d3j4n0v1c 0 Napisano Februar 26, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Gmunden, Österreich Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jos jedno pitanje, da li pasu auspusi sa yamahe r1 rn12 (04-06) na yamahu r1 rn19 (07-08), nasao sam nekakve akrapovice sa rn 12, pa da mi odgovorite da li pase to 100% ili bi se nesto trebalo mjenjati... molim samo da mi odgovore oni koji su vec imali iskustva sa ovim... hvala unaprijed... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Februar 27, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi da li su komplet sa sve granama ili samo topovi. Zavisi da su samo topovi ili topovi sa cevima do dela gde se spajaju u 4 itd... Ulgavno ako su samo topovi i da ne pasu sraf na sraf uz minimalnu preradu cevi ce sesti kao dupe na nosu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d3j4n0v1c 0 Napisano Februar 27, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Gmunden, Österreich Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi da li su komplet sa sve granama ili samo topovi. Zavisi da su samo topovi ili topovi sa cevima do dela gde se spajaju u 4 itd... Ulgavno ako su samo topovi i da ne pasu sraf na sraf uz minimalnu preradu cevi ce sesti kao dupe na nosu... hvala druze na objasnjenju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...