Čeh 1009 Napisano Mart 8, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio ja danas u Keeway servisu (novi prostor na Batajnièkom drumu), i evo šta stoji ispred hangara: Doneti pre neki dan, biæe pušteni u prodaju na sajmu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 8, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo su dobri! Obozavam TNT-a!!! :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 8, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Eh, da li cu ja imati ikada para za nov motor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 9, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan eh ,novi vlasnici Benelli-ja su kinezi ...ako cene budu kao za ostale kineske motore odma' kupujem jedan TNT... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 9, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan eh ' date='novi vlasnici Benelli-ja su kinezi ...ako cene budu kao za ostale kineske motore odma' kupujem jedan TNT... [/quote'] Ma kupujem 2 o'ma!! Jedan da vozim i jedan da mi stoji u sobi, pod reflektorima kao ukras! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Mart 9, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan hahahahahaha da kinezi eh jbg, nego ajd vidite kad krenu uprodaju okacite cijene odje bas me zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Mart 9, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Doneti pre neki dan' date=' biæe pušteni u prodaju na sajmu....[/quote'] Na kom sajmu? Na sajmu automobila u Beogradu ili na sajmu motora u Novom Sad? Jel neko zna kada je sajam motora u Novom Sadu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Mart 9, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj treci ubija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 9, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan volim i 2 i 4 cilindra,ali 3 jos nisam probao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Mart 19, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sajam u novom sadu je od 23.04. ali beneli je tako dobar!!!! pogotovo tnt! italijanu sa tata mate za dizajn!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Mart 20, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bezi od BENELIA. Ja znam coveka koji ga vozi i kaze da se kvari na njemu sve moguce. Kvalitet masine je ravan nuli, on je vec na 1000km morao da menja karike. Masina koja je u njemu je od MOTO MORINIJA, a oni nisu sposobni da naprave masinu za skuter da valja a kamoli za ovako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Mart 23, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan NEZNAM ODAKLE TI TO DA SE BENELI TAKO LAKO KVARI...VIDI DA NIJE DO KOMSIJE...I KO GA JE POPRAVLJAO,U SVETU ONI VAZE ZA KVALITETNE MOTORE..NISAM GA VOZIO ALI ZNAM MOMKA KOJI GA VOZI VEC DUZE VREME..KAZE DA JE IDEALAN ZA ODRZAVANJE.... PS...OVE SLICICE GORE SU EXTRA.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 23, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan PS...OVE SLICICE GORE SU EXTRA.... Hvala, hvala :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Mart 23, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan mala slova mornar , mala slova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Mart 23, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bas su lepi puj,puj da ih ne ureknem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Mart 23, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan mala slova mornar ' date=' mala slova[/quote']ok :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajics 0 Napisano Mart 26, 2007 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Doneti pre neki dan' date=' biæe pušteni u prodaju na sajmu....[/quote'] Na kom sajmu? Na sajmu automobila u Beogradu ili na sajmu motora u Novom Sad? Jel neko zna kada je sajam motora u Novom Sadu? Ja sam ih video na sajmu u BGD-u... A sto se tice cene oko 12000 su, ako se dobro secam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Mart 26, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...