gorzy 178 Napisano Mart 3, 2017 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da znas, sve nalepnice sem onih na rezervoaru su lepljene nakon lakiranja. Ove na rez. Su zalepljene pa prelakirane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano Mart 4, 2017 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan moj drugar pravi nalepnice za sve motore i on ih lepi na motor. Kome treba broj mogu da mu posaljem u poruci, inace je iz BG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 4, 2017 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Trazi da ti se uradi u cast foliji, a gore logo da je laminiran. I nadji nekog ko zna da lepi, jer na par mesta treba i fen da radi. Oracal 751 ili Avery supreme wraping film, 3m Scotchcal i sl.. Imam mustre za neke share od tenere, od ove gore kao Elijasove nemam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6091 Napisano Mart 4, 2017 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo već kod custom naljepnica. Ja bih rado imao ove naljepnice samo umjesto "super" bi trebalo u fontu od "super" pisati elias. Pa ako ima neko ko zna nekoga... Pratim vas sa Tapatalk-a, a nisam biker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 4, 2017 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Poslacu ti samo reci kako to funkcionise. Mada evo sebi jos budzim nikako da se smislim sta i kako...Verovatno cu je izbrendirati sa svojom firmom Print Republic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Mart 4, 2017 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan I ja malo danas prao, podmazivao, stavio novo sedlo i pneumatike i obrno krugić. Sent from my SP6.2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2461 Napisano Mart 4, 2017 Andragog, 5035 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Gde si radio sediste i koliko para? Odlican 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Mart 5, 2017 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan "Stiv design" iz Niš, 75€+šiping Sent from my SP6.2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 5, 2017 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan I kako ti lezi to sediste? Ne sece/zulja taj naslon !? Za 75e izgleda odlicno, drugi traze mnogo vise za slican rad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2461 Napisano Mart 5, 2017 Andragog, 5035 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Poskupeo Stiv, bilo je 60e kad je poceo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Mart 5, 2017 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Pa i kod sebe i kod ivana i kod bobana... da ne nabrajam al ovi su me interesovali, svi su podigli cene a za ovo moje sedlo navodno zbog dva amblema je malo skuplje. No, moram da pohvalim majstor Ivicu jer dok sam otpakivao paket, slucajno sam skalpelom zarezao po sedistu, i majstor se ponudio da mu vratim sedlo i da mi besplatno zameni taj deo koze i zato mu se zahvaljujem jos jednom. A sto se tice udobnosti tu sam se malo plasio da ne bude tesno jer ja sam superteška (120kg) ali ugodno sam iznenadjen, bas lepo drzi, kod ubrzavanja nema da klizis u nazad, mnogo si stabilniji i na točkiranju takodje. E sad na duzim turama neznam kako ce da bude kad budem hteo malo da se povlacim pozadi da pruzim noge, to nece da pije vodu. Ali opet, sedlo je šire nego što je bilo i dosta je udobnije. Sent from my SP6.2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Mart 5, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Božo kralju hvala!image-0-02-05-2c84b258d12e2702355a795ca946f06fd4e79c0a33b95dc81ac4f46b5ccf61d6-V.jpg Pumpa goriva na TDM a pretpostavljam i STenere, budući da su vizuelno identične, ima dve membrane, jedna je ova koja je od materijala sličnog ili istog od kakvog se prave membrane za plinske uredjaje, a druga je od providne folije od kakve se prave filmovio za štampu ili astraloni koji su se nekada koristili za montažu u štamparijama. Mom drugaru, kloji je inače auto mehaničar po struci, je pukla upravo ova od folije, koja kako on kaže ima glavnu ulogu u upumpavanju goriva iz rezervoara u karbove i trpi najveće opterećenje. Zato ne bi bilo zgoreg da proveriš i stanje ove providne membrane koja bi trebalo da se nalazi u gornjem delu pumpe. Slikaću tu providnu membranu danas ili sutra pa ću okačiti fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 5, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Božo kralju hvala!image-0-02-05-2c84b258d12e2702355a795ca946f06fd4e79c0a33b95dc81ac4f46b5ccf61d6-V.jpgPumpa goriva na TDM a pretpostavljam i STenere, budući da su vizuelno identične, ima dve membrane, jedna je ova koja je od materijala sličnog ili istog od kakvog se prave membrane za plinske uredjaje, a druga je od providne folije od kakve se prave filmovio za štampu ili astraloni koji su se nekada koristili