drumskalisica 8741 Napisano Mart 3, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Potreban zadnji amortizer za motor Apriliu Pegaso 650 ei. Takodje je potrebna i opruga za njega. Moze i od nekog drugog motora ako odgovara ( BMW 650 GS ). Ovo ne treba meni, vec mojoj prijateljici, pa me zamolila da potrazim. Ako neko ima nesto nek javi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Mart 3, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Imaš na motoberzi, Kenac drži delove za Pegaso. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 4, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...