aca-pn 6394 Napisano Mart 1, 2010 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO za putopis, bilo je uzivanje citati ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Mart 1, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis! Imao sam prilike pre par godina da posetim te krajeve,i rado bi se opet vratio (a i hocu!)...Inace,falila vam je jedna G klasa,da "objasni" Amerima,kad zakljuca sva 3 diferencijala ;D ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Mart 1, 2010 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Super putopis! Ako odes na taj letnji, obavezno postavi slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Mart 1, 2010 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis! Imao sam prilike pre par godina da posetim te krajeve,i rado bi se opet vratio (a i hocu!)...Inace,falila vam je jedna G klasa,da "objasni" Amerima,kad zakljuca sva 3 diferencijala ;D ... ovako nesto? nije svemoguca G klasa...svaki terenac ima prednosti i mane....ima terena gde prodje Niva a G nemoze zbog ogromne tezine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Mart 1, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Grand Cherokee je objasnio, a kome nije jasno evo mu da utvrdi gradivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Mart 1, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Mart 1, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan A vec sam jednom pitao sto nisu krenuli sa jednim pinzgauerom , jes da nije bilo odgovora ali bar ne bi gurali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Mart 1, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Nekad dok se vozilo 4x4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8730 Napisano Mart 2, 2010 4_tocka_i_karoserija, 1910 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan U podnožju 'brda' su bila tri Pinza spremna da pojure uzbrdo ako baš do toga dodje. Ovako je bilo interesantnije ;D Da ispravim jednu nepravdu koju sam naneo ranije - 'ona' slika JESTE POGREŠNO POTPISANA, odnosno, na slici jeste Niva koja izvlači Čirokija, i koristim ovu priliku da se javno izvinem svim vlasnicima Lade Nive čija osećanja povredih ;D Prepucavanja oko toga koji je off-roader bolji molim vas ostavite za neku drugu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milE 0 Napisano Mart 2, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da ispravim jednu nepravdu koju sam naneo ranije - 'ona' slika JESTE POGREŠNO POTPISANA, odnosno, na slici jeste Niva koja izvlači Čirokija, i koristim ovu priliku da se javno izvinem svim vlasnicima Lade Nive čija osećanja povredih ;D Tako tako, neka znaju ljudi... ;D ;D Koristim ovu priliku da kažem da imam sekiru u Nivi ispod sedišta, koja će tamo i ostati ;D ;D i drugare bajkere, ljute sokolove, koji ne daju na braću! :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna slika od mog terenca a biće i koja sa terena. Dobra zajebancija ali skupa jarane ja sam uzeo ovoga terrana za zajebanciju i lov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Mart 2, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Tako tako, neka znaju ljudi... ;D ;D Koristim ovu priliku da kažem da imam sekiru u Nivi ispod sedišta, koja će tamo i ostati ;D ;D i drugare bajkere, ljute sokolove, koji ne daju na braću! :D :D :D Zovi samo zovi,svi ce sokolovi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milE 0 Napisano Mart 2, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Soko zove orla ;D ;D Makine Bolje od hotela sa 5 zvezdica ;D Sa ovom ekipom nema zezanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=4U-yFmnu0sY&feature=related Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Mart 6, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan bravo, dobro ste se zabavili. ovo što vam sada želim reci nece se svidjeti vecini ali.... prošao sam Čemernik i Gramadu,Vardenik i jedan dio Besne kobile pa mislim da sam kroz dvije godine smucanja po Vlasini Rid, Vlasini Okruglica i vlasini Stojkovicevoj a i užem Crnotravskom okrugu stekao iskustvo a time i kompetentnost za ovo što sljedi. postavili ste lijepe fotose koji prikazuju prekrasnu prirodu ali i vašu nemoc pred njom i to onda kada je planina bila dobre volje. nagurali ste se đipova, potezali ste se sajlama, buldozer vam je još i prokrcio put ( a šta da nije ). ne shvacam naslov "boj ne bije svjetlo oruž......" 1977 god opcina Crna Trava imala je par UAZA i par vozaca koji su vozili za sve potrebe (opcine, doktora, veterinara,miliciju i na opcu pomoc namjernicima