dudip 6 Napisano Mart 6, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se moze podešavati visina xj600, visina zadnjeg dela-zadnjeg amortizera, a mozda i prednjeg? Motor mi je dosta nizak, znam da nije enduro, ali bih voleo da je viši. Zadnji rukohvat iza sedišta je dosta nisko, pa mi smeta kada ga parkiram, moram se povijati u kičmi, a motor nije baš lagan... Da li je moguće podići motor i ako jeste, koji mi je alat potreban? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Mart 6, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam probao, ali koliko vidim ovaj prsten je za podešavanje... Koja su vaša iskustva? Koliko se max moze podići ovaj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Mart 6, 2010 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan probaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 6, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan To je za podešavanje tvrdoće, ne visine. Mislim da ćeš morati da napraviš kraće "dog bones", to su ti dve polugice koje ti povezuju amortizer za viljušku. Pogledaj kako je učvršćen pa ćeš skontat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...