SHUM@Rz 104 Napisano Decembar 8, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Jbm li ga, nesam gledao....... ne trebaju mi jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 8, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan U Balosavi u 3T-Racingu su isto 2500 din, koje su malo bolje od tih sto se prodaju na motoberzi. S druge strane ne mogu da se uporede sa Acerbisovim harmonikama koje su mnogo kvalitetnije, guma je masnija i deblja, a i lepo ćuće. Ali i kostaju sigurno dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 8, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Zexove bas te fušarske. Zex uzmi noz i iseci one tvoje ne mogu da ih gledam vise !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Decembar 9, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ove neoprenske Acerbis fork protectors su extra... mislim da cu njih da pazarim! @Vlajko i Mazak, imaju semeringe vila u Kommp Co u Bataji, japanske neke... ne znam cenu! Ako budem isao ovih dana tamo zovem vas pa mogu da vam pazarim!? Ulje za vile je navodno SAE 15W! Sta bi sa semeringima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 9, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ostavio makinu u Labosu..pa cim stigne na red..stavicu dimenzije.. A i rece Zex da ce do Bataje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 9, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ove nedelje me jos nije put naneo do Bataje... ne brinite, zovem vas cim krocim u radnju! @Gile Ne seri! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 9, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dimezije semeringa za stapove prepisani iz Kedo-a 43x55x10/11.5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 10, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Cek da Scuba poskida moje..pa mozemo zajedno da ih pazarimo.. Vidi vreme..opusteno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Možes u radionicu ja završio za sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Je l' sljaka?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan O da. Pali ko mina i lepo radi. Čekam neku priliku da je malo duže probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro da zaboravim Šta si ti juče uradio sa kočnicom. Gde ti kangrba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Decembar 12, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam nova klesta za 25 e. To cem da pazarim a ova stara cem da bacim, ono sto sam zalomio u srafu sam izvadio i narezao novi navoj ali sam opet imao problem sa curenjem ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 12, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan mojne bacaš klešta, jes siguran da ne mogu da se naprave? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Decembar 12, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Ma mogu da se naprave..... laksi i brzi nacin je da kupim druga Videcu jos sutra da se poigram sa njima, a jesi li video kako sam i ocistio, jos sam i nosace ofarbao........ izpolirao klipove, povadio gumice da stavim druge i jedan mrtvi straf da me smara...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Decembar 14, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako stoje stvari, stigla creva za kocnice........ odrali me. Cena sa sve uljem i podloskama bakarnim tra la la za prednju i zadnju kocnicu u plavoj boji 100 e Klesta za kocnice su 25 e kom, ja uzeo prednja komplet. Tako da sad imam jedna prednja, desna, viska a leva ako uspem da napravim imacem komplet Javljam jos koliko je zamena klipova i gumica na klestima.... Nego saznaste li velicinu lagera??????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Decembar 14, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Skoro da zaboravim Šta si ti juče uradio sa kočnicom. Gde ti kangrba? Ma kangrba je kuci, rasklopljena sve sam poskidao sa nje i sad polako na tenane menjam i sklapam........... cekam da mi popsy donese farbu za grane??????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 14, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako stoje stvari, stigla creva za kocnice........ odrali me. Cena sa sve uljem i podloskama bakarnim tra la la za prednju i zadnju kocnicu u plavoj boji 100 e I mislis da ce da koci bolje? Ja sam od mojih odustao, menjam svakih mesec dana patike jer ih brzo potrosim na kocenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Decembar 15, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako stoje stvari, stigla creva za kocnice........ odrali me. Cena sa sve uljem i podloskama bakarnim tra la la za prednju i zadnju kocnicu u plavoj boji 100 e I mislis da ce da koci bolje? Ja sam od mojih odustao, menjam svakih mesec dana patike jer ih brzo potrosim na kocenje... Pa ce da probamo, pa cem ti javim kako koci....... ako poredimo sa popsyjevom moja je kopala ali moze to jos malo bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 15, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Kada to Popsy imao kocnice?! Popsy ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Decembar 15, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Ce da ima kad dodje po crevo od zadnje kocnice..... al mu ne dajem dok mi farbu ne donese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 15, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Oko za oko.. farba za crevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Decembar 15, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako...... sutra skidam korman, javljam koji su lageri i koliko kostaju. Semeninge necem da menjam kao ni ulje...... mrsko mi a i nemam problema sa tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 15, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Budes li koji put isao snama po Kepojebinama..trebace ubrzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...