el classico 6045 Napisano Septembar 23, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Diskove i pumpu od tdm, adaptere za kočiona klišta, trw organske pločice.Stoppy sa jednim prstom.Poslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Septembar 23, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moracu se pozabaviti do tehnickogПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovinac78 10 Napisano Septembar 23, 2021 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kovin Motocikl: ex XTZ 750 SuperTenere, now Suzuki V-Strom 650 2004 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Bigor je napisao: Lijepo, lijepo, moja jedina zamjerka trenutno su lose kocnice i neudobno sjediste. Nadam se da cu se u skorije vrijeme i time pozabaviti. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Sedište je fabričko pa je neudobno ili je već nešto prepravljano? Vidim da noviji motori imaju poprilično šire sedalo a to ne znam kako da izvedemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovinac78 10 Napisano Septembar 23, 2021 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kovin Motocikl: ex XTZ 750 SuperTenere, now Suzuki V-Strom 650 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Dali je neko menjao bobinu? Varnica je kod mene je baš loša mada nekoliko njih mi reče da je takva nikakva fabrički i da to tako radi. Motor je stajao nekih 8-9 godina pa je možda i od toga malo oslabila, ne znam kada nemam gde da pogledam i uporedim. Momci koji valjaju polovne delove iz Madjarske imaju org polovnu bobinu sa oznakom 3VD J0282 (iz havarisanog TDM-a) a akod mene je 3LD J0246. Koliko sam ukapirao nema povraćaja delova pa mi se ne baca baš 35e kroz prozor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Septembar 24, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sedište je fabričko pa je neudobno ili je već nešto prepravljano? Vidim da noviji motori imaju poprilično šire sedalo a to ne znam kako da izvedemo.Ne znam sigurno ali mislim da je fabricko, presvlaceno je to vidim.Ne muci mene sirina vec je pretvrdo, vec posle 300km pocinje nelagodnost u donjem dijelu kicme, a ja bih da peglam 1000 Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Septembar 24, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Dali je neko menjao bobinu? Varnica je kod mene je baš loša mada nekoliko njih mi reče da je takva nikakva fabrički i da to tako radi. Motor je stajao nekih 8-9 godina pa je možda i od toga malo oslabila, ne znam kada nemam gde da pogledam i uporedim. Momci koji valjaju polovne delove iz Madjarske imaju org polovnu bobinu sa oznakom 3VD J0282 (iz havarisanog TDM-a) a akod mene je 3LD J0246. Koliko sam ukapirao nema povraćaja delova pa mi se ne baca baš 35e kroz prozor.Bobina sa 3VD ne paše.Poslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Septembar 24, 2021 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se pohvalim i konacno novi auspuh Dominator round sa DB Kilerom Medium 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Septembar 24, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo kad si se onog sakatog rešio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Septembar 24, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan zar nije triba ići još malo prema gore, malo mi nesimetrično stoji.Poslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Septembar 24, 2021 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Novola said: Samo kad si se onog sakatog rešio Hahahahahahah uvijek me zasmijes do suza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Septembar 24, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, el classico said: zar nije triba ići još malo prema gore, malo mi nesimetrično stoji. Poslato priko Ténéré To sam mu i ja rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Septembar 24, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan detalj iz Dalmatinske Zagore.Mirko Jelin iz Ciste Velike je bija pomorac pa je ovu građevinu od betona radija u obliku broda.Tu je nekad bilo disco, sad neznam, izgleda prazno.Poslato priko Ténéré 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Septembar 28, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se pohvalim i konacno novi auspuh Dominator round sa DB Kilerom Medium Bio sam ubijedjen da sam pisao ali sad vidim da sam samo htio Kako grmi, imas li kakav snimak? Gledao sam vec negdje da su stavljali Doninatorov izduv na ST i bas je mocno udaralo, pa me zanima da nije mozda previse glasno.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 262 Napisano Septembar 28, 2021 Fat and furios, 594 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh joj prelijepo stoji, samo malo nisko postavljen, bode mi oko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Septembar 28, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmem da pogledam jesam li ostavio neke podloske na potisnoj ploci i primjetim da mi se jedan zub polomio na klinu koji povlaci potisnu plocu.Ako neko ima isti kupujem.Za sada radi ali ako bi slicajno doslo do loma jos jednog ostadih na putu. Sreca je sto taj djelic nije upao u masinu vec se zadrzao na svom mjestu.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Septembar 28, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to uzrok onda tvrdog kvačila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Septembar 28, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, prosto su opruge jakeПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Septembar 28, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan I sad se ti nerviras i brines kako gde sta a lepo ti pričam, ne diraj nista ne rasklapaj nista i da si poslusao sad bi bio miran a to bi ferceralo jos godinama i godinama a ti bi se vozo i vozao i mirna bačka. A vidi sadSuper Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Septembar 28, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam kako ti trpis one karburatore, kad cemo to rastavljati Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Septembar 28, 2021 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Bigor said: Bio sam ubijedjen da sam pisao ali sad vidim da sam samo htio Kako grmi, imas li kakav snimak? Gledao sam vec negdje da su stavljali Doninatorov izduv na ST i bas je mocno udaralo, pa me zanima da nije mozda previse glasno. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Imam nesto na telefon sam snimao pa mozes mi pustiti poruku u inbox na fb nikola zndovic ili instagram montenegrovision365.com pa cu ti poslati,zvuk je lijep pa i nije toliko preglasno fino reze kad mu se gas doda,dok se vozi onako polako bas lijep zvuk i kad radi u mjestu ali cim se da gas onda reze lijepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Septembar 28, 2021 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Gastrorider said: Auspuh joj prelijepo stoji, samo malo nisko postavljen, bode mi oko Hvala,pa primijetio sam da skoro sv ga dizu visoko gore,vrlo malo u ovom polozaju,meni je super ovako a i zao mi fabricku granu da mu prepravljam i skracujem onda odmah drugacije bude i zvuk i otpor na sami lonac...svaciji ukus kako kome odgovara....Meni je samo bitno bilo sto sam se mako od starog auspuha ,,sklopocala i tutnjavine'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Septembar 28, 2021 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da me svi kritikujete sto ne podignem auspuh gore,evo malo sam pomjerio ka gore za nekih 2-3santimetra i iskreno zao mi da fabricku granu diram,svaciji ukus kako kome odgovara,a i kad skratim granu odmah bude i veci otpor na loncu,mozda uradim to neke sledece godine sad uzivam u zvuku u odnosu na predhodnika koji je sklopocao i tutnjio 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Septembar 28, 2021 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, bolje i višlje stoji nego na Tenere 700 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 262 Napisano Septembar 28, 2021 Fat and furios, 594 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Meni ljepse ali u pravu si, ukusi su razliciti, ceraj kako tebi odgovara. Motor je prelijep, a ovaj dominDZator je bio kockica koja nedostaje. Moj je bio u istoj semi samo plavo bijeli, pa zavidim gleeajuci ovog. Najbolje od svega je sto ga koristis bas za to za sta je predvidjen, put i teren. Jos puno sigurnih km i more snimaka sa preporukama za lijepe voznje ti zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Septembar 28, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jelse to meni samo meščini il’su umotane krive???Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...