Novola 2118 Napisano Mart 18, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro smo i živi još Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Mart 18, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eto sta covek otkrije kad mu preliva karb Dobro je, samo da to sad lepo upeglate I onda se voziš narednih 20 god da mu ništa ne fali pošto je kao nov Ja juče odneo neke sitnice majstoru, kaže biće za koji dan motor...Sent from my M2007J3SG using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Mart 18, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Marko jeli ovo 89. godište, samo one su imale crne felge?Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Mart 18, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, 92. godiste je motor nego sam ih ja nosio na sređivanje.Nemam bas neke dobre fotke ali evo nadjoh dve od pre/posle Sent from my M2007J3SG using Tapatalk 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 18, 2021 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Koja je tacna mera podloske na osovini kod zadnjeg tocka. Gledao sam vise tenera, kao da su sve imale razlicite podloske. Pitam, jer skidanje tocka i vracanje ( bar meni)je poprilicna akcija i patnja sa vracanjem platne na osovinu.. Jel to kod svih tako tesno ili ja imam deblju podlosku. Kod prve tenere 660 nisam imao tih problema. Uvek mi padnu na pamet likovi koji su menjali 20x busne gume u Sibiru. Tacno bi ga zapalio kad bi trebao da skidam tocak toliko puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 18, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Gvozden je napisao: Koja je tacna mera podloske na osovini kod zadnjeg tocka. Gledao sam vise tenera, kao da su sve imale razlicite podloske. Pitam, jer skidanje tocka i vracanje ( bar meni)je poprilicna akcija i patnja sa vracanjem platne na osovinu.. Jel to kod svih tako tesno ili ja imam deblju podlosku. Kod prve tenere 660 nisam imao tih problema. Uvek mi padnu na pamet likovi koji su menjali 20x busne gume u Sibiru. Tacno bi ga zapalio kad bi trebao da skidam tocak toliko puta. Ako misliš na ovu veliku, na strani do lančanika: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 18, 2021 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Imas pice kad se vidimo na nekj voznji dao bog. Mislim da je dobra, ova sto je kod mene, samo mi izgleda fali tehnika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Mart 19, 2021 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo prve faze stendera za ST Dajte neki savjet jos za prednju viljusku sta da nakacim ovdje gdje sam ostavio sarafe nemam ideje da to ulegne na prednju viljusku ? I evo par varova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 19, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Volim što sam ti slikao Bigorov stender i poslao mere... jbg zaboravio sam drug, na poslu sam sad, cimni me da ti to odradim, ako je potrebno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Mart 19, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar var, skoro kao moj Sada bas gledam da nemam slike ali otislo sve sa starim telefonom. Kada bi mogao nabaviti centralni sve bi muke za svagda rijesio. Ja od kako sam ga napravio nisam pipnuo vise stender.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 19, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Mart 19, 2021 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 3/18/2021 at 1:22 PM, Gvozden said: Koja je tacna mera podloske na osovini kod zadnjeg tocka. Gledao sam vise tenera, kao da su sve imale razlicite podloske. Pitam, jer skidanje tocka i vracanje ( bar meni)je poprilicna akcija i patnja sa vracanjem platne na osovinu.. Jel to kod svih tako tesno ili ja imam deblju podlosku. Kod prve tenere 660 nisam imao tih problema. Uvek mi padnu na pamet likovi koji su menjali 20x busne gume u Sibiru. Tacno bi ga zapalio kad bi trebao da skidam tocak toliko puta. On 9/2/2020 at 12:09 AM, sasha. said: prvi put sam sad skidao tocak i bas me je namucio kad sam ga vracao nazad, na kraju sam onaj aluminijum na koji ide celjust pricvrstio vezicom, 'spejsere' (podloske) izlepio papirnom lepljivom trakom, gurnuo veliki srafciger izmedju desnog spejsera i viljuske i 'nategao', kad je upao tocak na mesto nisam mogao da verujem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Mart 20, 2021 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Novola said: Daj za prednji tocak lako mi je zadnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 20, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, montenegrovision365.com said: Daj za prednji tocak lako mi je zadnji Nema gi Dobro tebi ide i samom, koliko vidim, izgrunfovaćeš ti već nešto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5474 Napisano Mart 20, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan On 3/18/2021 at 12:47 PM, marko07 said: Ne, 92. godiste je motor nego sam ih ja nosio na sređivanje. Nemam bas neke dobre fotke ali evo nadjoh dve od pre/posle Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Al je dobro ispalo, ja sve hocu necu da farbam svoje jer su raspar boje, al tako bi mu cucnulo crnu da gori. Al ne znam kome odneti da se to sredi kako valja. Jer ti se oljustila farba do sad mozda? Jel ok uradjeno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Mart 20, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ti na transalpa uradi zlatne felge.Uspjeti se samo ako se meštar drži procedure lakiranja alumijskih površina i koristi produkte koji su za tu namjenu.