srbac 2458 Napisano Novembar 21, 2016 Andragog, 5028 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj prvi od gore mi je lepsi i funkcionalniji, moze se podesavati napred nazad. Visina 2 cola to je 5 cm, to nije malo , verovatno če ti sajle i instalacija od prekidača biti kratke ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 21, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan da menjam sajle, to nije problem, jeste jebada ali sto se mora nije tesko nego dal to moze da se ubudzi kod nas,nisam video da neko ima,zato. sa mobilnog iz tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Novembar 21, 2016 Andragog, 5028 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na SVu stavio višlji korman pa sam sajle i instalaciju izbacio napolje. Ne znam da li može na ST s obzirom da ima pun oklop. ! Možda može da se stave unutra kod rezervara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6088 Napisano Novembar 21, 2016 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ona kopija Sw motech-a je ok. Flexibilno namještanje pozicije, instalacija bi se dala provući možda nekim drugim-kraćim putem... Jabi to zamota... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 21, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan da menjam sajle, to nije problem, jeste jebada ali sto se mora nije tesko nego dal to moze da se ubudzi kod nas,nisam video da neko ima bas takav, zato. sa mobilnog iz tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 21, 2016 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Taj lim je probusen i ide sraf kroz njega. Ne svidja mi se sto prakticno odbija gornji deo, mozda bi resenje bilo skinuti 0.5-1mm na glodalici. Namesticu nesto jace, jer je mm lim tanak za neki duzi period upotrebe. Uvija se priliko zatezanja sauga. Orginalni je savijen i po ivicama i deblji=cvrsci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6088 Napisano Novembar 21, 2016 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jabi taj choke provuka kroz upravljač. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 21, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Kako kroz upravljac. Ne razbiram. A to za taj limcic ako se savija i jos pri tom odbija gornji deo onda to stvarno nije resenje. Doduse choke povuces jednom i zdravo tako da mozes da se pomognes sa drugom rukom za tolko ali ako nemoze da se dotegne korman kolko treba to je vec druga stvar. Onda treba traziti drugo resenje. A one podizace od 2 incha narucujem pa kud puklo da puklo. Na kupujem prodajem nisam uspeo da nadjem nista. Verovatno nisam trazio na pravom mestu s mobilnog telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6088 Napisano Novembar 21, 2016 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Oni su ti optimalno riješenje, idu gore, dole, naprid nazad.... Nećeš falit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 22, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Oni su ti optimalno riješenje, idu gore, dole, naprid nazad.... Nećeš falit. Nisi mi razjasnio kako kroz upravljač sa mobilnog iz tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6088 Napisano Novembar 22, 2016 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Probušiti rupu točno između risera, provući sajlu kroz nju i tu učvrstiti cijeli choke koji prolazi kroz upravljač.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Novembar 22, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Kako kroz upravljac. Ne razbiram. A to za taj limcic ako se savija i jos pri tom odbija gornji deo onda to stvarno nije resenje. Doduse choke povuces jednom i zdravo tako da mozes da se pomognes sa drugom rukom za tolko ali ako nemoze da se dotegne korman kolko treba to je vec druga stvar. Onda treba traziti drugo resenje. A one podizace od 2 incha narucujem pa kud puklo da puklo. Na kupujem prodajem nisam uspeo da nadjem nista. Verovatno nisam trazio na pravom mestu s mobilnog telefona Evo saKP podizaci. Samo sam se zaznuo cena je 35 eu.Ali oni sa alija su bolji. http://www.kupujemprodajem.com/Nosaci-kormana-22mm-28mm-37769338-oglas.htm?filter_id=326420 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Novembar 22, 2016 Andragog, 5028 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam napravio 260km Niksic Bar 70-80 kmh do 3200 o/min potrosnja 5,3 Bar Niksic 90-100kmh malo ostrije ubrzavanje do 4000o/min potrisnja 6,7 Sipao 2 mm preko onog nokta u rezervoaru . Prosle nedelje voznja po gradu i okolo potrosnja 8 litara. Bas velika razlika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 22, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Probušiti rupu točno između risera, provući sajlu kroz nju i tu učvrstiti cijeli choke koji prolazi