Jump to content

Moto Zajednica

Dosao je red i na mene da se predstavim!

Recommended Posts

• bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLE 500

Pozdrav svim ljubiteljima motora i vetra u kosi!

Da krenem od pocetka....

Zovem se Aljosa, zivim u Novom Sadu, zavrsavam fakultet za menadzment, jos 2 ispita i kraj... toliko :-)

Moje prvo iskustvo sa motorom je bilo sa nekih 15 godina, tj to nije bio motor, to se zove bicikl sa pomocnim motorom :-) 50cc

Ta magicna masina je bila Yamaha Aerox, prelep, plave boje, trosio 3 litre, san snova za taj uzrast, toplo bi ga preporucio svim pocetnicima, jeste da je pomalo skup za plasticnu igracku, ali kako je mene sluzio i sta sam mu sve radio, stvarno je vredeo svaki dinar.

Taj preriod u mom zivotu je bio kao da sam milioner, uzeo sam ga kada nije bilo onih kineza, koreanaca itd... Keewera, kymca, sprinta itd. Yamaha je tad bila institucija za skutere.

Posto sam uzeo ganc novog, imao je sve zive blokade u njemu. kad sam seo na njega isao je neverovatnih 45km/h. mislio sam da mi je to dovoljno. :-) posle predjenijh 600 km dosao je red na skidanje blokada... i od jednom motor ide 80km/h. ma taj osecaj brzine posle skidanja blokade je kao kad bi sad sa XTX-a seo na r1! :-) posle jedno 6 meseci mi je dosadio taj zvuk fena iz frizerskog salona, resim da kupim set od 75cc novu rezonu, novi menjac, sve novo.., ta ekskurzija me je izasla blizu 1.000e. ali prijatelji kako je isao. ako nije isao 120 km/h onda ne znam sta je to bilo. navlacio je kao lud, nisam smeo gas da mu dam do panja na uzbrdici jer bi mi se prednji kraj bez problema podigao...

elem., vozio sam ga jos nekih 2 godine i naravno zariba mi masina jer je to bila turpija manje vise....

nista, vracam se na 50 cc i jos malo pozirao, ali znate kako je kad sa konja dodjes na magarca, ma jebao bi mu mater! ;-)

dodje taj 18rodj i vreme da se kupe kola, i kuci mi prospu pricu kako cu uzeti jako dobra kola ako prodam motor bla bla bla... Naravno da su me izvozali kao magarca (necu im to nikad oprostiti). uzmem ja tako reno clio 1.2 '98 god. jbt moj nabrijani Aerox je isao bolje... :-)

Posle clia uzimam fiat stilo 1.8 benzinac. ma metak od auta.... i nekim cudom dodjem do neke love koju nisam ocekivao...

radi se o sumi od 1500e. i naravno samo motor u glavi. ne znam koji mi je kurac bio da uzmem peugeot jetforce 125cc. samo problemi i sranja sa tim djubretom, znaci preskocite to govno MOLIM VAS.

Posle par meseci mucenja sa Peugeotom uspem na neku foru da ga promenim za Apriliu leonarda 250cc. E to je vec islo lepo. mozes da putujes na neka manja putovanja, izlete itd. fruska gora, manastiri, bg ada ciganlija itd... stvarno udoban motor ali jedino sto su mu tockovi mali da popizdis!

i tako jednu noc izadjem ja u grad, zaustave me panduri, naduvam ja tu 1,15, i samo mi prodje kroz glavu ona scena iz filma munje, AJAO ODE DOZVOLA ;-))

sudjenje i sranja, ode dozvola za kola na 3 meseca, a nisam spomenuo da je poceo stilo da me drka najstrasnije sa elektronikom, i odem do servisa i kazu da mi je otisao bord kompjuter ( sitnica od 700EuR)... I tu sam odlepio ali totalno, nazovem drugara koji ima auto plac i kazem prodaj govno za 5.000EuR da ga ne gledam.

prodao ga je za 2 dana. i sada se nadjem u situaciji da imam skuter od 1500EuR i u kesu 5.000 EUR. sta raditi? sta mislite????

nadjem motor koji sam uvek hteo da uzmem YAMAHA XTX 660. Uspem da se dogovorim sa garijem da mu dam skuter i 24ooEuR. ma presrecan. za ostatak para sam uzeo golfa 2 GTI koji je stariji od mene 2 god! :-))))

jebem ti kola i sva sranja, samo kad sam doziveo to da vozim neki svoj decacki san,,, i sada cekam lepo vreme da mu jebem mater po ulicama Novog Sada. :-)

izvinite na recniku, emotivno to sve prezivljavam!

manje od ovoga nisam mogao da napisem

za sva ostala pitanja,

msg me!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

naravno da se vidimo, odemo na cugu na venac i sve te stvari sto rade mladi! :-)

Znas valjda, CRF i ekipa stara na starim polozajima...

• bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLE 500

vidimo se u gradu, nadam se i van grada! idemo malo na krstarenja... ;-)

jagnjetina ispod saca, toceno pivo, malo rakije, hedonizam kompletan!

:-)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja