acim 765 Napisano Mart 5, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Za sve one koji su kukali na skrnavljenje motora radi pravljenja trajkova, evo pravog skrnavljenja ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Mart 5, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Idu mi na zivce vise sa ovim trajkovima. Zar i desmo... Eeee, kud ide ovaj svijet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 6, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bas imas problema u zivotu. Ne moras ni ulaziti u teme gde pise trike,sve ima svoje kupce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Mart 6, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nemam, sto pitas? Jesi ti jedan od onih moralista, sto kaze "nemoj ulaziti u teme koje ti se ne svijaju", a ja onda kazem "ja samo iznosim svoje misljenje" a ti onda kazes tako nesto emancipovano i tako do zore. Rekao sam da mi idu na zivce ovi sto ne znaju od dosade sta ce pa prave trajkove svaki dan, kad god udjem u www.motorcyclespecs.co.za vidim neki novi trajk. Nisam rekao da mi ti ides na zivce, ni tvoja familija, oladi malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 6, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pitao nista,nema upitnika. Samo se brinem za tvoje zdravlje,mlad si da se nerviras Ja praktikujem to da ne ulazim u teme koje me ne zanimaju,odlicna stvar,probaj nekad. Da sam usao u podforum o kinezima,i rekao da nevaljaju proglasili bi me odma ludim. Izvinjavam se za off,dovidjenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...