Dragan S 1 Napisano Mart 8, 2010 In memoriam, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je mišljenje ljudi sa foruma o razlici između GSXR 600 i GSXR 750 ccm .Mislim na poslednje modele preciznije od 2008 pa na ovamo. Kakvo vam je mišljenje o klasi 750ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Mart 9, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Komso, sacekaj samo da Maki sa foruma vidi temu, i misljenje drugi je posle toga nepotrebno... ;D ;D ;D Sali na stranu, decko mislim da je doktorirao Suzukija, a pogotovo 750 jer ga i poseduje... Po meni je to odlicna klasa, tj odlican kompromis za ljude kojima je 1000 mnogo a 600 malo. 600 su preslabe u malim obrtajima, tj do 8/9 hiljada su mrtve i to mnogima smeta kao na primer meni... Vise volim kad motor poteze iz malih obrtaja da ne mora da se vozi u visokim... Sa 600 svako obilazenje je bar jedna niza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Mart 9, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Ako nemas prethodnog iskustva, onda je mozda bolji 600. Ako imas i pare nisu problem, onda svakako 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Komso, sacekaj samo da Maki sa foruma vidi temu, i misljenje drugi je posle toga nepotrebno... ;D ;D ;D Sali na stranu, decko mislim da je doktorirao Suzukija, a pogotovo 750 jer ga i poseduje... Hvala puno Kengure, a sto se Suze tice pisao sam 1000 puta i majke mi moje- ne mogu vise. Ljudi, samo malo koristite tu pretragu MOLIM VAS!!! :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Mart 9, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=22169.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan S 1 Napisano Mart 10, 2010 In memoriam, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlican tekst nema šta!Ja sam mislio na poredjenje izmedju 600 i 750,ova priča koju je Maki ispričao odnosi se na k-7 ja sam pitao za k-8 to je kao novi model.Verovatno tu ima i neke razlike. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovde: http://www.motorcycle-usa.com/9/1359/Motorcycle-Article/2008-Suzuki-GSX-R-Comparison.aspx E sad, kojesta sam skupio, kojesta procitao, pa nemoj da mi zameris ako gresim (jer mi nesto mrsko da taj test citam ponovo), ali mislim da bas u tom testu pise da je R600, zbog manjka obrtnog momenta, zahtevniji u smislu vozackog iskustva i trazi savrsenu preciznost kroz krivinu jer je manja mogucnost "popravke" (i u odnosu na R750 i (narocito) u odnosu na R1000). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Mart 10, 2010 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Odlican tekst nema šta!Ja sam mislio na poredjenje izmedju 600 i 750,ova priča koju je Maki ispričao odnosi se na k-7 ja sam pitao za k-8 to je kao novi model.Verovatno tu ima i neke razlike. ??? ima, ponajvise u nalepnicama i sto je k8 ruzniji haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Mart 11, 2010 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Inace suzuki je po mom misljenju najbolji motocikl a poslednjih godina imaju najbolji dizajn u svim klasama. Sto se 750 tice el su izvukli lepu konjazu em je dizajn neprikosnoven !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...