u nevolji) stari Uazi dobijeni od neke malo jace opcine kada bi i oni dobili nešto bolje a polovno naravno ali njima nije buldozer krcio put do bolesnog i sl. jednom sam i bio ucesnik u akciji pomoci jednom drvosjeci u nevolji na besnoj kobili i uspješno ga spustili u Bosilegrad kada je nacelnik opcine bio gosp.Micov.to i svaka njihova tadašnja akcija ili izlazak na teren je bilo za reci da boj ne bije svetlo oružje vec srce u junaka. nemojte se ljutiti na mene ali vi ste samo nešto probali i po meni neuspiješno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8730 Napisano Mart 6, 2010 4_tocka_i_karoserija, 1910 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan bravo, dobro ste se zabavili. ovo što vam sada želim reci nece se svidjeti vecini ali.... prošao sam Čemernik i Gramadu,Vardenik i jedan dio Besne kobile pa mislim da sam kroz dvije godine smucanja po Vlasini Rid, Vlasini Okruglica i vlasini Stojkovicevoj a i užem Crnotravskom okrugu stekao iskustvo a time i kompetentnost za ovo što sljedi. postavili ste lijepe fotose koji prikazuju prekrasnu prirodu ali i vašu nemoc pred njom i to onda kada je planina bila dobre volje. nagurali ste se đipova, potezali ste se sajlama, buldozer vam je još i prokrcio put ( a šta da nije ). ne shvacam naslov "boj ne bije svjetlo oruž......" 1977 god opcina Crna Trava imala je par UAZA i par vozaca koji su vozili za sve potrebe (opcine, doktora, veterinara,miliciju i na opcu pomoc namjernicima u nevolji) stari Uazi dobijeni od neke malo jace opcine kada bi i oni dobili nešto bolje a polovno naravno ali njima nije buldozer krcio put do bolesnog i sl. jednom sam i bio ucesnik u akciji pomoci jednom drvosjeci u nevolji na besnoj kobili i uspješno ga spustili u Bosilegrad kada je nacelnik opcine bio gosp.Micov.to i svaka njihova tadašnja akcija ili izlazak na teren je bilo za reci da boj ne bije svetlo oružje vec srce u junaka. nemojte se ljutiti na mene ali vi ste samo nešto probali i po meni neuspiješno. Ne vidim zašto bih se ljutio, ali nekako se ne razumesmo... Svijetlo oružje u ovoj priči su gume, a ne vozila. Moglo je u junaka srce biti k'o u kita, al' onde sa običnim gumama ne bi prošao. Da smo svi imali gume kao ona dva Grand Cherokee-ja i većina Niva, prelaz preko Dukata bi većim delom bio 'izlet pre ručka', kao što je dan kasnije prelaz onom trasom preko Čemernika i bio. Jedini problem bi bio onaj poslednji opisani uspon na Dukatu, ali ne u ovolikoj meri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gocko 71 Napisano Mart 6, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Moja mazgica rucni rad dok ne otkrih ova cuda na dva tocka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Mart 6, 2010 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Koliko dugo mozes da ga vozis ovako kao na drugom snimku dok ne prokuva ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gocko 71 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Koliko dugo mozes da ga vozis ovako kao na drugom snimku dok ne prokuva ? Serijski model bi i na ovoliko krckao ali ovo sam ja pripremao tako da je mogao da izdrzi dosta dugo ustvari nikad i nisam imao nekih problema, a najbolji test je bio uspon na vrh Zeljina narocito deo od zadnjih 1,5 km u julu 2008. gde su me neki momci sa cudjenjem gledali kako ga przim do samog vrha inace oni su bili sa kroserima i zbog losih guma su imali problem da izadju , a tada se nisam razumeo u motore pa nisam mogao da im objasnim u cemu je fora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghibli 22 Napisano Mart 7, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1150GS ABS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Prava avantura! Lada niva je zakon! Baš to sam htio napisati. Nema ga do Lade Nive! Inače slike su ufffffffffffff dobre! Nadam se da je put prevozan za motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8730 Napisano Mart 8, 2010 4_tocka_i_karoserija, 1910 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da je put prevozan za motore. Pa, u stvari ne znam. Trebalo bi da jeste. Čak mislim da je veći deo puta potpuno lagan - kad je suvo. Jedino gde mislim da bi moglo biti problema (i kolima i motorom) je onaj deo preko trave u slučaju kiše. Sve ostalo mi deluje relativno pitomo, i mislim da po suvom vremenu ni Nitro sa onakvim gumama ne bi imao nikakav problem. Naravno, sve ovo piše čovek koji u životu nije seo na motor van asfalta, a na asfaltu nema ni trocifrenu kilometražu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...