jager 3446 Napisano Octobar 6, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Do god je ove teme, više argumenata nam ni ne treba. Sami se izlajete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 7, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Do god je ove teme, više argumenata nam ni ne treba. Sami se izlajete u pravu si... nego drugari, jel i vi imate knedlu na 180kmh u trećoj... ne znam da li je gorivo u pitanju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 7, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Do god je ove teme, više argumenata nam ni ne treba. Sami se izlajete u pravu si... nego drugari, jel i vi imate knedlu na 180kmh u trećoj... ne znam da li je gorivo u pitanju? Biće da je do pumpe za gorivo. A kada skupiš hrabrosti za veću brzinu, možda bi mogao i malo da te poguram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 27, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Do god je ove teme, više argumenata nam ni ne treba. Sami se izlajete u pravu si... nego drugari, jel i vi imate knedlu na 180kmh u trećoj... ne znam da li je gorivo u pitanju? Da, da, meni se to desilo, ali pri manjoj brzini ..oko 160 km/h...doduše, nisam još stigao da prešaltam u treću, ali simptomi su isti. Moraću da odem na OMV pumpu, i da se požalim na gorivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Octobar 28, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Do god je ove teme, više argumenata nam ni ne treba. Sami se izlajete u pravu si... nego drugari, jel i vi imate knedlu na 180kmh u trećoj... ne znam da li je gorivo u pitanju? Biće da je do pumpe za gorivo. A kada skupiš hrabrosti za veću brzinu, možda bi mogao i malo da te poguram. koga bre ti da poguras....... kad sednes na onu kravu....... mukica stenje pod tobom......... xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 29, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Do god je ove teme, više argumenata nam ni ne treba. Sami se izlajete u pravu si... nego drugari, jel i vi imate knedlu na 180kmh u trećoj... ne znam da li je gorivo u pitanju? Biće da je do pumpe za gorivo. A kada skupiš hrabrosti za veću brzinu, možda bi mogao i malo da te poguram. koga bre ti da poguras....... kad sednes na onu kravu....... mukica stenje pod tobom......... xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa zamisli kako ces ti da arlauces kada tebe uzjase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 29, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Momci, ajde da pustimo tenerase da uzivaju u njihovoj temi, a da zezanje ostane u Paprika vs. Taraba temi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Octobar 29, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxaxaxaxaxa mene ne moze da jase......... Ja vec jasem njega.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 29, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, ajde da pustimo tenerase da uzivaju u njihovoj temi, a da zezanje ostane u Paprika vs. Taraba temi? Lale nije problem, inače je poznato da ljudi uvek prate topik svog motora i motora koji bi želeli da imaju, tako neka se aklimatizuju ps. moj problem sa hladnim paljenjem je rešen preštelavanjem ventila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 2, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi....... ja cem pazarim Domindzatora........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 6, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi....... ja cem pazarim Domindzatora........... Na kraju, ipak Honda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 7, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan axaaaaaaam............ jbg kad niko nece da proda dobru Yamahu nego svi prodaju krseve....... honde :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1453 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 1963 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Aj da napisem prvo ovde. Prodajem moju super teneru!!! Ako znate nekog ko trazi nek mi se javi. Razlog prodaje- ostajem bez posla. Juce sam potpisao novi ugovor. Nisam ostao bez posla ali sam ostao bez onakvog motora. Ej zivote varalico stara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 9, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan eo ja cem ti prodam slican samo malo bolji xaxaxaxaxaxaxaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 9, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan bopk merka neku afriku, garant Cela ta priča oko posla je bila samo da drugovima u sekti zamaže oči! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 607 Napisano Novembar 10, 2011 Drug član, 1367 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan lijep filmich iz Norveške! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18671 Napisano Novembar 19, 2011 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam primetio, da mi izgleda iz karburatora curi benzin, jer je cilindar mastan i žute boje! Pošto je motor več u godinama, verovatno treba srediti karburatore ( možda koji dihtung...) Mislim, da sam več čitao, da ste neki imali slične probleme , pa me zanima kakve troškove da očekujem? Šta treba da se sredi i koliko je to €' Hvala i lep pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 19, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan hm, čudno da ti ne pravi problem u vožnji.... može da bude da ti je spala ili pukla guma kojom se kači karburator na cilindre... kod majstora da ti skinu rezervoar i vide... ne bi trebalo da je neki problem... niti da je skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18671 Napisano Novembar 19, 2011 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne vozim se sada, jer sam motor parkirao u garažu i na zimovanje. Ali vidim žuti cilindar i masno... Na kraju sezone mehaničar mi zamjenio ulje i filter. Tada mi je rekao, da malo curi benzin i da nema frke. Video sam, da mu se ne popravlja to ali sada kad je motor parkiran vidi se sve više! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 19, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa ako curi i dok nije upaljen onda ne bi trebalo da bude iz karburatora (pogotovo ako si zatvorio slavine) može da bude ili bušan rezervoar sa unutrašnje strane (neka mikrorupa) ili problem sa crevom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18671 Napisano Novembar 19, 2011 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Slavine su zatvorene! I Na SLO moto forumu mi je neko rekao da ako nije potrošnja goriva porasla, da ne veruje, da su karburatori i da prvo pogledam cjevi za gorivo... Do kraja sezone, potrošnja mu je uvek bila izmedju 5,7 - 6,2l/100km, tako da što se toga tiče nije problem. Ma nervira me to. Non stop neke pizdarije, fleke, masnoče... Vidi se, da je motor mator i da ga jebu godine! Ponekad me uhvati, da ga prodam i da kupim Hondu Deauville. A baš pre sat vremena sam razgovarao sa nekim vlasnikom Super Tenere 93 i kaže nema boljeg motora i kaže, da kad ga središ može da ga imaš do smrti! On sve popravlja sam i dogovorili smo se, da pogleda i mog i za male pare da ga dotera kako treba. Želim da imam motor sredjen u 0 i da kad sednem na njega, da mogu bez problema i brige da se vozim do Istanbula i nazad. A ne da cvikam, da mi rikne u nekoj vukojebini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 19, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan da rikne neće a to sto slini ces lako resiti... al ako si već dotle da ti ne prlja nista zameni creva za gorivo (ako su stara i krta) pregledaj sve kad budes skidao rezarvoar i to je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1291 Napisano Novembar 19, 2011 UruK Hai, 2088 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi lici na popusten sraf na dancetu karburatora... Vlajko je imao slican problem, resili za 15min na ulici u blizini Topole! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 20, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Posle ciscenja karburatora i promene dizni.. Zare nije dobro stegnuo doljnju veliku diznu..i posle stotinak kilometara se odpustila i curkala..na sred puta resili problem.. 8312.. daj tom ortaku, ili nekom dobrom majstoru da ti pretrese ceo motor..zameni creva goriva i teflonska na kocnice.. odradis par stvari i mozes i na kraj sveta.. A ako te to sve mrzi i nervira.. ti kupi nov motor..samo sto ti i to ne garantuje put oko sveta bez pehova.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 20, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan naša teretnjača ima zakazan tango sa zaretom... iglice, tube, lamela, pumpa za gorivo, creva...a ako bude trebalo i hilzne i karike i taj rad.... kočnice montirane, koferi gotovi,... napašćemo skubu za nosače u jednom momentu...i ono lepo sedište od osamdeset jura... i ready for 2012 a ja imam cunning plan ...u međuvremenu jedem ugljene hidrate 3* dnevno (i kasno noću) dok ne dobijem svoj motor a ondaK džoging, batooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...