Jump to content

Moto Zajednica

5. Internacionalni Moto susret 03 04 i 05 septembar 2010 . godine

Recommended Posts

• Dukags, 291 postova

A jel 'ranu treba da ponesemo sas sobom? ;D ;D

Nego mlogo vi meni tu te Kula te Crvenka, Sombor te van grada (jes mi i Crvenka neki grad)  di ce tacno biti ble!? ??? ;D ;D ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 197 postova
  • Motocikl: ...

Nego mlogo vi meni tu te Kula te Crvenka, Sombor te van grada (jes mi i Crvenka neki grad)  di ce tacno biti ble!? ??? ;D ;D ;D

Iz pravca NS ka SO na semaforu  desno i samo pravo neo`s promasiti.

• šta bi ovo bilo, 303 postova
  • Motocikl: regal raptor

Iz pravca NS ka SO na semaforu  desno i samo pravo neo`s promasiti.

e neka si  nam objasnio...

• Zainteresovan, 634 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

thja , kod nas uspevaju dunje, kajsije ,plavuse, crnke, brinete pa vi sta volite.

UH,moram doci da uzmem nesto ...za pelcer.... :D :D :D

• U prolazu, 34 postova
  • Motocikl: Stromcina

DJ stage na MOTO susretu???  STEVO!?

Rika HARLEYA uz monoton, dosadan i iritirajuc zvuk ritma ritam-masine?

Ne znam...svetogrdje...to je neka sasvim druga prica... Nadam se da nece zaziveti...

• U prolazu, 46 postova
  • Motocikl: honda cb 500 x

Ulaznica se placa 300 dinara po motoru . Sto se samog programa tice , neka to bude malo iznenadjenje . . ..

DODJITE DA SE ZABAVIMO ! ! !

bio- prvi put, zadnji put i NIKADA vise.. >:( ??? :( ni hvala lepo...

od gore navedenog((300din. po motoru- za sta???) je bio samo parking na suncu... >:( >:(

i BAS je bilo IZNENADJENJE.. >:( >:(>:( ??? ??? ??? ???

• Svrati ponekad, 210 postova
  • Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e

sramota parking na suncu ccccc.

ja bio sinoc video nekog bika za jahanje stolova i stolica gomila sirok prostor ogromnu binu "dj stage" a od klope bilo jagnjece,prasece,rostilj,pasulj gde je to nestalo.

i zao mi sto i dans nisam stgao.

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: KTM EXC 520

Dobro mesto za susret i odlican pasulj su dve pozitivne stvari koje mogu reci za susret sve ostalo je katastrofa!!

Platili mi ulaz,kao i svi drugi bajkeri.Parkirali motore u kavez za motore pa morali vuci stvari za kamp jer motor ne moze da se parkira do satora...

Pa jos sve to mi nekako i svatili da je nacin organizacije takav,ALI da mi neko dodje i gurne ruku sa sopstvenog motora i kaze GASI to prelazi sve granice!!!!  Pa dodje covek iz obezbedjenja i kaze ajde izlazite van "kaveza" jer kako on kaze nema sta tamo tamo da se gleda na motorima!

Cemu to vodi?

Ceo dan skoro bez muzike i zvuka motora? Susret je vise licio na skup kampera a ne bajkera!

• U prolazu, 0 postova

Re post sa druge teme ali iste materije:

Pozdrav svima!

Ja sam eto bio jedan od ljudi koji su pomogali u organizaciji ovog moto skupa, pa osecam da bi trebao da Vam predocim par sitnica vezanih za sam skup koje su ocigledno krivo protumacene, a ima svakako i razumnih kritika.

Sto se tice hrane , svi ste u pravu, totalan promasaj. Naime covek kome je prepustena organizacija hrane, je autor nekoliko kuvara i vlasnik malog restorana /carde gde inace idemo da jedemo i klopa je vrhunska, ali...

Dogovor sa njim je bio da pasulj bude 100 din. i da Vas neogranicavamo sa pasuljem i ulaznicom od 400 dinara vec da ulaznica bude 300 a da za onih 100 mozete da uzmete nesto drugo, elem, budala (nemam drugog izraza za njega) se ujutro pojavila sa cenom od 200 din za pasulj (!!!!) i 100 dinara za bedni izgovor od pljeskavice, dakle imali smo izbor da Vas ostavimo bez hrane ili da ostane tako, stim da su porcije bile poduplane, a pljeskavice stavljane po 2 za 150 din.Takodje moram da naglasim da je MK ARHANGEL od prodaje hrane nije trazio ni dinara, cak je donirao svo povrce koje se koristilo u kuhinji i platio svu hranu koju su njegovi clanovi pojeli. Dakle izbor kuvara je nasa greska, odnosno moja licno i ja Vam se svima izvinjavam.