za montažu u štamparijama. Mom drugaru, kloji je inače auto mehaničar po struci, je pukla upravo ova od folije, koja kako on kaže ima glavnu ulogu u upumpavanju goriva iz rezervoara u karbove i trpi najveće opterećenje. Zato ne bi bilo zgoreg da proveriš i stanje ove providne membrane koja bi trebalo da se nalazi u gornjem delu pumpe.Slikaću tu providnu membranu danas ili sutra pa ću okačiti fotke. Kod mene na TDM-u je ta providna folija bila problem jer se razvukla i nije imala dobar pritisak. Ne deluje da ju je tesko napraviti, ali ja nisam imao materijala od cega da je napravim pa sam kupio kompletno drugu pumpu, doduse kinesku, ali radi posao sasvim korektno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 5, 2017 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Meni se licno ovo dopalo. A zvao sam Stiva ranije i nisam nesto prelomio da radim taj fazon, ovo cu mu dati da mi sashije. Samo bez ovih amblema sa strane, ne treba da mi busi jos vise sediste nego sto mora Taj fazon Stiv/Boban je verovatno dobar ko je sitniji. Ali i ja sam 190 sa 120kg i mozda bi ova varijanta bila bolja. U svakom slucaju duplo je deblji vozacev i suvozacev deo, mozes da se povuces nazad cak i ako si ..velik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6091 Napisano Mart 5, 2017 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ova "stepenica" ima smisla ako često voziš sa suvozačem jerbo njemu pruža udobnost i stabilnost. U solo vožnji ravni sic je bolji, bar meni. Odmaram se mičući naprijed natrag, mijenjući položaj. Inače ispod skaja ide vodonepropusna folija kako spužva ne bi upijala vodu. Optički mi se sviđa. Pratim vas sa Tapatalk-a, a nisam biker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano Mart 6, 2017 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Bez te stepenice suvozacicu bole kolena makar iz mog iskustva verovatno zbog toga sto klizi napred pa mora stalno da se odupire Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Mart 6, 2017 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan po sistemu: "samo jos ovo da uradim..." ako negde zapnem kukacu na sav glas optimizam od samog pocetka izvukao amortizer i zadnju viljusku (amortizer vrisnuo, viljuska rdjava ko titanik...) malo truda... spremno za farbanje grana je titanik 2 jos malo truda....... dogovaram sa Robertom i auspuh... milina ram je dobio preko pi$%& u drndanju stepenica, tockiranju itd... pa je sada situacija.... ojacavanje rama, gde god je moguce pitanje od 1 000 000dolara... jel moze nitro boja da izdrzi temperaturu agregata? cilindri i dekle su mi malo fucnuti pa bih prefarbao u crno samo njih... sve ostalo je odlicno inace.. budala... prao motor sa axel sgrassom i nagrizlo sve moguce, prosle godine nisam imao tih problema ako negde zapnem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2678 Napisano Mart 6, 2017 Drug član, 1304 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Šta ti je to nagrizao Axel Sgrasso? Ja njega koristim za pranje bicikla duži niz godina i nisam imao nikakav problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Mart 6, 2017 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šta ti je to nagrizao Axel Sgrasso? Ja njega koristim za pranje bicikla duži niz godina i nisam imao nikakav problem. boju sa dekli, zadnju viljusku... ne znam od cega drugo moze da bude?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6091 Napisano Mart 6, 2017 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pristojna bauštela, ima tu posla. Samo polako i temeljito. Ne znam to za boju i temperature. Pratim vas sa Tapatalk-a, a nisam biker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 6, 2017 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam malopre video kod rumuna na sajtu snizenje... 20 evra set semeringa i iglicastih za zadnju viljusku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6091 Napisano Mart 6, 2017 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nije puno, ja sam kupovao na eBayu i bilo je tu negdi cijena.. Pratim vas sa Tapatalk-a, a nisam biker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6091 Napisano Mart 6, 2017 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kako vam se sviđa?? Pratim vas sa Tapatalk-a, a nisam biker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano Mart 6, 2017 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moju viljusku pre par dana plastificirao u crnu mat onu reljefastu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano Mart 6, 2017 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Deklove motora, glavu i poklopac ventila sam dunuo u obicnu metalik sivu i za sada nista se ne desava mada i nije neka ludacka temperatura na deklovima i poklopcu pa da se nesto desi farbi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...