Bigor 7641 Napisano Septembar 2 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan ResenjeПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Septembar 3 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Uhh, zezao sam se sa tim usisima bas dugo. I kuvao ih u onom specijalnom ulju.. Vratio ih malo , ali opet kratke. Pa sam sekao od neke cevke ( video od nekih italijana ) i opet nije to . Na kraju sam ostrugao metalne caure i kao to je pasovalo, dok nisam video da su na popustu i zavrsim tu muku sa novim. Ovo tvoje je super resenje, , ja nisam imao zivaca da trazim vise plastike u pravom precniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7641 Napisano Septembar 3 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gore napisah fi 60, posto sam nabavio u ukradi sam nisam siguran oko dimenzije, sad vidim da su fi 50 Ja vec dugo tako vozim i nikakvih problema nisam imao. Ova traka sto sam namotao je ona platnena za obmotavanje izolacija na vozilima, kupim po nekad tako na pijaci ili kod kineza. Namotao je prvo s vana, a onda je premotam na unutra i tako dobijem da bas fino zadihtuje oko grla karburatora, a gore knap ulazi u kutijuПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano Septembar 8 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Predanim radom i studioznim pregledom nasao sam kvar km sata. Dosao sam do rezultata, ustanovio sam da uopste nema sajlu... 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7950 Napisano Septembar 8 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Biker Q je napisao: Predanim radom i studioznim pregledom nasao sam kvar km sata. Dosao sam do rezultata, ustanovio sam da uopste nema sajlu... Izvini,al moram....znači,detaljno si pregledao motor prilikom kupovine..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano Septembar 8 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Pa napravio sam jedan krug oko njega od minut dok zveketao u mestu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6018 Napisano Septembar 11 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan LP kolege Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano Septembar 12 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Da li u oba fara napred ima po sijalicu za poziciju? Kod mene u jednom, pa se pitam zbog tehnickog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14086 Napisano Septembar 12 moto merkat °°, 4886 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu na teh. traziti nesto sto fabrika nije predvidela, svakako za motocikli uzi od (ne znam napamet) ide jedno svetlo po srednjoj osi (taj tvoj se racuna kao jedan far). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 212 Napisano Septembar 12 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan мењај технички, видиш да сви прсли Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano Septembar 13 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, bdada je napisao: Ne mogu na teh. traziti nesto sto fabrika nije predvidela, svakako za motocikli uzi od (ne znam napamet) ide jedno svetlo po srednjoj osi (taj tvoj se racuna kao jedan far). E hvala, tako sam i ja mislio ali otkud znam, pregledao sam far drugi i uopste nema mesta, da ne kazem rupu, za sijalicu za poziciju ali mi deluje menjano pa rekoh da pitam da nije od neceg drugog ugradjen mada je od napred isti pa sam pomislio to je to, jedna treba. Taman dok ja privedem sve radove za tehnicki kraju tu je i prvi sneg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6018 Napisano Septembar 14 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Danas malo po Zagori…Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6018 Napisano Septembar 21 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6018 Napisano Septembar 21 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan ZrmanjaGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Septembar 22 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Mizana. Puno ljudi sa nasih prostora, atmosfera vrhunska, provod topina, zvuk neopisiv, mora se doživeti. Poseta Tavulji (druga Meka) i San Marinu. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6018 Napisano Septembar 22 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Rus mi startuje Milicu Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano Octobar 8 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Jel za zamenu svecica mora hladnjak da se skida? Sajla km sata 2 ili 3 mm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7641 Napisano Octobar 9 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mora, a moraju i plastike. Za sajlu ne znam ali sumnjam da je 3mmПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano Octobar 9 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, mislim da sam u nekoj temi procitao 2mm ali ne mogu da nadjem sada. A ja genije prvo zamenio antifriz i sklopio pa shvatio da nisam zamenio svecice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7641 Napisano Octobar 9 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, mislim da sam u nekoj temi procitao 2mm ali ne mogu da nadjem sada. A ja genije prvo zamenio antifriz i sklopio pa shvatio da nisam zamenio svecice...Ne skidas hladnjak skroz, vec samo odvrnes ona 2 srafa i gurnes ga prema stapovima. Imas dovoljno prostora da zamjenis svecice bez problema. Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Octobar 9 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Samo otkaci hladnjak sa rama i sa crevima pomeri malo da mozes da pridjes kljucem za svecice i to je to.. Pazi da ne izgubis onaj gumeni cep. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7641 Napisano Octobar 9 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa posle sta bi s cepa mog Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Octobar 11 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo konačno dođoh na red kod gosn. Sebe (skoro 2 meseca je red čekanja, molim lepo) i dobih i ja nosače bočnih kofera! Malo netipična montaža, na već postojeći nosač gornjeg kofera smo samo dodali bočne nosače, i nekako je to baš fino ispalo. Blatantno sam iskopirao gospodina @el classico i nije me sram Taman kad pomisliš da je to to, naravno, one bravice i kvačice na samom nosaču ne spadaju u cenu, pa sad jurim da to naručim, a koliko vidim, skupo malo sranjce. Oko 30e za jedan kofer... Elem, ovako to izgleda: Uradili smo takođe peskiranje i plastifikaciju prednjeg roll bara i donje zaštite motora, sad je to dosta ozbiljnija priča. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6018 Napisano Octobar 12 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Neka si iskopirao, nije to nikakav problem.Lijepo su pofarbani koferi.Dobro stoje na motoru, samo ti fali još jedan givi e45 sa naslonom, tobi onda bilo to.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Octobar 12 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, el classico said: Dobro stoje na motoru, samo ti fali još jedan givi e45 sa naslonom, tobi onda bilo to. Slažem se, rado bih menjao ovaj moj za Givi E45 sa koferom, uz moju doplatu, ako neko ima ili zna nekog ko ima. Ovaj moj Kappa K46NT ima monolock ploču, za razliku od Givija E45 koji treba monokey. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...