Sto se tice udaljenosti parkinga za motore od kampa , gospodin koji je to naveo kao propust, propustio je da napomene da je kamp od parkinga bio udaljen 4 metra i 28 cm, te je dalji komentar izlisan. Zbog infrastrukture samog izletista nije moguce pustiti prolaz motorima kroz setalisnu zonu, a zbog stvarno lose reputacije koja je nametnuta od strane cafe racera i ostalih , slozicete se niko nezeli jos jednu mrlju tipa "Divlja horda motorista pokosila decu na setalistu izletista# , ja verujem da je velika vecina Vas iskusnih bajkera , medjutim rizik koji nosi prolaz kroz setaliste opravdava malo discipline kojoj nije bila namena da nekog ustroji, vec da Vam obezbedi sigurnost motora jer su cuvani 24 h, kao i da se izbegnu moguci incidenti.

Sto se tice izbora grupa, well , trla baba lan... 8)

Sto se tica stvarno snishodljivog i zlonamernog  komentara mlade dame, koja je navela da skup nisu organizovali Arhangeli nego neko ko se odvojio od matice, te da su se nekom skidale boje na skupu ili sta god vec, predlazem joj da otvori 042 liniju sa nazivom #Rekla baka preko puta#

nazoves i ona ti fino isprica kud ide ovaj svet , sta je smisao zivota i kako se pravi dobra svargla.A moze da pocne i novu karijeru kao producent sapunica.Dakle, u svoj tanjir teto.

I za kraj , Gospodinu koji je rekao da se skup pravio da bi se zaradio novac, ne druze, skup se pravio da bi se pustio mali, kratak video od 5 min. koji mozes da pogledas ovde

, to je razlog skupa, mozes li da verujes ? emotivan razlog.

Amstel za 100 dina pola litre, i 40 ljudi u organizaciji, napravi kalkulaciju koja je pozitivna i imas posao kod mene odmah sutra.

Zahvaljujem se svima koji su posetili ovaj skup po hladnom vremenu i u ovim teskim vremenima, takodje Vam se zahvaljujem sto ste mladim ljudima u jednom nerazvijenom kraju Srbije priustili da vide prelepe motore i deo cenjenog bajkerskog sveta,sto ste bili kulturni i pazljivi na skupu, zato sto niko nije povredjen i zato sto ste pokazali da niste divlja horda vec iskreni ljubitelji motora. Hvala Vam i na konstruktivnim kritikama koje cu i licno da prihvatim i pokusati da ispravim sledeci put.

Pedja

• U prolazu, 99 postova

Pa evo i ja bio na tom moto susretu u Crvenki,pa ovaj neznam sta bi smeo da napisem u vezi skupa ali svega 3 sata sam boravio,jer je to meni licilo na izlozbu motora.Obilazio sam vec dosta susreta sa dobrih i losih iskustva ali prvi put sam isao za Crvenku i mozda i zadnji.Cena ulaznice od 300 dinara,nemoze se reci da je preterana ali ako se uzme u obzir da je na drugom mestu bila 200 dinara sa ruckom i doruckom,a na ulazu nisam ni isplatio ulaznicu vec su me nudili sa osvezenjem i mezom.No ali nemoze na svim mestima isto.Kao mesto je extra lepo ali posle sat vremena razgledavanja sam ustanovio da je sve licilo na jutarnje budjenje,tu i tamo nesto od ljudi.Sta ja znam,posto je extra mesto,nebi bilo lose da se naprave neke izmene ili da se doda.Ali da napomenem da bezbednost i cuvanje motora je extra.

• Svrati ponekad, 215 postova
  • Motocikl: Harley Davidson FXD

Što se mene tiče bilo je ok, trebalo je biti više motora ali nije, pa šta sad, sledeći put će biti bolje,u  petak je bila ehtra svirka i ako je bilo relativno malo ljudi, što se mene tiče jedino je kopa bila krš ali kao što rekoše ljudi iz organizacije majmun ih je zajebao, ok pa dešava se izvinuli su ze to, pa na greškama se čovek uči i naj bolji greše tako se i sad desilo. Subota takodje ok , ja stvarno ne razumem šta ljudi očekuju od jednog skupa, da udlju džabe, jedu džabe , puju džabe i da im na povratku neko tutne po 1000din za benzina. Kome se svidelo, svidelo, kome nije ok je da se buni ali sa nekim normalnim primedbama a ne samo da kenja da bi omalovažio organizatora koji se kao i na bilo kojem drugom skupu trudi da napravi nešto dobro.

Neko u tome uspe više , neko manje ali se svaki organizator skupa trudi da on uspe, za to uvek postoji naredna godina da se popravi.

Kao što rekoh bio sam i opet ću, znam da su se trudili što je u ostalom naj bitnije. Ni sekunde mi nije bilo žao potrošiti  60,70 jevreja.

Svaka čast na trudu...

evo par sličica

post-9792-12879095695661_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja