nik_sa015 1816 Napisano Mart 12, 2010 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da ima 3 kacige u ponudi na svetu to bi bilo lako...Imam trenutno kacigu Nitro N755-VX ali mi deluje kao igracka a ne kaciga...ili gresim ? Razmisljam da uzmem Scorpion sa pumpicom ili mozda Nolan ? PS.Vozam Transalpa.... sta vi mislite??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Polovnu ili novu . Ja sam koristio nolan n 102 flipup kacigu i prezadovoljan sam . Ima antifog i nema sanse da zamagli . Nije mnogo bucna a i udobna je . Na prodaju je . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Mart 12, 2010 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan @draza nova ili polovna kao nova...ajd pusti slike te tvoje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo je ovde da ti ne gusim temu bez veze . Meni ne treba samo mi stoji bez veze . Ima i mali crni vizir sto ide preko i sluzi kao naocare . http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=45776.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Mart 28, 2010 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju kupio Arai Viper GT i kraj...vise ne vijam kacigu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...