lalajko 2024 Napisano Mart 8, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Samo da znate: http://www.tigarmh.tigar.com/tigarmh/products.php?pid=26946&PHPSESSID=b60aac633e76dd56a115d1b1daefa149 Gde ovo moze da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Mart 8, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to su miselin gume, moze svude. Idi kod nekog sto prodaje gume i pitaj ga. Mozda nema na lageru, ali moze da se poruci. A cene bride usi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Mart 8, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dali su te miselinke kod njih pozlacene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 8, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za ostale dimenzije, ali gume za Afriku su ok sa cenom 70e prednja , 119e zadnja. Jedino sto ne znam gde ovo moze da se kupi jer ih nigde nisam nasao. Sem toga, cuo sam da ce se Anakee od aprila proizvoditi u Pirotu i da ce cena obe gume (za Afriku) biti oko 11.000 Din. Alo, Michelin je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Mart 9, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, ta je cena za tvoju Afriku, A koliko ja i Pedja1 treba da platimo za nase motore? Minimala 350e za par. Šišatovac :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 9, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa, resenje se samo namece! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 9, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pa' date=' resenje se samo namece! [/quote']I ja bih rekao! :idea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Mart 9, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa' date=' resenje se samo namece! [/quote']I ja bih rekao! :idea: Pa da, resenje je da sto je bolji i skuplji motor, veca je i cena guma :unibrow: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 9, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pa da' date=' resenje je da sto je bolji i [b']skuplji[/b] motor, veca je i cena guma :unibrow: Ne bi da ulazim u raspravu oko vrednosti motora,ali... POGLEDAJTE SEMAFOR!!! ps.a mozze i cenovnik :oops: ps.Strom1000=636+Kuba 15 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Mart 9, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 10, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan I za Teneru su cene za obe Anakee gume OK, ako se dobro secam ja sam Enduro 4 placao malo skuplje od ovoga. Ipak je to Michelin !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano April 9, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Pogledacu sta imaju na lageru pa cu da prokomentarisem. Brend je ipak brend, e sad da vidim i cenu tog zadovoljstva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano April 9, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan nema leba... rece mi lik da rade moto program, ALI SAMO ZA IZVOZ!!! :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 10, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Pa da' date=' ta je cena za tvoju Afriku, A koliko ja i Pedja1 treba da platimo za nase motore? Minimala 350e za par. Šišatovac :twisted:[/quote']Par Meceler M-1 za 300e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano April 10, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ja kupio u Markosu prednju Dunlop Sportmax za 9000 din, a sad cu i zadnju za nekih 11-12000din i miran sam dve sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 3, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam rovario po njihovom sajtu trazeci nekakav telefon za kontakt. Uspeo sam da nadjem seficu media centra (?) koja mi je obecala da ce mi sutra javiti gde mozemo kupovati Michelin gume. Nesto sumnjam da cu info dobiti, ali eto, javicu sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 3, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam rovario po njihovom sajtu trazeci nekakav telefon za kontakt. Uspeo sam da nadjem seficu media centra (?) koja mi je obecala da ce mi sutra javiti gde mozemo kupovati Michelin gume. Nesto sumnjam da cu info dobiti' date=' ali eto, javicu sutra.[/quote']Vodim te na klopu iz snova ako mi nadjes tu informaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Maj 3, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Tigar , Tigar to je firma neozbiljna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Maj 3, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam slao mail, niko me ne sljivi ni 2%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 4, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo: Gospodine Nikolicu, informisla sam se, ali je odgovor negativan. Nema guma ovih dimenzija tako da ih ne mozete kupiti. Nadam se da cete u buducnosti biti bolje srece. Pozdrav, Emilija Lilic menadzer Info pool-a Centra za komunikacije Tigra AD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 4, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jos da dodam da na njihovom sajtu postoji odeljak Moto program (u prvom postu je link) na kom je i fotografija i spisak guma i dimenzija u kojima se rade. Postoji Anakee guma bas u dimenzijama koje sam trazio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Maj 4, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan si joj bar uzo broj telefona :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 4, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan 010/304334 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Maj 4, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Ma mrka kapa od tigra ja sam porucio unutrasnju i dan danas nisam je dobio. naravno na papiru imaju je u ponudi ali jedno je teorija.....a u praksi......cabar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 7, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Novi mail dobih danas, mozda neko uradi nesto: Poštovani gospodine, naša prodavnica u Lazarevcu nalazi se u ulici Kolubarski Trg 14/A tel:011/8122-188. Ukoliko ste u moguænosti ja Vam preporuèujem naš servisno-prodajni centar u Beogradu gde možete pored kupovine autoguma izvršiti i besplatnu montažu, a ukoliko pratite savremene trendove možete napumpati gume azotom- ( Karaburma, Dragoslava Srejoviæa 32, tel:011/2781-200). Pored toga naši maloprodajni objekti postoje u sledeæim Vama najbližim gradovima: 1.Aranðelovac, Kneza Miloša 39, tel: 034/720-812 2.Valjevo, Dr.Pantiæa 37, tel: 014/230-851 3.Topola, Vožda Karaðorða 35, tel:034/813-711 4.Mladenovac, Kralja Petra 85, tel: 011/8237-800 5.Bg-Zemun, Ugrinovaèka 161 , tel:011/3163-942 Za sve dodatne informacije,stojimo Vam na raspolaganju. Za Tigar Trgovine, Maja Stankovic Marketing Menadžer TIGAR a.d. TIGAR Trgovine d.o.o. N.Pašica 213 18300 Pirot, SRBIJA tel. (010) 31 31 51 , 31 31 53 , fax. (010) 31 31 52 e-mail: maja.stankovic@tigar.com Pozvao normalno prodavnicu u Lazarevcu, linija je u kvaru. U Valjevu se niko ne javlja. U centrali Beograd, ne znamo provericemo. Najbolji utisak ostavlja Mladenovacka prodavnica, zenski glas. Kaze mozemo da narucimo, ali morate kupiti, ljudi nam to NE TRAZE! Hajde da vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...