Vesko_V 0 Napisano Mart 7, 2010 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan potrebne su mi neke plastike za hondu fmx pa mi treba broj nekog od uvoznika honde da vidim kolko ce to biti kesa. ili ako neko ima bolji predlog neka iznese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Mart 7, 2010 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Nece ti se svidjeti kad ti kazu cijene novih dijelova,bolje daj oglas da trazis polovno to sto ti treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko_V 0 Napisano Mart 7, 2010 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan znam da su cijene velike ali rijetko ko ce imati djelove za hondu fmx koja je 2005 godiste i dosta rijedak motor. inace trebaju mi plastike na rezervoaru,maska blatobran ,i plastika sto dodje preko auspuha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 7, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bolje se javi Saletu iz Trstenika, bice mnogo, mnogo jeftinije. On sigurno to moze da ti nabavi, a mislim i da ce rok isporuke biti neuporediv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan potrebne su mi neke plastike za hondu fmx pa mi treba broj nekog od uvoznika honde da vidim kolko ce to biti kesa. ili ako neko ima bolji predlog neka iznese Imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko_V 0 Napisano Mart 7, 2010 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko kontakt od saleta iz trstenika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko_V 0 Napisano Mart 8, 2010 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako mogu dospjeti u kontakt sa tim saletom ima li ga na forumu kako mu je nik ako ne ima li ko broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Mart 8, 2010 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovde možeš da vidiš cene: http://zsf-motorrad.de/en/Spares/FMX6505-E-MKH/F-14-FUEL-TANK http://zsf-motorrad.de/en/Spares/FMX6505-E-MKH/F-16-SIDE-COVER http://zsf-motorrad.de/en/Spares/FMX6505-E-MKH/F-1-HEADLIGHT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko_V 0 Napisano Mart 8, 2010 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan moze li me ko spojiti sa saletom iz trstenika ,posto mi je malo itno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Mart 9, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan moze li me ko spojiti sa saletom iz trstenika ,posto mi je malo itno 063/835-9740 Sale TS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko_V 0 Napisano Mart 9, 2010 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...