RED POWER 24 Napisano Mart 7, 2007 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan imam nameru da kupim apriliu sxv 4.5,pa me zanima da cujem i vase misljenje o tom motoru! cuo sam razna,pa hocu da mi vi date konacnu odluku! hvala u napred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Mart 12, 2007 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan jako sam se razocarao,nemogu da verujem da niko nista nezna o tom motoru! ali bolje i ovako nego da loopetate! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Mart 13, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Tvoj komentar uopšte nije na mestu, ukoliko misliš da ovde ljudi lupetaju, to uopšte nije dobar naèin da pravilno upotrebiš ovaj forum, odnosno da preko njega pronaðeš prijatelje. Zakljuèavam temu. najzli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...