Bigor 7658 Napisano Mart 30, 2019 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne valja ono da se covjek sikira, lako cemo za plociceПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6028 Napisano Mart 30, 2019 Drug član, 4134 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan To dvi kokoši glume prase...Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7658 Napisano Mart 30, 2019 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan To prase glumi kokosi, vidis sta je dobar glumacПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2388 Napisano Mart 30, 2019 Andragog, 4967 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan On 29.3.2019. at 21:13, Bigor je napisao: Sipao sam Mototaktol 15-50, sta znam sta sve sadrzi, vala ga sad necu mjenjati do iduce sezone. Kao sto napisah da je malo bolje kako sam rastegao opruge ali opet kada ga dobro zavrnem osjetim kao da prokliza. Tek kada kupim nove opruge moci cu da ocijenim razliku u voznji Послато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Poturi šajbu od 2mm pod svaku oprugu i neće proklizavati sigurno !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7658 Napisano Mart 30, 2019 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan UradjenoПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7658 Napisano Mart 30, 2019 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam htjeo pisat da mi se ne smijete Послато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2388 Napisano Mart 30, 2019 Andragog, 4967 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Brate ako si ti pravio emulzione tube i igle za karb, ti si šampion. Šajbe na oprugama rade posao dugo, dugo... Moj deda je govorio , vi niste majstori, vi ste monteri !!! Pravi majstor napravi deo a monter montira !!! Molim vas da mi neko izmeri širinu kormana na XTZ750 , danke šen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7658 Napisano Mart 30, 2019 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da ja sam pravio ali ci ih najvjerovatnijee zavrsiti oko uskrsa jer tad idem u tazbinu. Posle silnog rasklapanja i sklapanja sm vratio pravljene iglice u fabricke tube, prezadovoljan radom, nema da cune dim niti ima problema u voznji.Ipak potrosnja mi se cini oko 7-7.5, pa me zanima postoji li jos neki razlog povecane potrosnje? Послато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7658 Napisano Mart 30, 2019 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan A ovo su pravi majstori pravili poput mog tastaПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2388 Napisano Mart 30, 2019 Andragog, 4967 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan 7-7,5 je standardna potrošnja u gradu trange frange...sa malo davanja gasa. Probaj da voziš negde baš polako i biće 5,5-do 6 . Manje ne može.... mada sve zavisi kako ko meri potrošnju i kako ko puni rezervoar, jer kod XTZa se može sipati manje više 2-3 litre a da se baš to i neda primetiti... Siapaš jednom malo više, poništiš kilometražu, sipaš drugi put dve litre manje i on troši 6 , i od tada svima pričaš kako ti troši 6 a u stvari on troši skoro 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano Mart 30, 2019 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Arso bas te sam narucio, sinterED, ja sam to nazvao 'pojacani organic', predpostavljam da je pravi naziv 'polusinter' kao sto kaze shokla te 'nase' su R, pitao sam ga za HH, kaze: To je sinter, Pa zar ove nisu, Nisu, to su (pa je onda rekao nesto sto sam ja razumeo kao pojacani organic) inace kostaju 2600 x 3...jos mi nisu stigle, prokleti aks, poslate jos u cetvrtak@srbac sirina guvernale je 79 cm, merio sam sredinu cevi odozgore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7658 Napisano Mart 30, 2019 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nikako da sastavim neku voznju od 200-300 kilometara, uglavnom grad i izleti po poljima. Dosta mi zna i na leru raditi jer sam stalno nesto cackao oko njega. Sad mislim da sam ga bas ustelovao, pa cu vidjeti kad nadjem vremena jedan malo jaci djir da napravim. Послато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2388 Napisano Mart 30, 2019 Andragog, 4967 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Zanima me koliko ima od kraja ručke do kraja ručke ! Nadam se da je to 79 cm ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano Mart 30, 2019 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan toliko. od kraja do kraja rucki mereno po sredini kraja cevi/rucke, mesto na kom se meri poluprecnik kruga cevi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1729 Napisano Mart 30, 2019 Drug član, 1476 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, sasha. je napisao: @Arso bas te sam narucio, sinterED, ja sam to nazvao 'pojacani organic', predpostavljam da je pravi naziv 'polusinter' kao sto kaze shokla te 'nase' su R, pitao sam ga za HH, kaze: To je sinter, Pa zar ove nisu, Nisu, to su (pa je onda rekao nesto sto sam ja razumeo kao pojacani organic)inace kostaju 2600 x 3...jos mi nisu stigle, prokleti aks, poslate jos u cetvrtak@srbac sirina guvernale je 79 cm, merio sam sredinu cevi odozgore Dobio sam danas odgovor: Polusinter za XTZ 750 1850 - 1900 rsd po disku. Nisu lepljene ili kucna radinost. Imaju i prednje i zadnje. Koliko sam razumeo, na stanju su za tri motora, pretpostavljam tri kompleta = za 9 diskova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 958 Napisano Mart 30, 2019 Sindikat Samostalni Jahač, 361 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Bigor : Iz kog si kraja BG-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7658 Napisano Mart 31, 2019 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ledine, SurcinПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Mart 31, 2019 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se pohvalim Nasao sam u DE prijatelj mi je doneo, ovde toga vise nema tako da cuvajte kao oci u glaviKakav to izduv imas, jel si to sam negde pravio ili tako kupio masinu. Pitam jer meni su grane istrulile tu bas na ulazu u gaće a ni lonac mi nije u najboljem stanju tako da me ceka uskoro posao oko auspuha a roberta sam kontaktirao kaze ne radim ST????? Super tenera je najbolji motor (za mene) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Mart 31, 2019 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Santimetar gore, santimetar dole, koga jos to zanima hahahahaSuper tenera je najbolji motor (za mene) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6028 Napisano Mart 31, 2019 Drug član, 4134 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Upravljač treba mjeriti bez utega.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2388 Napisano Mart 31, 2019 Andragog, 4967 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, XTZ nema fabrički tegove !! Hvala na merenju. Posle Super tenere ni jedan korman mi ne odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano Mart 31, 2019 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan jel se i kod vas zadnji kocioni klipovi razlikuju od prednjih? ako da, cemu sluze one 'podloske' ili sta su vec koje idu izmedju klipova i plocice? zaboravio sam da ih vratim, cekace nove plocice. zadnji disk mi se mnogo greje, ne osecam da koci zadnji tocak dok guram motor (mislim bez pritisnute kocnice), kocnica radi dobro.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano Mart 31, 2019 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan stavku 16 ja nemam + klipovi su drugaciji kako je kod vas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano April 1, 2019 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam ti limovi su ti specijale. Znaci kad je disk potrosen ubace se ti limovi da plocica bude deblja,da klip ne bi izlazio previse kad su vec plocice pri kraju... Tako je kod automobila,to radim pa znam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2388 Napisano April 1, 2019 Andragog, 4967 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Smanjuju toplotu koja se prenosi na klip 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...