Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 6, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kaze naslov, ko je cuo za marku, znace o cemu se radi, a drugi na google ;D Jakna je polovna, ja sam prvi vlasnik, nije ostecena niti bilo gde vidno pohabana, ima tri razlicite postave koje mozete skidati po volji i duboka kragna se skida, tako da se jakna brzo pretvara iz zimske u mesh. Ja sam je platio 300e, sada je cena 150. Velicina M. 064/635-5067 Ivan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Mart 6, 2010 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ulozak za hladnije vreme? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 6, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Cena i velicina? Nisi napisao godiste.. Koja je to boja-ne vidi se! Jel mogu malko bolje slike?a gde se nalazi i za koliko kila je? I za koju visinu, naravno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 7, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan +1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 7, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Nisi mi odgovorio na pitanje.. Jel ima unutrasnje dzepove? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 7, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Vako, redom, ima termo postavu, kisnu postavu i posebnu postavu sa protektorima. Godiste 2008, cena i velicina isti ko u prvom postu . boja siva, kad odes na google vidi se mnogo bolje. Za pero laku kategoriju do 85kg! A nije se ni skupila od prvog posta, tako da je jos uvek velicina M. I sto je najvaznije, ima i unutrasnje dzepove, vodonepropusne i dzep za telefon iz kog kroz celu jaknu prolazi kanal za slusalice koji izlazi na kragni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimika69 1 Napisano Mart 7, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jel moze na "dodjem" ti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Da li nekako navracas za Bg ovih dana? Mozda na sajam? Pogledao bih jaknu... pozz Stefan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 7, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Moze na dodjem ti...ali jaknu kad skupis pare . Necu dolaziti na sajam, moguce da cu doci od nedelje "nako" pa ti se mogu javiti. Ostavi mi broj mob na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 9, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel vodonepropusna jakna ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...