mikamoto 161 Napisano April 12, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi motoru bio rezervoar 27 l da je predvidjen da trosi 3 litra, Tenera 750 trosiiii. Sto se ulja tice konstrukcija joj je takva[ linijski, 2 klipa, snaga ] da vrlo brzo pocne da trosi ulje umereno[oko 100ml na 1000km, a zavisi i od voznje. Sem prevelike mase 270 kg sve ostalo je super. Pozz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris ST 3 Napisano April 12, 2013 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtz super tenera Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da nadjem ovo sto meni odgovara, nisu isti imam osjecaj a i nude cio komplet za motocikl a meni ttreba jedan eventualno dva ... ako znas molim te ostavi link Imam ja nekoliko kom.Jel imas nekoga u N.Sadu da ga posaljes? Ja sam uzeo ceo komplet u Platner u . Borise druze, jel postoji mogucnost da to dobavim kako cemo se dogovoriti ako nije problem kontaktiraj me pp ma nije problem druze!Koji ti tacno srafovi trebaju?Imas one deblje sto idu na plastike sa strane,ili oni tanji sto stoje napred na masci. evo ti mooj tel.0640732343 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano April 13, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nikako ne mogu da provalim u vezi klipova.. nekad se lepo vidi kao iznad.. a nekad samo link U čemu je fora? koliko sam ja provalio ako link koji postavljas pocinje sa 'https://' obrisi 's' (da ostane 'http://') Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 13, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam probao.. tako je na manijacima.. Al aj ponovo.. ovo mi izlazi kad ukucam y.. vidi sad oće.. a kad ja oću ono neće ustvari pola oće pola neće.. buaha.. posle popravke teksta neće ni ovaj što je izašao malopre.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano April 13, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da nadjem ovo sto meni odgovara, nisu isti imam osjecaj a i nude cio komplet za motocikl a meni ttreba jedan eventualno dva ... ako znas molim te ostavi link Imam ja nekoliko kom.Jel imas nekoga u N.Sadu da ga posaljes? Ja sam uzeo ceo komplet u Platner u . Borise druze, jel postoji mogucnost da to dobavim kako cemo se dogovoriti ako nije problem kontaktiraj me pp ma nije problem druze!Koji ti tacno srafovi trebaju?Imas one deblje sto idu na plastike sa strane,ili oni tanji sto stoje napred na masci. evo ti mooj tel.0640732343 n Care, treba mi samo jedan ili moze i 2 ona sa strane na plastike sto imaju gumicu na sebi. Jedan mi je preko potreban kontaktiram te za nacin dobavljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano April 13, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se sto se ubacujem u pricu o srafovima, @vlajko ja uvek otvorim prvo glavni editor i samo paste link (bez klika na 'ubaci link'), obrisem 's' ako postoji u http.. sad sam paste oba tvoja linka bez izmena u glavni editor i vidim ih oba kad kliknem na 'pregledaj poruku', u tvojoj poruci ih ne vidim.. edit: koristim google chrome, mozda te pretrazivac zeza.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris ST 3 Napisano April 14, 2013 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtz super tenera Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da nadjem ovo sto meni odgovara, nisu isti imam osjecaj a i nude cio komplet za motocikl a meni ttreba jedan eventualno dva ... ako znas molim te ostavi link Imam ja nekoliko kom.Jel imas nekoga u N.Sadu da ga posaljes? Ja sam uzeo ceo komplet u Platner u . Borise druze, jel postoji mogucnost da to dobavim kako cemo se dogovoriti ako nije problem kontaktiraj me pp ma nije problem druze!Koji ti tacno srafovi trebaju?Imas one deblje sto idu na plastike sa strane,ili oni tanji sto stoje napred na masci. evo ti mooj tel.0640732343 n Care, treba mi samo jedan ili moze i 2 ona sa strane na plastike sto imaju gumicu na sebi. Jedan mi je preko potreban kontaktiram te za nacin dobavljanja Ok,za srafove nije problem,a za gumice sa snadji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano April 15, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan ako niste vec videli mozete da pratite preradu u 'hyper tenere xtz 850' ovo je najnoviji, 12. klip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 15, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ajmo STeneraši, da vas čujem... Zna li iko kakva je ova Super Tenera? ako se desi da ugovorim prodaju mog Kle-a možda se desi da će mi se ostvariti moj realdeal enduraški sam - ST u mojoj garaži! