nesic1 266 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam jaknu preko ebay-a, stigla za 10 dana u Srbiju i sad stoji na carini vec 4 dana, da li je neko narucivao i da li zna koliko dana ce roba stojati kod njih? Vec pocinjem da se iritiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa u principu nekad 3 dana nekad 2 nedelje ... sve zavisi , al obichno kad stoji duze , odrace te za carinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neki broj da pozovem da pitam o cemu se radi? Da ubrzam malo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Mart 10, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Druže, carina se kao ni Čak Noris ne požuruje Računaj da platiš cca. 30% na iznos fakture+shipping Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam na 90$ ukupno item + shipping platio 2500dinara carina porez i dostava na kucu sa sve selotepom carine koja je kulturno pocepala kutiju i izlepila je posle ... pa rachunaj koliko je to para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Mart 11, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Ne stoji ti paket na carini, već u pošti. Evo kako to ide: Paket stigne u Srbiju, gde se razvrstava prema adresi primaoca i šalje u pripadajuću poštu carinjenja. Tamo je jedan veliki sto, carinici s jedne, poštari s druge strane. Poštar po redu uzima paket, izmeri ga, otvori i gurne cariniku preko puta. Ovaj pregleda sadržinu, carini u skraćenom postupku (10%), prihvata se pravi račun, ovom prilikom nema povlastice (za robu do 100 evra, kao npr. što imaš na granici), gurne paket nazad poštaru. Paket se zatvara i ide dalje primaocu. Nema carinik gde da drži tvoj paket, niti mu on treba. Pre će biti da je pošiljka u putu negde pogrešno skrenula, ali stići će, ne brini. Ako ti se baš žuri, poguuraj u pošti, ne na carini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se sto offujem, ajd ovako,citah ranije bila je tema ovde da se ne isporucuje za srbiju... vidim da vi znate mnogo vise od mene,neukog i neobavestenog ;D pa ako nije problem da neko pojasni da ne googlam ,vama vise verujem... moze i na pp ako nije za ovaj forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan shalju oni za srbiju al nemozesh da platish na ebay jer mora preko paypala koji ne podrzava srbiju , sa bilo kog sajta koji shalje internacional mozesh da kupish ako prima direktno kartice , npr amazon kao najveci za knjige , patike i sitnu tehniku ... samo je poshtarina paprena jer shalju iskljuchivo DHL-fazon pa za patike od 50$ platish 40$ poshtarinu ... eto cele logike ... al zato imash lombard shop pa naruchish preko njih i unapred znash cifru , okreni obrni uvek ispadne jeftinije nego sam da se zezash ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Mart 11, 2010 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Na ebay-u imam nalog neke dve godine i dosada imam oko 200 kupovina uplate mi je zavrsavao decko iz Bg. Pey-Pal sto se tice slanja NIKADA, NIKADA nisam slao direktno za Srbiju bas iz tog razloga saljem kod druga za Austriju i on mi donese tako da nema carine i otimanja para . dobijes po ceni po kojoj si izlicitirao + procenat od 500 din za uplatu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan platices tacno 36% od vrednosti paketa+postarine doci ce ti paket na kucu i placas postaru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla jakna danas, carina 4.152 din, cena jakne je 120$ (na popustu) + 39$ postarina, oko 160evra kako sam ja izracunao, prezadovoljan sam, ovde vredi vise od jakni koje se nude za 120evra to znam 100%, nosio sam takvu jaknu znam kako rade u posti, carinskom odeljku bili smo (ptt smer na saobracajnom fakultetu), sve u svemu kako sam video zavisi od raspolozenja i ko ti carini robu, ima neka gospoja kod koje je sve skupo i pumpa carinu dok se kod jednog cike carini po onom koliko pise.. evo malo slidza, jakna je udobna i za sad samo reci hvale, kad otopli ide test na 100+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...