Bobanfox 5602 Napisano Mart 8, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko zainteresovan za ovu jaknu.Veličina XL. Jakna korišćena uz motor koji sam kasnije prodao. Motor je bio plavo bele boje i sada mi ne ide uz crn motor,a i kupio sam drugu jaknu. Ja sam visok 193cm, težina 87 kg, imam mali airbag (čitaj stomačić) Jakna je odlično očuvana, nigde nema oštećenja. Problem je što sam skinuo protektore sa ramena, i izgubio one četiri kopče koje služe za kačenje. Znači, svi protektori su tu, ali samo na ramenima ne mogu da ih zakačim, protektor za ledja i podlaktice se nalaze u jakni. Jakna je plaćena 250 evra, a sad mislim da vredi 120 evra ili? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Mart 10, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan može zamena za neku drugu jaknu crne boje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Mart 17, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan cena više nije 120 evra, vec po dogovoru... pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 20, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan da li vredi 80 € ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pasa24 4 Napisano Novembar 20, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Gde Rasirim Sator Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je star taj model? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 20, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan nem pojma...ja sam je kupio 2005. afriku twin sam prodao 2007, znači korišćena je dve sezone i nošena desetak puta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Novembar 21, 2010 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Baš biH išla uz moje motorče...samo golema bre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Novembar 24, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me jakna, gde mogu da je vidim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 24, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan danas sam poslao jaknu u BGD da čovek proba ukoliko on odustane, javi ću Vam se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Novembar 24, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče jakne srećno..al ovaj avatar će me ubiti!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 24, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan uuu avatar je stvarnooo...uhh,sve cekam mozda ce se zeznuti pa skinuti :lol: ee fina jasha,jel moze zamena za koznu??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 24, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan JEL PRODATA? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 25, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan juče sam je poslao, danas će je tip dobiti... javiće mi, neću da ga smaram, neka je proba natenane mada...sobzirom da sam je poslao bez otkupa na poverenje, da je prvo proba i ako mu odgovara da je plati, možda se neće više ni javiti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan juče sam je poslao, danas će je tip dobiti... javiće mi, neću da ga smaram, neka je proba natenane mada...sobzirom da sam je poslao bez otkupa na poverenje, da je prvo proba i ako mu odgovara da je plati, možda se neće više ni javiti Tip dobio jaknu i mala mu je. Posto nemam nameru a ni sposobnosti da te prevarim, ako hoces mogu ti posluziti kao Beogradska filijala: svi koji su zainteresovani se mogu meni javiti i probati jaknu,a detalje utanaciti s tobom. Za zainteresovane kupce: ja sam malo nizi od Slopera (187)i malo tezi (89), a jakna (sa uloskom) mi odgovara kad sam u kosulji. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 25, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan juče sam je poslao, danas će je tip dobiti... javiće mi, neću da ga smaram, neka je proba natenane mada...sobzirom da sam je poslao bez otkupa na poverenje, da je prvo proba i ako mu odgovara da je plati, možda se neće više ni javiti Tip dobio jaknu i mala mu je. Posto nemam nameru a ni sposobnosti da te prevarim, ako hoces mogu ti posluziti kao Beogradska filijala: svi koji su zainteresovani se mogu meni javiti i probati jaknu,a detalje utanaciti s tobom. Za zainteresovane kupce: ja sam malo nizi od Slopera (187)i malo tezi (89), a jakna (sa uloskom) mi odgovara kad sam u kosulji. Pozdrav Zezam se drug, da ti nisam verovao na reč, ne bih je ni poslao, delovao si mi kao pošten čovek, a kao što vidim i nisam se prevario ! Šteta što ti je mala, ali, sviđa mi se ta ideja... neka ostane jakna kod tebe, pa ako bude zainterovanih, prodaj je kao da je tvoja, a mi će mo se čuti za dalje, a i ja ću ti se odužiti za tu uslugu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Napominjem da u jakni nedostaju stitnici za ramena i ledja. Sto se cene tice, neka ljudi pregovaraju direktno s tobom, ja bas i nisam neki trgovac. A usluga je gratis. Zezam se drug, da ti nisam verovao na reč, ne bih je ni poslao, delovao si mi kao pošten čovek, a kao što vidim i nisam se prevario ! Šteta što ti je mala, ali, sviđa mi se ta ideja... neka ostane jakna kod tebe, pa ako bude zainterovanih, prodaj je kao da je tvoja, a mi će mo se čuti za dalje, a i ja ću ti se odužiti za tu uslugu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 25, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan upravo tako kako kaže "exman", zaboravio sam da mu pošaljem štitnike za ramena i leđa, ali ću to poslati sutra na njegovu adresu pa će i to biti rešeno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan upravo tako kako kaže "exman", zaboravio sam da mu pošaljem štitnike za ramena i leđa, ali ću to poslati sutra na njegovu adresu pa će i to biti rešeno. Ako bi mogla da ih dostavi ova mala sa avatara.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Novembar 27, 2010 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan upravo tako kako kaže "exman", zaboravio sam da mu pošaljem štitnike za ramena i leđa, ali ću to poslati sutra na njegovu adresu pa će i to biti rešeno. Stigli protektori, sad je spremna za prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 27, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan tindirbp@ aj mi pošalji sliku kožne jakne da je pogledam ako može slikaj je sa obe strane exman@ hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Novembar 28, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan gde mogu da je vidim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan gde mogu da je vidim Kod mene svakog dana posle 1800h, zivim na Miljakovcu. Mozemo i da se dogovorimo za nesto drugo, radim u gradu pa bi je poneo sa sobom. Moj mob je 064 129 7651, Andjelko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Novembar 29, 2010 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan upravo tako kako kaže "exman", zaboravio sam da mu pošaljem štitnike za ramena i leđa, ali ću to poslati sutra na njegovu adresu pa će i to biti rešeno. Kako rekoh, stigli stitnici: za ledja jedan i dva para za ramena?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Decembar 13, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Zimska novogodišnja cena jakne je od sada, 6000 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Zimska novogodišnja cena jakne je od sada, 6000 dinara Jakna prodata veceras coveku sa Foruma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...