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Mart 20, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Al je dobro ispalo, ja sve hocu necu da farbam svoje jer su raspar boje, al tako bi mu cucnulo crnu da gori. Al ne znam kome odneti da se to sredi kako valja. Jer ti se oljustila farba do sad mozda? Jel ok uradjeno?Nažalost ne znam Uradjeno pre 7-8 meseci u Vrcinu kod Vane koji radi felne I za kog sam dobio ozbiljne preporuke ali motor još nije sastavljen pa nisu izašle iz garaže... Za sada su iste kao i prvog dana Ja sam generalno jako zadovoljan a cena je bila 100e za obe. Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5474 Napisano Mart 20, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, marko07 said: Nažalost ne znam Uradjeno pre 7-8 meseci u Vrcinu kod Vane koji radi felne I za kog sam dobio ozbiljne preporuke ali motor još nije sastavljen pa nisu izašle iz garaže... Za sada su iste kao i prvog dana Ja sam generalno jako zadovoljan a cena je bila 100e za obe. Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Uh, za 100e tankujem i sit se navozam, a kome smeta nek mi farba felne 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 20, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A vid' ovih svećica! Vid' ove lepote! Ja ne verujem prosto! Sutra po motor! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Mart 20, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Tojeto, Amen.Gasi internetePoslato priko Ténéré 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Mart 20, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Konačno! Čestitam Sent from my M2007J3SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 20, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, marko07 said: Konačno! Čestitam Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Hvala brat! Biće izveštaj šta je sve čovek odradio za kratko vreme, i na koji način. Impresivno zaista. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Mart 20, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno mislim da svi jedva čekamo da čujemo Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 20, 2021 (promenjeno) Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dušan me je zamolio da napišem šta je rađeno na njegovoj STeneri od kada je došla kod mene, pa evo da napišem: - pregled karburatora, zamena delova, štelovanje nivoa goriva i smese, sinhronizacija (od delova zamenjeno - pilot dizne, pilot šarafi, ler dizne, iglice plovka, o-ringovi siceva plovka, o-ringovi na glavnim diznama, opruge membrana, iglice sauha), - pregled i sređivanje pumpe goriva da ne propušta gorivo, - zamena creva goriva (stavljena pancirna Wurth creva), zamena šelni, - zamena šelni do kutije filtera vazduha, pravilno postavljene šelne na usisu, - zamena creva iber laufa do posude (bilo neko nastavljano i neadekvatno crevo), - zamena svećica (stavljene Denso svećice), - podešavanje prednjih viljuški, - popravka ćopave (motor stajao previše nagnut), - zamena nosača zadnjeg lančanika, kontrola ležajeva, zamena semeringa na zadnjem točku, - sređivanje elektroinstalacije, postavljanje grejača ručica, montaža voltmetra, - popravka prekidača zadnjeg štop svetla, - ispravljanje šaltalice menjača, zamena gume na šaltalici, Valjda sam sve upisao... Uglavnom, sad motor lepo pali, lepo radi, prima gas momentalno bez zadške, bez trzanja, bez trokiranja. Današnja vožnja u dvoje oko 35 km, u par navrata vozio i 160 bez ikakvih problema... Boju svećica posle vožnje ste videli gore u Dušanovom postu, uz malu napomenu da je levi karb posle pregleda svećica dobio još 1/4 kruga u plus, da se boja izjednači sa desnom svećicom (koja je za zeru tamnija od leve)... Promenio Mart 20, 2021 član ThePainkiller 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 20, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šta god dodam, pokvario bi. Sutra ujutru preuzimam motor, samo da napomenem da je motor tek 10ak dana kod Borisa, da je svaki dan slao tekstualne i video izveštaje, odgovarao na sve moje želje i prohteve i rešio sve detaljno i pedantno. Sve pohvale za njega, najtoplije preporučujem da, kome god je potrebna pomoć oko motora, ne traži dalje. Čista desetka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...