sszgo 10 Napisano Mart 7, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav imam sledeci problem, opisacu sve sto je mozda povezano kada motor radi u leru, cuje se kucanje , kada se pritisne rucica kvacila, kucanje se utisa e sad, ovo je valjda normalno za r1, ali, u poslednje vreme primecujem kao da se buka povecala i da ceo motor blago treska, i sto je cudno, ne uvek nego samo povremeno... npr kad je hladan kao da se to lupanje manje oseca... ne znam da li moze biti povezano ali da spomenem: lamele se jos uvek cine ok, motor ne proklizava u prvoj drugoj po gradu, mada sam primetio proklizavanje u visokim obrtajima na otvorenom kada naglo zabodem gas npr u 8000 rpm, skala skoci do 10000 naglo i zatim se spusti na 9000 i zatim nastavi lagano da raste jos nesto sto bi valjalo spomenuti , prilikom promene brzina, npr iz prve u drugu na 6000 rpm recimo, motor kao da malo secne tj cimne, nije taj prelaz najtecniji... e sad me interesuje, sta bi sve moglo da bude problem? hvala unapred na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Mart 7, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kako ti to lamele deluju o.k?Jesi li vec rasturao? Problem moze da bude i u onim,da ih tako nazovem medju plocama.I one imaju service limit.Mogu i da se iskrive,pa lamele iako su kako kazes o.k,ne nalezu kako treba pa dzaba i da su nove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 7, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ok postoji mogucnost da ce mi trebati lamele ili ploce e sad ne bih rasturao dok ne nabavim pa jel neko mozda zna ko ih ima u prodaji na komad (koliko mi bude trebalo ne verujem da su sve otisle) pitao sam u yamahi naravno oni nista nemaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 7, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ok moze li mi s epojasniti st aznaci PRESTEGNUTO KVACILO kao i da li je mozda problem sa korpom kvacila, i ako jeste, jel se to moze servisirati (video sam da je neko menjao opruge sta vec) ili moram da trazim drugu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Obrati malo vise paznju na to secanje iz prve u drugu . Desilo mi se na yamahi yzf 1000 r da je otisla druga brzina , pa je motor tako secao prilikom saltanja prva - druga ( to secanje je u stvari bilo brzo ispadanje i upadanje u brzinu ) i polomio je jednu plocu lamele . Proveri da li kad prebacis u drugu i obrtaji pocmu da se penju nastavi da seca ili samo jednom secne prilikom samog saltanja . Nabavka lamele nije nikakav problem . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 7, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam na ebayu sve komplet korpa lamele ploce , ceo set kvacila dakle sve sto ide tu "polovno, u dobrom stanju" izaslo bi oko 100 eura da mi stigne ovde da li je to ok cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 7, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan secne samo jednom prilikom promene brzine, ne desava se uvek, mislim da zavisi i kojom brzinom se pusti kvacilo... kao da ne uhvati odmah... isto imam osecaj kad krecem, da malo teze krece, kao da sam u drugoj a ne u prvoj brzini, moram malo da dam gas jaci nego ranije d abih krenuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Mart 7, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno ti rasturanje kvacila ne gine, to valjda vidis i sam. Kad je vec tako onda proveri sta je sve otislo i sta je za zamenu, pa tek onda juri delove. Za rasturanje i merenje ti je potreban jedan dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam na ebayu sve komplet korpa lamele ploce , ceo set kvacila dakle sve sto ide tu "polovno, u dobrom stanju" izaslo bi oko 100 eura da mi stigne ovde da li je to ok cena? cena je vise nego ok . ako je sve dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 7, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam da narucim celo polovno kvacilo iz USA pa kad stigne da onda rasturim i od dva cu moci jedno dobro da napravim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...