Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha Super Tenere XTZ 750

Recommended Posts

• Početnik, 593 postova
  • Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere

Ma da ja sam pretpostavio da su mozda u pitanju membrane ili pumpa, nerazumem se bas u taj sistem povlacenja goriva, a akomulator sigurno nema veze sa tim jer je super on verglao i to dosta dugo znaci da je dobar i da nije u pitanju uticnica koja vuce struju mada ni ona nesto neradi bas eto na povratku sa Ostrvice ispraznila mi se navigacija koja je bila prikljucena na tu uticnicu a svetlela je lampica na punjacu kao da vuce struju a nije tela da puni navigaciju. Odma cim sam stigao proverio sam isti u prikljucku u kolima i radio je normalno. Znaci verovatno bi bilo bolje zameniti i tu utičnicu, nije to.vise ni skupo a ima i onih koji imaju i prekidac na sebi pa kad motor stoji iskljuci se skroz dovod struje na uticnicu tako da nema sanse da izvuce struju dok duze stoji.

Aj onda kazi i de da odem da sredim tu pumpu nebih voleo da kad mi se javi nakana za voznjom sad zimi da me izda bajk zbog jedne membrane he he he.

sa mobilnog iz tapatoka

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova
  • Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići)

Membranu sam ja zamenio kod vidika, i od tad nisam presao bukvalno 100km. Cini mi se da imam jos jednu kuci, mada mislim i da ta postojeca radi kako valja, jer da ona ne valja imao bi probleme u vožnji. Govorim o membrani pumpe.

• Početnik, 593 postova

Pa dobro bre Bozo sta ces ti onda ovde kad nemas vise teneru ha ha ha. Sta nas spijuniras?? E sad kad si vec tu kazi sto mi na 90-100 motor dobije neku vibraciju i cim predjem tu brzinu onda pocne da prede. Jel se to tebi desavalo vozio si ga par godina. Jbg vozio bi ga ja nekad i 90 a ovako me tera na 100+

sa mobilnog iz tapatoka

• Podržavam 1

• Početnik, 593 postova

Ma ona radi kad je toplo a mozda kad se malo smrzne zajebava.
Znas da sam mu promenio sve komplet od dizni i dihtunga na karbovima. Bile se istrosile igle u tubama il sta vec pa je na malom gasu prelivao i gusio se, trosio ko hamer, sad prede ko maca jedino to sto nije teo da kresne sad pre neki dan posle duzeg stajanja ali sredicu ja i to ima da bude bonbona. neznam kako da razdvojim slike jbg sorrybbf78ed0ddef2d5a1b0b40509d6c31ba.jpg9d2f29aa168e64ce1025a82fbfe82c7d.jpgc5f246deffb1c5ce71e712f09c1c255e.jpg6b242fceb3849a18dba4b481fb4b4e81.jpg00c21754565ab6bef32a4e0f81013ae2.jpg

sa mobilnog iz tapatoka

• Drug član, 4158 postova
  • Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01

ea123b147024b468e7606b21f5f38189.jpg

a0c791c7d26338b728cda862d345fe28.jpg

21a3c0b8312e356443ce3b0017235a81.jpg

5689e7f1f3bb714f7248b519f5b689f6.jpg

8d922da7ee50ba30b416a6659fb18aa8.jpg

Po jutru se dan poznaje..

Haleluja, konačno.

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

uuuuu jedva cekam da vidim specifikacije.. mada vidim odavde da idu dve grane iz agregata :D

Nego Deki reci odakle si naručivao i koliko su te izašli ti kitovi za karburatore, slavine i ostalo kao i cena slanja i carinjenje... mi trenutno svi gledamo na www.kedo.de medjutim oni salju DHLom, jes stigne brzo al te ošure sa cenom plus carina...

• Podržavam 1

• drrmrr, 761 postova
  • Motocikl: projekat rinfuz ;)

Imas cene , ranije sam napisao, e sad za nemacku je postarina  7-10 evra. Poruci preko afrikanca, jes da sad ima nov motor ali trebalo bi da razume muke :D

A ovo gore je neka munja nebeska...

• Početnik, 593 postova

Slavine sam narucio preko alija ceko sam ih 37 dana a placene obe oko 9€ sa potpisom na prijemu i precenjem posiljke,to je par jevreja skuplje al malo sigurnije a kit za reparaciju sam naso slucajno na tom australijskom sajtu motorcycle spares warehouse .com.au   mislim da su me oba izasla sa 28 $ australiskih postarine manje od 100€ ali bukvalno svaki deo koji moze da se skine sa karbona je bio u kompletu cak i neki osiguraci i oprugice a stigo mi paket za 15tak dana. E sad to bi bilo sve idealno da mi postar bije trazio jos 4000 din kad mi je to doneo na kucu a isposravilo se da je to neki pdv plus carina koji ponekad netreba da se plate a ponekad te sjebu pa ti naplate, to je lutrija barem tako kaze postar sto mi je doneo kao cetri puta ne platis nista a peti put ti naplate jebemliga meni i sa tim opet bilo jeftinije nego na nekim britanskim sajtovima sto sam gledao i mislio da narucujem.

sa mobilnog iz tapatoka

• Početnik, 593 postova
  • Početnik, 593 postova

aj probacu i ja sam slike sa telefona postavljao al mi nije palo napamet da kucam razmak  :takoje:

a slavinice nisam jos montirao pa neznam kakve su  :neznam: ne ocekujem bog zna sta al valjda nece da procure bar godinu dana

• Svrati Svaki Dan, 884 postova
  • Motocikl: brm brm brm

• Početnik, 593 postova
Ja sam kupio i stigle su al nisam jos namontirao ali po odokativnoj proceni mislim da bi trebalo da pašu.

Otvorio sam jednu da vidim kakva je gumica unutra i nije smajli nego je nesto drugacija ali princip zatvaranja i otvaranja rezerve šljaka. Sve cekam da ispraznim rezervoar pa da ih zamenim ali uvek prevagne to da ga napunim opet pa jos malo da vozim pa cu sledeci put i tako vec dva meseca. Slavinice mi ne cure jedino sto ne reaguje na rezervu tj uvek je na rezervi pa mi nije neka frka,dok čujem da se bućka ja vozim a kad eho postane jači ja ga natankiram ha ha ha

s mobilnog telefona

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja