Carlo Gambino 79 Napisano April 18, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Dacu ja vama moju fabriku da provozate pa da imate utisak da vozite 850 i 900 i da se manete tog ''budzenja' 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 18, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Carlo, čujem da će i ova godina biti rodna, pa kontam da će biti šljiva za tvoje knedle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 79 Napisano April 18, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan hihihihi. ma poskidao sam karbose i odradio sam injection. mozda je malo jaca potrosnja ali cepa gume.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 18, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja jednog koji se merka da stavi TDM agregat u STeneru... Mislim da ne moramo posebno da naglasavamo ko je dosao na takvu ideju Meni se čak čini da je to neko i pomenuo u temi o SuperTeneri... Ali ko, ne sećam seee Pa ko je Alfa STeneras? ja licno ga zovem Ghost Rider ring a bell? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 18, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan hihihihi. ma poskidao sam karbose i odradio sam injection. mozda je malo jaca potrosnja ali cepa gume.... Onda u blato..tamo ne da ih cepaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano April 19, 2014 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Gambino...... ne zelim da mi motor trosi kao 150....... a da ide isto kao moj :P :P kad popravis javi se xixixixixixixixi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano April 19, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano April 20, 2014 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan ХРИСТОС ВАСКРСЕ, КОЛЕГЕ ФОРУМАШИ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano April 20, 2014 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/100555-enguro-2014-kozara-manjaca-grmec-bih/page__st__100__gopid__1626829#entry1626829 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano April 20, 2014 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam svima koji slave vaskrs zelim vam lijepe trenutke i puno km na vasim dvotockasima. Pozdrav iz Sarajeva. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano April 23, 2014 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Има ли ико ко вози Супер Тенере да ми је близу (Краљево), да би био вољан да се видимо, пренесе ми искуства, покаже ми на примеру шта је добро а шта не, чиме је задовољан а чиме не, у циљу моје боље припреме за разгледање које ме очекује? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 23, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan To može i ovde neko da ti napiše, nema ona puno mana samo par komata. Karburatori su na prvom mestu jer ti od njih zavisi da li ćeš se navozati ove sezone ili samo provozati. Regler i stanje instalacije. Kočnice. Ako je to ok i cena između 1000-1500eur. na konju si. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano April 24, 2014 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Aćimo ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 29, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ostao sam duzan slike sredjivanja od zimus i komplet zavrsenu ST (nikad nece biti komplet zavrena dok je kod mene). Evo albuma na FB: Tekst koji želiš I za oni koji ne vole fleksbuks: Alternativa 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano April 29, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Baš je ružna. Šalim se, lepo si je picnuo, šteta da je sad u blato goniš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 29, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Nije steta, vole ona to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vedza 9 Napisano April 29, 2014 U prolazu, 36 postova Lokacija: crna gora,podgorica Motocikl: Aprilia Pegaso 650 IE Prijavi odgovor kao problematičan veliki pozdrav za sektu iz cg ako moze mala pomoc,posto sam novopeceni teneras... koje ulje sipate,mislim,koje viskoznosti,mileral-sintetic-fullsint.?i koliko joj staje sa promjenom filtera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano April 29, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Ostao sam duzan slike sredjivanja od zimus i komplet zavrsenu ST (nikad nece biti komplet zavrena dok je kod mene). Evo albuma na FB: Tekst koji želiš I za oni koji ne vole fleksbuks: Alternativa Tenera je FULL!! moja kad poraste želi da bude kao tvoja jel bila istih boja kao pre restauracije, ili si menjao obrazac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 30, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Nisam farbao platike, tako sam je uzeo, to je orginalna sema boja osim bocnih plastika koje su bile zute (i harmonike su u orginalu bile zute). Plastike su samo malo ociscene, odmascene, pa blago polirane . U medjuvreenu sam nabavio jos jedan set plastika, sad razmisljam sta cu njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1396 Napisano April 30, 2014 Drug član, 1938 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan veliki pozdrav za sektu iz cg ako moze mala pomoc,posto sam novopeceni teneras... koje ulje sipate,mislim,koje viskoznosti,mileral-sintetic-fullsint.?i koliko joj staje sa promjenom filtera? Vecina sipa mineralno ulje gradacije 20-50. Neko stavlja i polusintetiku. Full sintetiku ne sipa niko i to bi bila ludost i bacanje para. U motor staje tacno 4,3 litra sa promenom filtera. Bez filtera ne znam koliko je ali racunam da svi menjaju i filter ulja posto nije skup. S jedne strane je lose sto toliko ulja ide u motor zbog skupljeg servisa ali s druge strane imas veliku toleranciju ako ti motor trosi ulje pa iako fali pola litre nista nece da fali motoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vedza 9 Napisano April 30, 2014 U prolazu, 36 postova Lokacija: crna gora,podgorica Motocikl: Aprilia Pegaso 650 IE Prijavi odgovor kao problematičan hvala na informacijama! mislim da je dobra strana tolike kolicine ulja i sto se motor bolje hladi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Maj 2, 2014 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, sta preporucujete od ulja za ovu sezonu 3 zadnje sezone sipao sam silkoneli 10-40w al imam osecaj da ga na vecim obrtajima hoce pojesti a i bucniji mi je malo motor dal Motul ili sta preporucujete ??? Cuo sam da ima Optima neko ulje za motocikle ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2450 Napisano Maj 3, 2014 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, sta preporucujete od ulja za ovu sezonu 3 zadnje sezone sipao sam silkoneli 10-40w al imam osecaj da ga na vecim obrtajima hoce pojesti a i bucniji mi je malo motor dal Motul ili sta preporucujete ??? Cuo sam da ima Optima neko ulje za motocikle ? Ja vec tri sezone sipam Bardal i pokazao se kao dobar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 3, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ....al imam osecaj da ga na vecim obrtajima hoce pojesti... STenera? Taman posla! Salu na stranu, svaka STenera trosi ulje i to je normalno za nju (ako je u propisanim granicama). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Maj 3, 2014 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega u Afriku sipa Optimu i ok je motor nije promjenio ni zvuk ni bilo sta sto ne bi trebalo. Sto se tice kvacila i ono odlicno reaguje odvaja fino bez problema. Obzirom da cu i ja za svoju teneru morati kupovati ulje ubrzo planirao sam si uzeti Optimu Modrica. Ne znam koliko je bila litra tog ulja nije ga bas lagano pronaci ,koliko sam upratio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...