Boris ST 3 Napisano April 19, 2013 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtz super tenera Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko cemu sluzi braon zica na regleru i na sta se spaja?Na mojoj ST bio stavljen regler od fice.Sad kad sam konacno promeno regler,ne znam gde da spojim braon zicu i cemu ona sluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris ST 3 Napisano April 19, 2013 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtz super tenera Prijavi odgovor kao problematičan Nego...da se prebacimo na temu visine STenere...upravo su odrađeni dog bonovi za po 1 cm duži od fabričkih...što treba da daje 3 cm niži motor u osi...sedištu napravljeni od čelika..sečeni plazmom...pogodite koji su originali ... nije teško. ..na moj zahtev je ostavljeno meso unutra da bi, s'obzirom da su duži bili i postojaniji..... preostaje samo da ugradim jedan par i da vidim , šta sam dobio time Gde si to pravio?Meni trebaju kraci za 2 cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano April 19, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan probao sam malopre da slikam ali su mutne slike. slikacu sutra pa stavljam ok, hvala dzefri! video sam ovde u temi kako izgleda nakacen na masku ali bez motora! meni se ne svidjaju oni 'leptiri' gore sa strane, ja bi bez toga ako moze... I ja sam prvo stavio tamni vizir jer je lepši.. kada sam ga slomio sledeći je bio providni.. bolje je po mraku svakako.. ipak providni, jeste lepsi tamni! sto se estetike tice najvise mi se svidja oblik kao na ktm 990 adventure, slican kao na ktmu na prethodnoj strani ovako nesto, vizir na prvoj fotki je izgleda iz istog dela sa maskom, da li je napravljen iz jednog dela ili je 'navaren', ko zna da li neko moze da napravi i za koliko para i ovaj mi je super samo sto se previse suzava na vrhu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano April 19, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano April 19, 2013 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ovo jakooo dobro izgleda... +mi ta kombinacija boja, jedna od najlepshih tenera.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano April 19, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 20, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Vodili smo dosta polemike oko tog Dakar vizira.. Po meni je on previše dignut uvis.. a to sve zbog navigacije.. zato je Zex-u toliko dignut.. Ja navigaciju ako baš treba stavljam na tank torbu i gotovo.. Samo vazduh mi vizir nabacuje tačno malo iznad kacige.. tako da opušteno vozim sa otvorenim vizirom.. Ove vizire skroz u boji ne bih da komentarišem..Hitman mora po mraku da skida jerbo ništa ne vidi.. Skroz je bezveze smanjivati deo vidnog polja ispred točka zarad estetike.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano April 20, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan da, ali onaj ko nema navigaciju ima prostora za nesto drugo kad npr parkira (rukavice npr), a i moderno je.. u pravu si za vizire u boji, onaj crni na repsol st bi mogao da bude providan, ne znam samo kako se to ponasa pri vecoj brzini (kako nabacuje vazduh) i da li neko moze da napravi, pretpostavljam da se srafi iznutra hvala zextreme! Ovo jakooo dobro izgleda... +mi ta kombinacija boja, jedna od najlepshih tenera.. mene nerviraju harmonike i stitnici diskova u bilo kojoj boji osim crne, ona ljubicasta je katastrofa, ne znam sta im je to trebalo..a vizir extra izgleda, taj lik je grk, pitao sam ga za vizir i nije odgovorio, stipsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 30 Napisano April 20, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto na slikama ispada da je svetao vizir. Mislim da cu se navici ali da sam znao pre bih uzeo skroz providan.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano April 20, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan super, hvala dzefri na trudu! ja zamisljam zextremeov ali ovako zasecen i visi od njegovog (tvoj je cini mi se kao vlajkov) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
letoni 7 Napisano April 20, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: xtz 750,R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Imam neki osječaj kao da mi motor leluja dok vozim, ko' da je vodenast.Ne znam kako da vam opišem. Šta bi moglo biti ,da nije guma mamu joj ili je nešto gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 20, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam neki osječaj kao da mi motor leluja dok vozim, ko' da je vodenast.Ne znam kako da vam opišem. Šta bi moglo biti ,da nije guma mamu joj ili je nešto gore ajde malo to definiši... prvo proveri pritisak u gumama, pogotovo prednja... ako je 0,8 do 1,3 bara oce tako da se ponasa... drugo, na kojoj brzini... ako si na 180-190kmh to je u redu :D aerodinamika nije jača strana na tim brzinama... naravno i kofer takođe na tim brzinama zna da stvara takozvani wobling efekat... ako je na manjim brzinama, prekontroliši da li ti su ti stegnut ležaj trouglova takođe pogledaj da slučajno nisi izgubio distancer prednjeg točka prilikom menjanja... ovo je par ideja... prekontroliši pa da vidimo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
