017 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek kazem sebi necu mnogo, samo malo... 20170310_222403.jpg To i mene ceka ovih dana... Koju farbu koristis? Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Mart 12, 2017 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu I ja moje da ti donesem kad si vec zagrejan sve skinute Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Mart 12, 2017 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uvek kazem sebi necu mnogo, samo malo... 20170310_222403.jpg To i mene ceka ovih dana... Koju farbu koristis? Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Ovo je za sad spric kit, farba u sredu... Gimba pravi masku... bice sexy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salesvaba 19 Napisano Mart 12, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: BGD Motocikl: KtM 640 Prijavi odgovor kao problematičan Prosto ko pasulj bela I onda nalenice one crveno oker iz 89 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Mart 12, 2017 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ove naljepnice? Pratim vas sa Tapatalk-a, a nisam biker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salesvaba 19 Napisano Mart 12, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: BGD Motocikl: KtM 640 Prijavi odgovor kao problematičan To su teeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 12, 2017 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ima nislija shemu, i 3500 din je set. Pogledaj na kupujemuvaljuem Samo taj deo na bocnoj,,to ne znam kako je isekao za lepljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Mart 12, 2017 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja već duže vremena razmišljam šta da radim... Odluka je pala na crvenu kombinaciju... Ali ova sara mi je ubedljivo najlepša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salesvaba 19 Napisano Mart 12, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: BGD Motocikl: KtM 640 Prijavi odgovor kao problematičan Da u konraktu sam sa Nislijom od njega I porucujem sve pohvale za njega,e mene to buni sa bocnim kazu da mora da radi I fen itd tako da ce biti zajebano ali ispasce valjda nesto na kraju . Treba kombinovati te gore super su ali nemam zivce da sada to jurim dizajniram secem itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 12, 2017 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Jedino taj donji deo mi je sumnjiv da ce da se umota, ali verovatno je on to nacrtao kako treba. Oteraj mu motor kad je ofarban, pa nek zalepi na licu mesta. Samo rezervoar prelakiraj preko folije. @Hari Prva je najlepsa kombinacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salesvaba 19 Napisano Mart 12, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: BGD Motocikl: KtM 640 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino taj donji deo mi je sumnjiv da ce da se umota, ali verovatno je on to nacrtao kako treba. Oteraj mu motor kad je ofarban, pa nek zalepi na licu mesta. Samo rezervoar prelakiraj preko folije. @Hari Prva je najlepsa kombinacija. Samo rezervoar da lakira ovo ostalo nema potrebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Mart 12, 2017 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim vas sa Tapatalk-a, a nisam biker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 12, 2017 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan I orginalne su tako radjene, samo na rezervoaru su ispod laka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Mart 13, 2017 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, molio bih vas za jednu malu pomoc oko informacije. Pao sam prosle godine i tek sad uzeo da cackam oko tenere... Vidim da mi viljuska nije u osi, izgleda da je kriv jedan a mozda i oba stapa. Moj majstor kod kog sam stalno vozio motor mi preko telefona rece da on nosi kod nekog lika u BG stapove na ispravljanje, kaze da je cena 150-200e. Zanima me da li mozete da me posavetujete sta da radim, kod koga da nosim, da li je to neka prosta "operacija" kod strugara ili koga vec? Ne bih da me kosta previse ako ne mora... Ja znam da Dragan jedini to radi i mislim da je oko 30e po stapu ali isto tako znam da neki ne mogu da se isprave...... za Lukaca znam da radi mehaniku ali nzm da ispravlja vile....... da meni treba nosio bi kod Dragana........ a na tvom mestu potrazio bi nove nie to vise skupo, pogotovo za ST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Mart 13, 2017 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Lepotan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Mart 13, 2017 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan b66d586927a23a46d1c6af4dc8b2ee89.jpg Lepotan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Mart 13, 2017 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Može plastificiranje a može i klasično lakiranje. Pratim vas sa Tapatalk-a, a nisam biker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2437 Napisano Mart 13, 2017 Andragog, 5006 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nalepnice http://www.kupujemprodajem.com/Nalepnice-za-motore-Yamaha-Super-Tenere-43584810-oglas.htm http://www.kupujemprodajem.com/Nalepnice-za-motore-Yamaha-Tenere-43462655-oglas.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...