Popsy 2907 Napisano Januar 26, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 26, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Zex ovoje do 00 fora, i ja sam mislio da izdignem moj da bi tu stala navigacija...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 26, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Opasno izgleda ta dakar varijanta vizira,ali ne verujem da je neka zastita od vetra,vise prostor za navigaciju i ostale dzidza bidze! Ali ubedljivo najlepse izgleda ! Kolko para to cudo kod ivana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Januar 26, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno slike da stavis kad bude gotovo. Koliko vidim na slici gore vizuelno se ova ST razlikuje po: 1 Zadnji tocak 18 (mada nisam siguran) 2 Vizir 3 Auspuh 4 Prednji blatobran 5 Skinute zastite prednjih diskova 6 Nalepnice Znaci ne racunajuci zadnji tocak uz neka mala ulaganja nasi motori mogu da izgledaju ovako, zar ne? PS Znam da je ovo takmicarska ST i da se razlikuje po mnogo cemu i zato sam podebljao ovo 'vizuelno'. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 26, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vizir gotov, trebalo mu je dosta vremena da ga napravi posto je pravljen bukvalno sa fotografije.... Ispao je slican onom sto sam trazio, po meni daleko bolje od one varijante sa krilcem.... Ostaje jos da ga probam u voznji... Visi je od predhodnog modela za 5 cm... Sada sa unutrasnje strane ima mesta za navigaciju i da zadenes coca colu od litre!!! Ja sam zadovoljan! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 26, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko vidim.. ipak ce stajati zakoseno malo a? i bolje.. onaj gore je aerodinamican kao kontejner Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 26, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je max koliko moze da se izvuce... Napravili smo mustru pa ko bude zeleo moze da napravi isti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 27, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je max koliko moze da se izvuce... Napravili smo mustru pa ko bude zeleo moze da napravi isti... svidža mi se, čekam da ga vidim na matoru... mogao bi da slikaš "odozgo" da vidimmo kolki je prostpr između plastike i vizira i kolko je bio para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 27, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dodzi sutra da vidis... i onako lelemudis! Posto mi je ovo treci vizir ove sezone dobio sam neki popuss... Povoljan je Ivan kao i uvek! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goksi super tenere 6 Napisano Januar 27, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: beograd zarkovo Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan zdravo bajkeri 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 27, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Tebi se bese svidja zvuk Honde u V..a? imamo i to.. ali ST je ST.. Goksi, kolko imas kila? Popsy.. more da se prebrojavamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 27, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Goksi ima bas lepu Teneru... sto bi se reklo u fullu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goksi super tenere 6 Napisano Januar 27, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: beograd zarkovo Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan kod mene uselu kazu j........s coveka bez 100 kila a sto se tice motora ja ga obozavam stavio bih i slike sa debelog brda kada sam isao na splavarenje po Drini ali ne znam kako da to izvedem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goksi super tenere 6 Napisano Januar 27, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: beograd zarkovo Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Goksi ima bas lepu Teneru... sto bi se reklo u fullu! gde si je video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 27, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Isao si na Ostrvicu cini mi se.... ak se ne varam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 27, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan kod mene uselu kazu j........s coveka bez 100 kila a sto se tice motora ja ga obozavam stavio bih i slike sa debelog brda kada sam isao na splavarenje po Drini ali ne znam kako da to izvedem To sam i predpostavio.. al reko da pitam.. Od 5 tenerasa.. 4 imaju preko 100 Evo ti tenerasko uputsvo za kacenje slika.. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/55496-uploadovanje-slika/page__p__951129__fromsearch__1#entry951129 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goksi super tenere 6 Napisano Januar 27, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: beograd zarkovo Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Isao si na Ostrvicu cini mi se.... ak se ne varam... jesam i opet cu nadam se da ce mo se vise druziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 27, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak pridruzi se bratiji u najjacoj temi.. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/10270-super-tenere-vs-africa-twin/page__st__10140 cilj je permanentno atakovati na vijuge i psihu afrikanaca.. dok konacno svi ne priznaju da su se zajebali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 28, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam Zexov vizir i mislim da je to rešenje za sve naše problema... još da ga testiramo u vožnji, ali mislim da ne postoji potreba za bonano delovima i sl... vizir je svetski odrađen a sada ima mesta i za navigaciju i za pokoji sendvič i 1l koka kole :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 28, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kupite bre prave motore i necete morati ceo zivot da budzite te kangrbe ne bi li "licile" na Africe 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 28, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kupite bre prave motore i necete morati ceo zivot da budzite te kangrbe ne bi li "licile" na Africe Hitmane, ne čačkaj mečku u njenoj jami. Neću moći šraf da pritegnem da me ne napadnu. Lep je to dodatak, mislim vizir. A sada u našu temu na prozivku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 28, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kupite bre prave motore i necete morati ceo zivot da budzite te kangrbe ne bi li "licile" na Africe hahahaha, da video sam mi zamenimo vizir i to je to, a vi da bi napravili da liči na motor treba samo ovo da uradite ( http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/59040-afrika-twin-2011-pomoc/ ) :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 28, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 28, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan boles' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 28, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...