letoni 7 Napisano April 20, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: xtz 750,R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Popsy, na malim brzinama i čini mi se cijelo vrijeme,provjerit ću gumu sutra, na koji distancer misliš? doduše guma je prastara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 20, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Popsy, na malim brzinama i čini mi se cijelo vrijeme,provjerit ću gumu sutra, na koji distancer misliš? najverovatnije pritisak u gumama... (ostao ti zimski vazduh, vreme je za letnji ) imaš sa desne strane, suprotno do pinjona za brzinu mali distancer koji oće da se izgubi po nekada, ali ti tada ni ne radi kilometar sat i fakticki ti se prednji točak balansira na kočionim klještima (ne pitaj me odakle to znam ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano April 20, 2013 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Ako je dugo vremena stajao u mestu bez pomeranja, moze da se desi da se na mestu oslonca deformisala guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
letoni 7 Napisano April 20, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: xtz 750,R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan :lol: necu pitati sve mi je jasno.. ma stalno imam neku paranoju da nije nesto do šasije pa da leluja,ali eto vidjet ću sutra šta se događa... hvala ti za sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 21, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nego...da se prebacimo na temu visine STenere...upravo su odrađeni dog bonovi za po 1 cm duži od fabričkih...što treba da daje 3 cm niži motor u osi...sedištu napravljeni od čelika..sečeni plazmom...pogodite koji su originali ... nije teško. ..na moj zahtev je ostavljeno meso unutra da bi, s'obzirom da su duži bili i postojaniji..... preostaje samo da ugradim jedan par i da vidim , šta sam dobio time Gde si to pravio?Meni trebaju kraci za 2 cm. Ako sam dobro shvatio koncepciju dog bonova...tim skracivanjem bi trebalo da dobiješ 6 cm na visini....msm ti si prvi kojem je STenera niska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 30 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi imam problem sa amortizerom. Šuz pleh mi zakaci kada prolazim i majmanje rupe,lezećeg itd. Sediste propada kada se i najmanje naslonim. Izgleda da je amortizer izgubio svaku funkciju. Šta mi predlazete,pretpostavljam da mi zamena negine. Da li uzimati polovan,nasao sam jedan za 70evrica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 21, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan verovatno je propišao ulje, uzmi taj polovan pod uslovom da je dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano April 21, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi imam problem sa amortizerom. Šuz pleh mi zakaci kada prolazim i majmanje rupe,lezećeg itd. Sediste propada kada se i najmanje naslonim. Izgleda da je amortizer izgubio svaku funkciju. Šta mi predlazete,pretpostavljam da mi zamena negine. Da li uzimati polovan,nasao sam jedan za 70evrica? ...a mozda ti je pukao ram!?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 21, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve veze ima amortizer sa tim simptomima, valjda opruga drži težinu. Skidaj sedište i pogledaj ram oko mesta gde je zakačen amortizer. Ako je Zex u pravu, imamo majstora za tebe koji to može da ti sredi. Nije jeftin, ali zato nije ni neki majstor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 30 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam primetio da igde kaple ulje. Skinuo sam sediste i na gornjem delu gde je zakacen amortizer izgleda sve u redu. Kada gledam u amortizer i pomeram motor gore dole,uopste ne vidim da se amortizer pomera tj.ona opruga stoji mirno. Idem sutra kod majstora pa cu videti sta mi kaze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 22, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi diskovi prednji...gde da ih nadjem, zna li ko ...u Louisu 70 evra / KD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 30 Napisano April 22, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi diskovi prednji...gde da ih nadjem, zna li ko ...u Louisu 70 evra / KD. imas u gevari oko 63 eura ili 7 soma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 30 Napisano April 22, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam kod majstora i nije mogao da me primi,kaže zovi sledece nedelje pa ce videti. Ja naravno nisam mogao da čekam,i nagovorim ujaka da skinemo amortizer i vidimo kakav je. Na njemu smo našli neko stelovanje gde može da se napregne opruga. To smo i uradili i razlika je ogromna. Mnogo je krući i ništa ne zakačinjem dok vozim sa suvozačem i bez. Ja se nadam da smo rešili problem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...