lalajko 2020 Napisano Januar 17, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne diraj centralni stender! Potreban je za milion stvari, nemoj da pravis gresku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ne diraj centralni stender! Potreban je za milion stvari, nemoj da pravis gresku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan OOOOOOOOOOOO pa jel ja to vidim jos jednog nam brata STERNERASA...... xexexexexexeex dobro nam dosao, u bolju sektu nisi mogao da upadnes Nego narode, kad ce se prebrojimo, meni se cini da Afrikanaca nema vise od nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 17, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Au izgleda da me ubediste za stender,a i provalio sam kako se dize,ja vuko ko konj,jer sam tako dizao skuter od 150kg,na snagu,ovo mora na tehniku, ostali motori su mi bili copavci Shumi: pa ja rekoh jos onda kad smo se videli da ti donesemo auspuh da cu jos malo u sektu i eto ,ispunih obecanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Januar 17, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno zlata vredan taj centralni, a ne panjich..... Nego.... dajte adresu za te tube eMulzione.... ako boga znate.....ni vodom iz chesme je ne napoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 17, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Imas li koga u ameriku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Imas li koga u ameriku? Ja imam brata od strine 6. koleno SHUM@Rz-a. :) Skoro sam procitao ovde da jedan ima te tube viska. Kupio za TDM pa motor prodao a tube mu ostale.Iste su i za TDM i za ST. Nemam pojma u kojoj temi je to bilo. Uglavnom vezana je za TDM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Te tube je blajko stavio..... ako te tube zanimaju ja imam 1 xaxaxaxaxaxaxaxaxa Nema niko u Srbiji..... ako ti se ne zuri ides na spisak.... Javni se pa cem ti objasnim..... Ne samo tebi, svima koji bi nesto za ST...... Bopk stavili ih vise..... ocu da cujem rezultate...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Te tube je blajko stavio..... ako te tube zanimaju ja imam 1 xaxaxaxaxaxaxaxaxa Nema niko u Srbiji..... ako ti se ne zuri ides na spisak.... Javni se pa cem ti objasnim..... Ne samo tebi, svima koji bi nesto za ST...... Bopk stavili ih vise..... ocu da cujem rezultate...... Ma nisu to te. Ovo za tube sam procitao pre par dana ( taze post ). Vlajko ih je uzeo odavno koliko sam pratio na casu. Nego aj mi nadjite neki otvoreni izduv kao sto ima Vlajko. Nesto mnogo dobro a mnogo jeftino Ozbiljno ako neko naidje na neki povoljno nek javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Gde si procitao........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/57915-tdm-850-crn-dim-na-vecem-gasu/ Evo ga post broj 5! Broj telefona 0637374116 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Fala fala....... ce da vidimo koliko su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 17, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan *bopk* Ima UrosTA sa foruma otvoren izduv,skinuo sa motora ,kaze ,mnogo puca,stoji mu u sobi,cimni ga na pp pa vidi dal bi i za koje sitne novce dao... A mozes i da svrnes da vidis kako je neko resio to na mojoj teneraci,skarabudzio na fabricki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Ima i FI skarabudzan na fabrickom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 17, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi jer zna neko gde da uzmem akumulator povoljno(i koji),crko mi moj :'( a vozi mi se!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Dodji da ti dam moj stari, drzi ali je pri kraju......... pa koliko izdrzi znas gde zivim........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 17, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan U bre Shumi lep gest ,cu da svrnem sutra ,ostavi mi neki br. da te cimnem,taman da vidis teneracu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 17, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @sinke kolko ti je crkao akumulator (vidi da se nije pao nivo vode) ? trebaš da proveriš rad reglera (da li puni i kako) ... inače trebao si odma da vičeš da si za vožnju danas smo se šunjali po gradu svi u jednom momentu danas je u labosu bilo 5 ST (Mazak, Vlajko, Zextreme, Shumi & ja) tako da već imamo terorističku ćeliju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini Sinke nisi prvi koji je dobio nesto..... Samo sto ti koji dobiju ne zasluzuju..... Uvale ti Q.. pre nego sto trepnes..... Jel tako Popsy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 17, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan samo da ti Scuba nabudži barove pa ćemo sve lako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Pusti ti skubu i barove........ ti umes i na drugi nacin da uvalis....... Nensy!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 17, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nisam ja kriv što si ti tako šaramantan mladić, karadžić Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 17, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Shumi,hvala, e Popsy, proverio sam danas kod elektricara,puni dobro, cak su i celije pune,al nece ,upali na kablove ko mina,al posle 1h,2h stajanja, ni da cuje. Hteo sam i ja danas da svrnem do Laba ,kao i do Marka majstora,al nisam jbg... Odoh sad da tapaciramo Urosevo sediste od trandze u podrumu njegove zgrade... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 17, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma vi ste bitangosi Sto nedodjoste danas u blatiste? cetvrtak kisa.. petak snjega jebo njega.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Samo neka pada, da je konacno ofarbam Pozz za Urosa i svratite sutra obojica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...