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 16, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Zna Gvozden Ako ga opali sedmica na loto-u možda ga i kupi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir'Tattoo 10 Napisano April 16, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Nikšić, Crna Gora Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Još negdje zimuz ja i popsi smo razgovarali o tome, kako je dosta teško namontirati airbox na karbove....jer su gume vrlo često tvrde i teško ih je navući na oba karba kako treba. Ukoliko gume nijesu ispucale ne valja ih bacati, jer nijesu ni jeftine. Tako ja i moj drugar Jovan ,koji je i dobar mehaničar, napravismo nastavke koji pomažu u lakšem montiranju. http://i1162.photobu...zps5c6b2d91.jpg Urađeno je od prohromne cijevi. Unutrašnji prečnik 60mm, spoljašnji prečnik 63mm, na dijelu gdje je urezan kanal u kojem upada šelna koja ide preko gume-prečnik je 62mm. Ukupna visina 18mm. Sa strane ima 6 urezanih procjepa od po 8mm. http://i1162.photobu...zps011168ad.jpg http://i1162.photobu...zps2bff23c0.jpg http://i1162.photobu...zpsd07dd242.jpg Nastavci savršeno naliježu na karbove... zarezi su manji od dijela karba na koji naliježu ( zarezi su 8mm a karb 10mm) ali stavili smo i šelnu za svaki slučaj. Motor radi odlično i bez ikakvih promjena. Mislim da će ovo mnogima biti od koristi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 16, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da će ovo mnogima biti od koristi Vidi, ovo je dobitna kombinacija... okacicu ovde tvoje slike al da se vide (bez externog linka) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburski 16 Napisano April 16, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: DOLOVO KOD PANCEVA Motocikl: xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan namazes malo gume i karb uleti ko pijan u kafanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 16, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Zna Gvozden Ako ga opali sedmica na loto-u možda ga i kupi sa još jedna strane sam čuo da bi on mogao da baci pogled ako je voljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 16, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pogled je on već odavno bacio..samo ništa nije uradio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 17, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Kle je otišao, vreme je za krtinu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilošST 3 Napisano April 17, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Бар,Црна Гора Motocikl: Yamaha XTZ 750 SuperTénéré Prijavi odgovor kao problematičan Konačno promijenjene emulzione tube!Kako izgleda nikad nisu ni bile mijenjane na mojoj teneri Sa tubama promijenjene i igle Igle bile na zadnjem podioku sada su na trećem po uputstvu Bokilića Na slici u sredini su stare tube,sa strane nove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir'Tattoo 10 Napisano April 18, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Nikšić, Crna Gora Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Ja sam na mojoj to zamjenio zimuz i gume ispod karbova koje su bile u raspalom stanju.... motor sad radi kao nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 30 Napisano April 19, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam vizir onaj ko zeksov dakar verzija ali nisam zadovoljan, smanjena mi je vidljivost. Trebao sam isti takav samo ne zatamljen. Vizir super prebacujem ali se tripujem da ne vidim lepo ispred sebe. Dali ste se navikli na to? Pretpostavljam da of road nije moguc.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano April 19, 2013 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sa kakvim vizirom se vozi off. Off se vozi stojeci, tako da ti vizir sigurno nece smetati tamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano April 19, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam vizir onaj ko zeksov dakar verzija ali nisam zadovoljan, smanjena mi je vidljivost. Trebao sam isti takav samo ne zatamljen. Vizir super prebacujem ali se tripujem da ne vidim lepo ispred sebe. Dali ste se navikli na to? Pretpostavljam da of road nije moguc.. i ja razmisljam o tom viziru, jel moze par fotki sa svih strana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 30 Napisano April 19, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan probao sam malopre da slikam ali su mutne slike. slikacu sutra pa stavljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 19, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam prvo stavio tamni vizir jer je lepši.. kada sam ga slomio sledeći je bio providni.. bolje je po mraku svakako.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 19, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sa kakvim vizirom se vozi off. Off se vozi stojeci, tako da ti vizir sigurno nece smetati tamo. Pa mora nekako i da dođe do offa..... + teško da neko izveze sve stojeći ..mora malo da se spusti guza Taman vizir je estetika..... a uvek postoji opcija da skineš vizir pre nego što kreneš u off road Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 19, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nego...da se prebacimo na temu visine STenere...upravo su odrađeni dog bonovi za po 1 cm duži od fabričkih...što treba da daje 3 cm niži motor u osi...sedištu napravljeni od čelika..sečeni plazmom...pogodite koji su originali ... nije teško. ..na moj zahtev je ostavljeno meso unutra da bi, s'obzirom da su duži bili i postojaniji..... preostaje samo da ugradim jedan par i da vidim , šta sam dobio time Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...