Bigor 7719 Napisano Maj 30, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, stavicu nekakvu gumu, a posle cu obraditi sredinu i naliti gumu ili nekavu pjenu ako ne nadjem do tad nesto knap sto bi naleglo u utor koji napravimПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 30, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Novola je napisao: A jel ima mesta da se upakuje na ST? Stvarno mi deluje poveliko Ne znam dal ima mesta, al može se spakovati negde . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Maj 30, 2020 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 27.5.2020. at 18:07, Bigor je napisao: Napravih i ja rolere ali sam odustao od lezajeva. Sve jedno mislim da ovim nema smrti, a i ako se nekim slucajem pojedu napravicu nove. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Pozdrav drugar, od čega si ovo napravio ? Vrhunski izgleda nadam se da dobro i radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7719 Napisano Maj 30, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Naoravio na strugu od one plastike sto strugari koriste, valjda teflon. Vrte se ekstra samo se cuju kao da nesto drobi u masini, pisao sam iznad. Moram neku gumu staviti na njihПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 31, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, drumskalisica je napisao: Ne znam dal ima mesta, al može se spakovati negde . Ja imam sličnu i verovatno istih gabarita koju sam pričvrstio na šraf bliži rezervoaru, s tim što sam stavio duži, kojim je prišvršćen CDI, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 31, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A gde bi se u Srbiji moglo nabaviti ono malo sunđerasto sranjce gde ulaze bočne plastike? I ona lajsnica gumena koja ide oko rezervoara.. od kad sam video da to ide fabrički tu, đavo mi ne da mira! Hteo sam na wemoto da naručim da mi burazer ponese al nemaju na stanju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 31, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanimaju te gumene lajsne za rezervoar. Nigde ih kod nas nisam uspeo naci... Edit: Nađoh ove lajsne (kedere) na KP: Automobili | Delovi i alati : Keder ukrasni profil ivicni stitnik manji 18.05.2020 - ID 92658489 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Keder je namenjen za sve ostre limene ivice. Keder ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 31, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, ThePainkiller je napisao: I mene zanimaju te gumene lajsne za rezervoar. Nigde ih kod nas nisam uspeo naci... Ajde premerite širinu lajsne, odnosno kedera pa ću da pogledam u prodavnici gde sam uzeo maltene identičan keder koji sam stavio oko vizira. Premerio bih ja ali do sutra popodne neću biti blizu kamile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7719 Napisano Maj 31, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan A gde bi se u Srbiji moglo nabaviti ono malo sunđerasto sranjce gde ulaze bočne plastike? I ona lajsnica gumena koja ide oko rezervoara.. od kad sam video da to ide fabrički tu, đavo mi ne da mira! Hteo sam na wemoto da naručim da mi burazer ponese al nemaju na stanju.. Nisi pazio na casu, ima ih na pijacama gdje prodaju te neke gumene predmete. Vec resavaj ti te papire, lako cemo naci gumeПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 31, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Skontah ja da si ti napisao da si ih uzeo na pijaci, pazio sam. Dobro..možda ne baš za peticu al.. Nema papirima ni traga, vidiš da se bavim jeb..im lajsnama i gumicama umesto da se vozam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Maj 31, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan A možeš li dobiti drugu tablicu i prometnu dozvolu??Ja to ne bih čekao u nedogled.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 31, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu, prethodni vlasnik je vec podneo zahtev za dobijanje nove saobracajne, malo smo se nećkali jer su mu to dodatni troškovi (sasvim opravdano) pa sam mu predložio da podelimo troškove oko cele situacije, mislim da je to korektno. Ne bi trebalo da traje predugo, ali Beograd je u pitanju..ko zna. Traje to već nekih 5-6 dana, a saobraćajna je izgubljena od 12.05. Baš se odužilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Maj 31, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš li tu traljavu kurirsku firmu pritisnut da ti plate troškove i određenu ošetu??Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 1, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne javljaju se na telefon, ne odgovaraju na mail, ne mogu čak nikakvu informaciju da izvučem o stanju paketa. Ozbiljno razmišljam da pokrenem sudski postupak protiv njih, ali sam skoro izašao iz jednog spora gde se nisam najslavnije proveo, pa sam malo rezervisan. Videću. Sigurno da neće ostati na ovome. Evo stigle sirene, deluju super, montaža danas..ili što pre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 1, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sirene poveži preko releja ( trebalo bi da si i njega dobio uz njih ) da ti ne bi izgoreo prekidač u ručici. Što se ovih gumenih lajsni tiče, svojevremeno je drugar pazario u prodavnici auto delova plastičnu - niklovanu. Ta je bila predviđena za ivicu krova na fići il jugu. Lepo je stavio na donju ivicu rezervoara, prilagodio uz pomoć fena i posle zalepio nekim lepkom. Vozi i dan danas sa njom. E sad kako bi legla na superteneru - ne znam, a i zavisi od ukusa. A nije bila ni nešto skupa . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Jun 1, 2020 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Novola javi kad montiras kako rade i da li mogu obe da stanu na mesto gde je i fabricka ili mora nesto da se budzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 1, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hoću braćo, ide večeras kod električara pa će sutra da uradi. Sreća pa je par kuća od mene. Javljam sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7719 Napisano Jun 1, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i meni onda novog troska Kada bi se mole montirati po jedna sa svake strane, bilo bi odlicno.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 1, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kontam da ih stavim onako tik iznad rešetke hladnjaka, da se vidi malo, al ne previše. Naravno po jedna sa svake strane. I opet su me odrali za poštarinu, 440din sirena 400din poštarina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Jun 1, 2020 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za sve! Javljam se iz Crne Gore mozda neki i od vas znaju vodim temu u ovom forumu ,,Ljepote Crne Gore i putovanje kroz netaknute prirodne ljepote'' gdje pravim rute,promovisem fotografijama i videom iz vazduha..No procitao sam svih 310 strana ovdje i planiram da trgujem motor i to bas ovaj Yamaha Super Tenere 750,pa ako neko ima na prodaju dobro ocuvanog sa papairima i sve ostalo moze mi se javiti ovdje ili moze i na viber +38267411112 Hvala unaprijed! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Jun 1, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Mašala!!!Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jun 2, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan @montenegrovision365.com vec pratim sajt o Budvi...lepo je videti, jos lepse obici...pogledacu i tvoj! I ja sam juce pazario sirene eli ne uzeh relej misleci da ga vec imam od moje, fabricke..jbg, uzecu ga samo ne znam neku oznaku da vidim u prvoj prodavnici da ne idem opet do prodavca koji relej zasebno prodaje. Kupio sam i srafove, nesto skuplje ali ipak mnogo jeftinije od original, ofarbo ih u crno i podloske sa gumom... Snimite kad postavljate sirene da znam gde mogu stati da ih tamo i ja turim! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jun 2, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ovo ja farbao nego mi se ova hrdja od boje nije svidela pa sam sprejem ofarbao i glave i sajbne a navoje cu isprskati WD sprejem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jun 2, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 31.5.2020. at 17:10, ThePainkiller je napisao: I mene zanimaju te gumene lajsne za rezervoar. Nigde ih kod nas nisam uspeo naci... Edit: Nađoh ove lajsne (kedere) na KP: Automobili | Delovi i alati : Keder ukrasni profil ivicni stitnik manji 18.05.2020 - ID 92658489 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Keder je namenjen za sve ostre limene ivice. Keder ... Ovaj keder koji ima u Čačku da se kupi je nekih 3-4 milimetra uži od onog originalnog koji ide na rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jun 2, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Panta Zemunac je napisao: @montenegrovision365.com vec pratim sajt o Budvi...lepo je videti, jos lepse obici...pogledacu i tvoj! I ja sam juce pazario sirene eli ne uzeh relej misleci da ga vec imam od moje, fabricke..jbg, uzecu ga samo ne znam neku oznaku da vidim u prvoj prodavnici da ne idem opet do prodavca koji relej zasebno prodaje. Kupio sam i srafove, nesto skuplje ali ipak mnogo jeftinije od original, ofarbo ih u crno i podloske sa gumom... Snimite kad postavljate sirene da znam gde mogu stati da ih tamo i ja turim! Evo kako sam ja ubudžio sirenu, mislim, mada nisam gledao, da i sa druge strane, tamo gde je termostat ima mesta za još jednu, ali ne mogu sad da se jebavam da skidam plastike kako bih proverio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...