isterivac 269 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bas vala, umalo se ne slogirah kad sam pitao na sajmu danas za cenu i to jos kao na popustu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Meni samo nije jasno, shta se tu naplacuje toliko?Ajde 30-40 evra ok, ali svuda su cene slichne.Samo da nadjem od koga cu da prekopiram i da uradim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Nemas sta da kopiras jbt Nadjes na netu za tvoj motor pokazes strugaru sliku i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kopao sam po netu al imaju uglavnom samo slike jedne strane gde ne treba adapter da se pravi, a nigde nema ove druge Da je samo shraf i plastika lako bih ja to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sam napravio taj distancer i nema nikakvih problema samo uzmes neki jak materijal i sto deblji mozes da uglavis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pitanje za one koji su stavljali na tockove slajdere kako ih usrafiti? evo slike kako izgled aprednji, a zadnji ima stanglu sa rupom u sredini tu se moze progurati navoj sa jedne strane na drugu, ali napred ne znam kako se resava? i naravno, slajderi s ene farbaju nego kupis plastiku u boji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo da ubacimi ja sliku jednog pravljenog , mozda bude i serijske proizvodnje ,ovaj slajder je kopija RIZOMA nije identican zbog mera ali tu je i ispolirana je plastika i parce prohromske cevi ,ali je jako los kvalitet plastike jedva sam mu dao sjaj jako je meka plastika .......................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan @sszgo Ja iskreno nisam nigde video da neko stavlja na prednji tochak slajder.Imash neku sliku? @Hari Ja sam gledao neshto gde bi to moglo da ide , ali nisam bas uspeo da nadjem Aj neka neko kazhe shta je bolje za adapter taj, da bude od nekog chvrshceg ili da ipak bude mekshi pa bolje da on popije i polomi se nego da prenese silu dalje na ram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nemam sliku ali sam vidjao na motorima da ljudi imaju , na prednjem tocku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan a ovo je orginal Rizoma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan E i ja nikako ne mogu da skontam sta je to na tim crashpadovima pa kostaju od 70 evra pa navise... A trebaju mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja pravim sa sebe slajdere prednje i zadnje osovine i jos neke sitnice samo kao dozivim da mi strugar uradi .... evo jedna slika za ove sto zanima oko montaze .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Mart 12, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan sszgo, kroz prednji točak ide osovina sa navojima sa obe strane koja se proturi kroz otvor, sa spoljnih strana slajderi sa alu (ili pleKanim) čaurama i stegne se maticama (uz neki lepak)-to je cela nauka. Naravno, treba obratiti pažnju na debljinu i čvrstoću pravljene osovine da ne bi prenela previše sile pre udarcu-padu na točak tj. prednju osovinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Mart 13, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni su i prednja i zadnja osovina suplje pa sam mislio da oba slajdera fiksiram pomocu dugackog srafa koji bih namestio za to, a plastiku bi majstor izbrusio tako da odgovara rupama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 13, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sszgo, kroz prednji točak ide osovina sa navojima sa obe strane koja se proturi kroz otvor, sa spoljnih strana slajderi sa alu (ili pleKanim) čaurama i stegne se maticama (uz neki lepak)-to je cela nauka. Naravno, treba obratiti pažnju na debljinu i čvrstoću pravljene osovine da ne bi prenela previše sile pre udarcu-padu na točak tj. prednju osovinu. da si obratio paznju znao bi da kod zujki osovina prednjeg tocka nije suplja u tome je trik i pitanje naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5496 Napisano Mart 13, 2010 Integrisan, 13207 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan sszgo, kroz prednji točak ide osovina sa navojima sa obe strane koja se proturi kroz otvor, sa spoljnih strana slajderi sa alu (ili pleKanim) čaurama i stegne se maticama (uz neki lepak)-to je cela nauka. Naravno, treba obratiti pažnju na debljinu i čvrstoću pravljene osovine da ne bi prenela previše sile pre udarcu-padu na točak tj. prednju osovinu. da si obratio paznju znao bi da kod zujki osovina prednjeg tocka nije suplja u tome je trik i pitanje naravno... Probusi se osovina i ureze navoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Mart 14, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Jbga, priznajem da nisam obratio pažnju mada se na tvojoj slici to baš i ne vidi... 'bem li ga onda, izvini na pokušaju da pomognem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno mislim da za slajderima na prednjem tochku nema potrebe.Ako imash bochne, zadnje i josh na ruchicama to je to Juche sam video motor koji klizao, imao je samo bochne slajdere i ima jedva primetne ogrebotine na repu i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Septembar 27, 2011 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan svi su se raspisali a sta gde kako i zbog cega.. nikom nista! = ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Septembar 27, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan ala si iskopao temu, svaka ti chast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto made in serbia 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Novembar 7, 2011 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan na koje motore ovo odgovara?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Novembar 7, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Univerzalno odgovara za sve.Potrebno je samo,na pojedinim motorima, prilagoditi aluminijumski deo slajdera prema motoru da sto bolje legne na ram.Taj adapter je smisljeno pravljen u plusu da bi pokrio vise modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1943 Napisano Novembar 7, 2011 Drug član, 2897 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pravio . Nacrtao i poslao mailom u politerm oni napravili i doneli u NS 700 din. proletos doduše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 57 Napisano Novembar 7, 2011 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Dobra tema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...