kroz upravljač..Aaa znaci tako si mislio,bukvalno kroz upravljac, he he he nemoj gimba da te cuje odma ce da se uvati busilice a kad on dovati neki alat moze i spejs šatl da napravi od tenere sa mobilnog iz tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 22, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam napravio 260km Niksic Bar 70-80 kmh do 3200 o/min potrosnja 5,3 Bar Niksic 90-100kmh malo ostrije ubrzavanje do 4000o/min potrisnja 6,7 Sipao 2 mm preko onog nokta u rezervoaru . Prosle nedelje voznja po gradu i okolo potrosnja 8 litara. Bas velika razlika! Kako god da okrenes ispod 5 nemere. sa mobilnog iz tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6088 Napisano Novembar 22, 2016 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jamio sam neki dan karbove sa dynojet stage II, i nije me briga kojiko će snjima srknuti... Kad posrka napunim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 22, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Jel baren ide bolje s mobilnog telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15173 Napisano Novembar 22, 2016 moto merkat °°, 4951 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kako izgledaju nosaci kormana na ST? Dali su kao kod TDM-a pa korman ide u nazad ili su ravni,ukoliko je kod ST ravan rado bih se menjao sa nekim,da moj korman "gurnem" napred ukoliko neko od vas zeli da primakne korman sebi. Na 3VD isto ide kroz silene kao i kod ST. Nadam se da me razumete,evo slike nosaca na TDM-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Novembar 22, 2016 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam napravio 260km Niksic Bar 70-80 kmh do 3200 o/min potrosnja 5,3 Bar Niksic 90-100kmh malo ostrije ubrzavanje do 4000o/min potrisnja 6,7 Sipao 2 mm preko onog nokta u rezervoaru . Prosle nedelje voznja po gradu i okolo potrosnja 8 litara. Bas velika razlika! BG-NS sam isao do 120 starim putem, u povratku 140-160 opet starim putem, potrosnja malo preko 6... a generalno po gradu sa ostar na gasu, cesto se zezam i na tocak i od semafora do semafora.... 7 ne prelazi nikad, al zato plocice JEDEM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6088 Napisano Novembar 22, 2016 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jel baren ide bolje s mobilnog telefona Nisan to ja nakaravizija, a i neću do prolića, kad odem dobdalmacije.. Uglavnom čut će te.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 24, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Ajde gimba ne zabusavaj sad kad si skoro sve sastavio nema te nigde. sa mobilnog iz tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gimba 56 Napisano Novembar 24, 2016 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xtz super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uradio svasta, ne zabusavam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gimba 56 Napisano Novembar 24, 2016 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xtz super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hocu da uradim sad taj rep od poliestera. Izvario sam danas ispod toga jak nosac i stavio te dugacke M-8 matice koje ce da vire kroz rep da bi mogao da se okaci kofer. Nosac sam napravio tako da se montira na one shrafove gde se montira ona siva originalna korpa, samo ce ici ispod poliesterskog repa i nece se videti. Onu prednju masku ostalo jos samo dobro da oshmirglam. Prvi put sam radio sa poliesterom pa sam se namucio ali sam pohvatao neke fore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Novembar 24, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Hocu da uradim sad taj rep od poliestera. Izvario sam danas ispod toga jak nosac i stavio te dugacke M-8 matice koje ce da vire kroz rep da bi mogao da se okaci kofer. Nosac sam napravio tako da se montira na one shrafove gde se montira ona siva originalna korpa, samo ce ici ispod poliesterskog repa i nece se videti. Onu prednju masku ostalo jos samo dobro da oshmirglam. Prvi put sam radio sa poliesterom pa sam se namucio ali sam pohvatao neke fore. Savet ako već ne radiš na taj način - sva šrafovska roba koju upotrebljavaš u rekonstrukciji motora neka bude od inoxa, a matice koje ćeš staviti neka budu samoosiguravajuće - sa plastičnim umetkom protiv samoodvrtanja naročito na delu gde je prtljag. Na nekim šrafovima je čak poželjno staviti malo plavog lepka za šrafove. Inače, svaka ti čast! Samo napred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6088 Napisano Novembar 24, 2016 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nu, viđu de malo ove izvedbe. Copia od cagive Elefant sa talijanskog foruma. Carbon izvedba od retroRaid njemački forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...