Jump to content

Moto Zajednica

stara planina enduro tura

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 318 postova

Mi smo pravili veæ mnogo vožnji po planinama, a krenuæemo ponovo uskoro ( kopaonik, divèibare ...). Sledeæi vikend možemo organizovati pešèaru ili frušku goru, a za vožnju dolaze u obzir samo hard enduro ili moto cross motori. Stara planina je super ali mi je malo daleko.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Guest farbach

idemo iz pocetka. Ko je zainteresovan za Staru planinu. U obzir dolaze samo enduro motori. Ne sto imam nesto protiv ovih drugih, vec ne bih da napravim 350 km pa da preskacem lepe terene zato sto neko ne moze u sumu.

Krecem krajem meseca.

• Drug član, 1363 postova
  • Motocikl: Tuareg 660

idemo iz pocetka. Ko je zainteresovan za Staru planinu. U obzir dolaze samo enduro motori. Ne sto imam nesto protiv ovih drugih, vec ne bih da napravim 350 km pa da preskacem lepe terene zato sto neko ne moze u sumu.

Krecem krajem meseca.

Koliko dana planiras ? Ja sam mislio konacno otici na Durmitor, no ako se ta Stara

Planina moye odguliti petak/nedjelja, mozda promjenim misljenje.

Guest farbach

ne mislim dugo ostati, mozemo zajedno do Stare planine dan-dva pa da produzis na Durmitor. Druga polovina meseca mi vise odgovara. Izaberi koji dani ti odgovaraju i javi.

• U prolazu, 38 postova

ako bude vikend 25, 26, mozda se prikljucim, ako nije problem  ;D  nista ne obecavam, vracam se sa odmora oko 22. a moram nesto srediti oko motora.. Pa ako se to ne zakomplikuje i oduzi...  No, mozda cete vi do tada ovde kaciti slike  :)  Sve u svemu, lep provod...

ne mislim dugo ostati, mozemo zajedno do Stare planine dan-dva pa da produzis na Durmitor. Druga polovina meseca mi vise odgovara. Izaberi koji dani ti odgovaraju i javi.

No, no, ili-ili, Stara Planina ili Durmitor. Uostalom čujemo se na GSM. Znaš kako

je sa mnom, navečer sigurno ne idem, no tokom noći se predomislim i u pet ujutro

gaasssssssssss  :) Jel imaš kakve slike dionice Nedajno - Crna Gora ? Koliko je tricky

put? Ako budem išao na Durmitor, moguće će ići friend sa Transalpom koji nema

puno iskustva van asfalta, a muda još manje, pa da ne moram robijati preko mjere.  ;D

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

;D ;D ;D

Mozda bi isao jos jedan tvoj frend sa Transalpom koji ima muda. Jest, da nema puno iskustva van asfalta, ali je zato pre nedelju dana montirao roll-barove!  ;D ;D

;D ;D ;D

Mozda bi isao jos jedan tvoj frend sa Transalpom koji ima muda. Jest, da nema puno iskustva van asfalta, ali je zato pre nedelju dana montirao roll-barove!  ;D ;D

Misliš crashbarove, čisto sumnjam da ćeš se rollati  ;D OK, ajmo onda na Durmitor jednu

subotu/nedjelju. Javim ti, ide friend sa Transalpom, još jedan iz RS na DR 800 Bigu i nas

dvojica, naravno svatko na enduru je dobrodošao  :)

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

Jupi! Nadam se da ih necu koristiti ni za crash ni za roll.... ;D

Count me in, samo ne pocetkom Septembra! Svakako mislim da ne treba toliko vremena za realizaciju. Ja glasam za  25/26. August!

• U prolazu, 62 postova
  • Motocikl: DRZ400SM

Ja sam za Frusku Goru ili Pecaru posto mi je sediste kao da sedim na rami,ako bude neka tura racunajte na mene.U slucaju kise dolazim sa crossom jer Suzuki je supermoto pa neide bas po blatu

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja