bojanzKS 1 Napisano Mart 7, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li moze na moj suzuki gsx 600 f 92 god. da se nabaci oklop od gsx 600 r iz 2006 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Mart 7, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hmh u principu moze ali je pitanje na sta ce to da lici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 7, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan hm , ne znam da li moze , ali i ako moze - da li se to isplati... ??!!! mislim...gde ces naci oklope od K6 i koliko oni kostaju ? a i odakle ti uopste takva ideja... :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Mart 7, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Video sam u trsteniku na jedan kawa 91 god. decko nabacio ceo oklop od R1 i fenomenalon je izgledao. Pa mi to palo na pamet a oklop mogu da nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 8, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, ako imas alata, maste i spretne prste, sve moze da se uradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Mart 12, 2007 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosle godine u na moto skupu u Muzlji video FZR 1000 sa oklopom od CBR 1000 RR! FENOMENALNO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...